Gorumceye goturme sorunsali..

Eşimin annesini ve babasını sırtımızda tasısak hakkını ödemeyemeyiz, arabayla goturmek cok degıl bana gore.. Tabi kişisine göre değişebilir durumda..

Eşimin annesini ve babasını sırtımızda tasısak hakkını ödemeyemeyiz, arabayla goturmek cok degıl bana gore.. Tabi kişisine göre değişebilir durumda..
Neden sirtimizda tasiyoruz,bizim anamizi babamizi anlarimda,esimin annesinin babasinin benim uzerimde ne emegi var?

eee gülocan sende bedava onların evlerınde oturup keyıf catıyıyorsun cık evlerınden rahat et onuda yapmıyorsun. oturmıcan ozaman hergun can sıkıntısından konu acıp kvdemle altı üstlüyuz bılmem ne kendıne bır başka ugrası ara kıtap oku

Suan agliyorum biliyomusun
sselin 88,
gulocan demissinya guldurdun beni:)
Neden agliyosun dersen eger 4 ay once mezara biraktigim meleklerimi ozledim..
Sana cvp veremiycem konuyla alakali..

Suan agliyorum biliyomusun
sselin 88,
gulocan demissinya guldurdun beni:)
Neden agliyosun dersen eger 4 ay once mezara biraktigim meleklerimi ozledim..
Sana cvp veremiycem konuyla alakali..
sen gercekten bır pıskoloka görün cıddıyım ben normal degılsın. onların evlerınde oturuyorsun kurus ödemeden begenmıyorsan cık kıraya. onuda yapmıyorsun hergun aynı konu kv şıkayet etege bahane Ara dur. bukadar rahatsızsam uzaga taşın bıttı.

Esim tasinmiyor,bi evin bir ogluyum birakamam cikamam burdan bura benim evim 35 yildan beri burda yasiyorum diyor napabilirim,kocayimi bosuyim,ayrica bebeklerimi kaybettim nasil bir psikolojide oldugumu ancak yasayan bilir,6 ay karninda tasi ve olu dogum yap,sen ne demek bilirmisin,psikologda senin dedigini diyor cik o evden!!!

Elimde olsa 1 dk durmam,merak etme sen!!

ozaman eşıni ıkna edecen bızı degıl benım eşımde baska semte buyudu ve evlenınce başka yere yasındı ne alaka? kira ödemek ıstemıyor okadar. kocan sana acımıyorsa bız mı acıcagız? hem konuyu nerden nereye cekıyırsun konu cocuklarını dusurmen degıl. onca kadın bar bebeklerını düşüren tek degılsın

Senin varmi cocugun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…