Gorumceye goturme sorunsali..

Ana baba damattan bisey isteyemez.anlayis gosterin,siz de yaslanacaksiniz hep boyle genc kalcam sanmayin.

Asla etmezdim gerek yokki anne babası yani oğulları üzerinde sonsuz hakları var. Nolmuş küs olsam bile etmezdim...

Eşinizde bu durumdan şikayetçiyse -ki öyle olduğunu söylemişsiniz- tekrardan bu durum olursa konuşmasını söyleyin. Ama çokta büyütülecek bir durum değil bence sonuçta anne, babası ve 10 dakikalık bi mesafe çok uzakta değil. O yüzden canınızı çok sıkmayın değmez...

Evet aynen oyle umrinda degilim,ama insanlarin iki yuzlulugunden biktim hemde cok.

Elinsaf yahu. Bıraksın nolucak. İncileriniz mi dökülüyor. Anne babanın hatırı bu kadar yok mu? Dinimizde bile ana baba ne yaparsa yapsın saygıda kusur edilmez. Onlara offf bile denmez.
Biraz anlayışlı olun onlar büyüklerimiz.

Ne kadar ayıp. Ne var göturseniz. Ayıp yaaa. Eşiniz kendi kendine mi büyüdü hiç mi o insanların hatırı yok. Dinimiz ana babaya offff bile demeyi yasaklamış ön 10 dakikalik yol için dertlenmissiniz. Dikkat edin dertlendiginiz bu konunun yıllar sonra tekrar tarafı olmayin. Ne ekerseniz onu gidersiniz.

Onlar gelinlerine her kotu sozu soylese ogullarini doldurup gonderse hic bir zaman takdir etmesede mi

Hizlica onceki konularima bi goz gezdirebilirmisiniz rica etsem,burdayim bekliyorum sizi.

Niye ayni apartmandan daire aldiniz peki?

Aptman k.p in,zamaninda esim e yapilmis,kitaya verilmis evlenince kiraci cikti biz oturduk hic istemedim ama mecburiyetten oturdum,herkes yapamassin demisti olsun yaparim gecinir gideriz demistim ama makesef oyle olmadi.

Bence kp ve kv sen görüşmüyorsun gibi geldi. Eşinle ilgili bi sorun olmayabilir.

Yada barışmak istiyor olabilirler. En azından eşinle.

Eşinizin annesi babası, kızlarına gitmek için abisinden istemesi doğal

Anladim...
Heralde bende bir sorun var,kizi neden gelip almiyirda 10 dklik yola,evli olan abisinin goturmesi gerekiyor.

Siz kimin evine,kimin ogluna,kimin arabasina tavir koydugunuzun farkinda misiniz??adam bagi bagislamis üzümün cöpünü dert ediyorsunuz..yine edepli insanlarmis..

Araba sirketin,ogluda benim esim,madem ogullari bu kadar kiymetli ayirmak istemiyorlar yanlarindan evlendirmiyceklerdi,bana yapilan bir ev degil,ogluyla evli oldugun icin ben oturuyorum,benim yerimde x de oturabilirdi,bana yapilan haksizliklari gormek icin eski konularima goz atabilirsiniz,ben burda olucam.

Siz kimin evine,kimin ogluna,kimin arabasina tavir koydugunuzun farkinda misiniz??adam bagi bagislamis üzümün cöpünü dert ediyorsunuz..yine edepli insanlarmis..

Terbiyesiz ya sinir oldum burdan. Oğlu ya sanane. Her Dakka başı bile istese götürür. Allah ıslah etsin. Birde kayınbabanın evinde oturuyor.

Sana söz düşmez diyen olmuş.duvar mısın sen ya.bal gibi de söz düşer.arada olur ama süreklilik varsa can sıkmak normal.eşinde kızıyorum. Arada görümcen alsın ara sıra oğlu bırakır

Yani,evlendik gelin geldik diye malmiyiz biz,bi kosede oturalim saygida kusur etmiyelim hizmet edelim hosgorelim herseyi biz yapalim,konusuncada ,onlarin ogullari,onlarin emekleri onkarin evi eee biz neyiz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…