- 21 Nisan 2011
- 976
- 1.864
- 113
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Araba sirketin,ogluda benim esim,madem ogullari bu kadar kiymetli ayirmak istemiyorlar yanlarindan evlendirmiyceklerdi,bana yapilan bir ev degil,ogluyla evli oldugun icin ben oturuyorum,benim yerimde x de oturabilirdi,bana yapilan haksizliklari gormek icin eski konularima goz atabilirsiniz,ben burda olucam.
Terbiyesiz ya sinir oldum burdan. Oğlu ya sanane. Her Dakka başı bile istese götürür. Allah ıslah etsin. Birde kayınbabanın evinde oturuyor.
Nese. Dediğim dedik çaldığım duduk diyorsun. Seninde evlatların olacak o zaman ilahi adalet yerini bulur.Yok oyle bisiy her dk istese goturur,ana babada olsa durmasi gerektigi yeri bilicek,sorucak isin varmi diye,kafasina gore bizi buraya gotur bizi suraya gotur demez,misafir cagiran gelip alip geri birakicak,terbiyesizde sizsiniz bu arada!!
Hic gerek yok diger konulariniza..adamin evinde oturuyorsan böyle konusmayacaksin..yok cekemem diyorsan cekip gideceksin..hem evinde oturacagm hem de sirketin arabasiyla kendi ogullari götürecek diye tavir yapicam..yok öyle..vicdaniniz yoksa mantiginiz da mi yok..
Nese. Dediğim dedik çaldığım duduk diyorsun. Seninde evlatların olacak o zaman ilahi adalet yerini bulur.
lüzumsuz kaynana görümce işleri işte. senin kocan onların şöförü ya her yola sürerler. ben eşimle evlendiğim ilk hafta neye şahit oldum şok olursun. aynı ilçedeyiz. telefon açıp eşime ekmek aldırıyorlardı. eşim arabayla gidip onlara ekmek alıp eve geliyordu. işte seninkide o hesap. eşşek gibi kullanıyorlar. kulakları duyacağı şekile tamda kapıdalarken, niye kocası gelip almıyor diye yüksek sesle konuş.. anca ondan anlar bunlar.
Kizlari cagiriyoken neden herseferinde esim goturmek mecburiyetinde?? Araba olmasaydi nasil gidilecekti?
Ben onlar gibi asla anne baba olmam,asla cocugumdan karsilik bekleyerek buyutmem meraklanma sen..
Araba var ama..yani inanin tek diyecegim sey insallah sizin gibi biri birazcik yakinimda ya da uzagimda olmaz..
Ben olsam kovarim sizi evimden..aldigim kirayi da taksiye veririm..ne cekecegim ya..
bu çileyi çekmeyen bilemez. kim kocasının kapıcı gibi, şöför gibi kullanılmasını isterki. 15 dakikada bir şu bitti gel al. bu bitti gel al. bizi buraya götür. şunu al getir. kocalarımızın iyi niyetini zevkleri için kullanıyorlar. ama sana tavsiyem bunlarla susarak başedilemez. laf sokmadan bunlar kendilerine gelmez. benim kocam ayak işçisi mi, kapıcı mı, şöför mü???? diyeceksin. bak bi daha yapıyorlar mı.Baksana nasil topa tuttular beni:))
Soyledigim ve istegim gayet normal 1 degil 2 degil surekli kardesine gotur,kardesi kicini kaldirip gelemiyo anasini babasini almaya
Sikar biraz kovmak,onlarin oturdugu yazligida biz aldik onlara,sizde kaynanasiniz heralde bu kadar icerlediginize gore!!
İnanmıyorum onlar esinizin anne babası.
İnsanoğlu anne babasını aylarca sırtında da taşısa annesinin karnına attigi bir tekmenin hakkını bile odeyemzmis.
Ne var ya bunda ne var hergun gotursun.
Allah size vicdan versin diyecek biseymi yok.
Ben eşime her zaman derim anneni ara sor.hatta durumun olduğu vakit hacca gonder o annesi ne yaparsan senin yararına diye
Ne yasadigimi bilmeden konusmayin bol keseden,yorumunuzda size kalsin yapmayin lutfen!!!Nasil bi mahalle agzi var sizde ya..ne alakasi var kayinvalide olmakla..vicdan ve mantikla alakasi var..
bu çileyi çekmeyen bilemez. kim kocasının kapıcı gibi, şöför gibi kullanılmasını isterki. 15 dakikada bir şu bitti gel al. bu bitti gel al. bizi buraya götür. şunu al getir. kocalarımızın iyi niyetini zevkleri için kullanıyorlar. ama sana tavsiyem bunlarla susarak başedilemez. laf sokmadan bunlar kendilerine gelmez. benim kocam ayak işçisi mi, kapıcı mı, şöför mü???? diyeceksin. bak bi daha yapıyorlar mı.
Annesi haksizlik yapsadami,ortaligi karistirip surekli kocasini oglunu doldursa bilemi,yuzunuze gulup arkadan konussa bilemi,gozune soka soka senin olmayan biseyi anlatsa bilemi?
ne takdiri tatlım. senin eşin ayak işçisi, kaıcı ve şöförlük mesleklerini aynı anda icra eden, normalde suratına bakılmayan ama iş düştüğünde oğluşum olan bir zat kendisi.Hadi diyosun gotursun getirsin ama deger bilinse neyse oda yok.ogullarinin gorevi her isi o yapicak,kizlari el ustunde tutulacak,hadi takdir gorse neysede oda yok.
Keske yasadiklarimin bir kismini suraya yazabilseydim eminim hak vericektiniz bu kinime ama neyse,eski konularimda yaziyor,insanlar hep kendi tarafindan bakiyir malesef,sorun tabiki 2 dklik yol degil,yasanmisliklar unutulmuyor.Bu kadar kötüyse kaynananiz ordan taşının.
Ki şundan emin ol her kaynanada azcik vardır bu saydıklarından .
O kötülük yaptığında ne kendini ezdir ne saygını boz.
Ama bu saydiklarin, 10 dkklik bi mesafeye eşinin hergun göturmemesine bi engel olamaz.
ne takdiri tatlım. senin eşin ayak işçisi, kaıcı ve şöförlük mesleklerini aynı anda icra eden, normalde suratına bakılmayan ama iş düştüğünde oğluşum olan bir zat kendisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?