- 3 Mayıs 2011
- 13.819
- 49.065
- 798
- Konu Sahibi Solukiklimler
-
Bende diyeyim de tam olsun heheheh maksat doğrular desteklensin ….Piraye hn abartmasaniz mi artik? Bakin siz ve esiniz devlet memuru, ogretmensiniz. Siz bile (!) bu devlet memuru halinizle yavrunuzu ozel okula gonderiyorsunuz. He diyeceksiniz ki burslu okuyor, bakin bakalim universite sinavini bilmem hangi ilin dag basindaki cobanlar dereceyle kazaniyor. En cok bursu onlar alir dert etmeyin.
Evet uzulecek cocuklar var amenna. Ama gereksiz bir israr icindesiniz. Kac kisi daha cikip “Biz 20 bin civari aliyoruz ve gayet de geciniyoruz” demeli?
Ben de arabadan önce çocuk yapmakla hata yapmışım.Bugün bu forumda 2 şey öğrendim
1. Oğlum acınacak bir hayat yaşıyormuş
2. Tektaşım pırlanta değil diye evliliğim geçersiz
Aaaaa yazık yazık ben arabasız koca almam. Eve sokmam o dereceBen de arabadan önce çocuk yapmakla hata yapmışım.
Oğlum bir yaşındayken aldık. Çocuk heder oldu görüyor musun bilsem beklerdim
Hadi kocayı aldım çocuğu niye sefil ettim görüyor musun yazıklar olsun banaAaaaa yazık yazık ben arabasız koca almam. Eve sokmam o derece
Zaten hep olan çoluğa çocuğa oluyorHadi kocayı aldım çocuğu niye sefil ettim görüyor musun yazıklar olsun bana
Bende çalışmadığım ve 40 50 bin kazanmadan çocuk yapmakla ve oyuncak dükkanı satın almamakla hata etmişimBen de arabadan önce çocuk yapmakla hata yapmışım.
Oğlum bir yaşındayken aldık. Çocuk heder oldu görüyor musun bilsem beklerdim
Burada aslında tek bir asgari ücretse ve elbette çocuk mağdur olacağı için herkes yapmasaydınız deriz hepimiz deriz. Ama çocuğun eğitim hakkı elinden alınmıyorsa, ailesi sağlıklı sevgi dolu bir iletişimle büyütüyorsa, sebzesi meyvesi proteini sağlanıyorsa, ilgi alaka varsa ve istismar şiddet yoksa kimse üstten üstten sizin çocuklarınıza acıyorum diyemez.Bende çalışmadığım ve 40 50 bin kazanmadan çocuk yapmakla ve oyuncak dükkanı satın almamakla hata etmişim
Ahahahaha ben de bunları düşünüyordumBugün bu forumda 2 şey öğrendim
1. Oğlum acınacak bir hayat yaşıyormuş
2. Tektaşım pırlanta değil diye evliliğim geçersiz
hepiniz boşanın ayollll.Ahahahaha ben de bunları düşünüyordumnikah düşüyor mu şimdi
Nikahla beraber çocuk da düşüyorAhahahaha ben de bunları düşünüyordumnikah düşüyor mu şimdi
HaydaaaNikahla beraber çocuk da düşüyor
Aynen öyle katılıyorum size. Ben asgari ücretli çalışıp çocuğuna bakan, sefil etmeyen, bakımı, beslenmesi, eğitimi için elinden geleni ilgi ve alakayla yapan aileye neden çocuk yapma diyeyim veya neden övmeyeyim. Aynı şekilde asgari ücretle çalışıp çoluğuna çocuğuna bakamayan, ilgi alakası olmayan, sürekli sıkıntı içinde olan birine de yapmasaydın derim ve üzülürüm de. Annemler dedemin apartmanında oturuyorlar, 7 daireli, 60-65 m2 küçük ve 40 yıllık bina, kiracıların verdiği en yüksek kira 500, en düşüğü 300 tl, şuan kimse bu kira fiyatına inanamaz dalga geçiyorum zanneder ama gerçek. 2 çocuklu bir aile var ama 14-15 yıldır ne kavgaları bitiyor ne gürültüleri, kocası asgari ücretle çalışıyor ama başkasına kefil olmuş onun borcunu ödüyorlar, birde sağdan soldan yardım geliyor, kız liseden mezun oldu üni. kazanamadı, küçük olan ise ortaokul son sınıfa gidiyor ama okula zorla gönderiyorlar çocuğu gitmek istemiyor, eskiden çocukları bahane ederdi annesi küçükşer nereye bırakayım diye, şimdi hem geçinemiyoruz diye ağlıyor hem de çalışmıyor sokakta gece yarılarına kadar milletle laklak yapıyor. Binanın merdivenlerini silecek birini arıyorlardı, burun kıvırıp bahane uydurup silmedi, milletten yardım bekliyor sürekli de kocasıyla kavga ediyorlar. Bu kadına o yüzden çok kızıyorum. Hem geçinemiyoruz diyorsun,çocuklaeı bahane ettin çalışmadın, ee azıcık eve katkı yap merdiven sil dediler burun kıvırdın, ee eve iş al otur evinde para kazan o da yok, sokakta bir sürü tekstil var gir birine o da yok, işte bu kadına çok kızıyorum bu yüzden. Eviyle de ilgilenmiyor doğru düzgün, hem çocukların alerjisi var diyor, hem de evini temizlemiyor. Buna çok kızıyorum.Burada aslında tek bir asgari ücretse ve elbette çocuk mağdur olacağı için herkes yapmasaydınız deriz hepimiz deriz. Ama çocuğun eğitim hakkı elinden alınmıyorsa, ailesi sağlıklı sevgi dolu bir iletişimle büyütüyorsa, sebzesi meyvesi proteini sağlanıyorsa, ilgi alaka varsa ve istismar şiddet yoksa kimse üstten üstten sizin çocuklarınıza acıyorum diyemez.
Dememeli.
İnsanları üzmek kırmak incitmek bu kadar kolay olmamalı.
Niye bosanayim ayol, hesaba gore benim degil bosanmak acilen 2-3 cocuk daha dogurmam lazim.hepiniz boşanın ayollll.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?