- 25 Ocak 2022
- 2.654
- 5.310
- 78
- Konu Sahibi Solukiklimler
-
Hanfendi araba için bozuk para ister gibi 100k borç isteyip bir ay sonra ödeyebilecek durumunuz varsa ne mutlu size...Ama siz borcu veya masrafını odeyememeniz durumunda arabayı satma alternatifine sahipsiniz...Çocuk öyle birşey değil , insan yetiştirmek maddi manevi çok ciddi planlama isteyen bir iş....Yapınca geri dönüşü yok...Çoluk çocuk sahibi onca insan bunu anlatmaya çalışıyor burda size...
Cok daha fazla tutuyor rakamlar öncelikle onu soyleyeyim. Sadece transfer için de bu ücreti istemiş gbi geldi bana çünkü bunun öncesi daha da pahalı . Ben olsam verirdim parayı. Paranızın hepsini istememiş sonuçta ve borç . Dolar verir dolar alırdıniz . Olan olmuş şu an ne desek boşGenetik tanıyla ilaçla vs 40 bini buluyor merkeze göre . Birkaç kez deneme durumunda ciddi sıkıntı. 20 bin istedi. 70 bin liram var. iki denemeye ancak yetiyor. bir kısmını vermek istemedim
Para sizin siz bilirsiniz de ben olsam dayanamazdım böyle bir durumda para için yalvarmak...Allah kimseyi çaresiz koymasın.Epey yalvardı son şansı gibi bir şey çünkü.
Amin.Para sizin siz bilirsiniz de ben olsam dayanamazdım böyle bir durumda para için yalvarmak...Allah kimseyi çaresiz koymasın
Daha iyi o zaman.... Bir anne olarak , çevrenizde doğurmuş olmak için dogurulmus, allah rızkını verir avuntusuyla temel ihtiyaçları bile karsilanamayan, gıdadan, eğitimden, sağlıktan en az sizin çocuğunuz kadar faydalanmayan çocukları görünce hiç mi içiniz sizlamiyor?bende anneyim,kime neyi anlatıyorsunuz çoluk çocuk sahibi olarak yazıyorum.
Doğurmuş olmak için doğuran yok cevremde ok ? Siz anne mısınız onu söyleyin. Bir siz biliyorsunuz heralde ne şartlarda çocuk doguralacagini.Siz kendi aile planlamanizi istediğiniz gibi yapın. Tüp bebek yapmak için bilmem kaçıncı denemesini yapan bir çifttin 1 çocuk sahibi olup,olmayacağına karismayin. Konu ile yazdiklariniz alakasızDaha iyi o zaman.... Bir anne olarak , çevrenizde doğurmuş olmak için dogurulmus, allah rızkını verir avuntusuyla temel ihtiyaçları bile karsilanamayan, gıdadan, eğitimden, sağlıktan en az sizin çocuğunuz kadar faydalanmayan çocukları görünce hiç mi içiniz sizlamiyor?
Sizce tüp bebek icin caba gösteren insanlar anne olmak icin mi anne oluyorlar?Daha iyi o zaman.... Bir anne olarak , çevrenizde doğurmuş olmak için dogurulmus, allah rızkını verir avuntusuyla temel ihtiyaçları bile karsilanamayan, gıdadan, eğitimden, sağlıktan en az sizin çocuğunuz kadar faydalanmayan çocukları görünce hiç mi içiniz sizlamiyor?
Amca olmak için anne olmuyorlardir sanırım...Sizce tüp bebek icin caba gösteren insanlar anne olmak için mi anne oluyorlar?
Amin inşallah. Teşekkür ederim.Ben olsam verip almak için tarih belirlerdim. Olan olmuş üzülmeyin ama attığınız mesajı bir de arayarak söyleyin isterseniz. Sonuçta elinizde para olduğunu bildiği için kırılması çok yüksek bir de aynı yollardan geçtiğiniz için bu işte paraya ne kadar ihtiyaç olduğunu en iyi siz bilirsiniz diye düşünüp de sizden istemiş olabilir.
Aradıktan sonra hala istemezse en azından elinizden geleni yapmış olacaksınız, daha fazla üzülmenize vicdan yapmanıza gerek kalmayacak.
Bu arada inşallah denemeniz tutar
Çok sevdiğiniz bir çocuğu İyi beslenemedigi , sağlık hizmetlerinden yararlanamadigi ve kaliteli eğitimden yoksun bırakıldığı bir hayata mi layık görürsünüz? Çok sevmek bu değil bence...Ne yapsın şimdi tek maaş olanlar anne olmasın mı ? İnsanlar bakabilecegini düşünmüştür bu kadar çocuk istiyorsa, herkes her şeyi dört dörtlük yapmak zorunda değil, asıl olan koşulsuz sevmek o çocuğu, mutlu bir çocuk büyütmek daha önemli
Tarla bakıyorduk beraber.tarla onların köyündeydi. Ben tarlayı aldım. 70 bin arttı onu da biliyordu. Paramız bu kadar bu kadarlık tarla lazım vs bahsi geçiyorduSizin kenardaki paranizi nerden ve neden biliyorlar ki
Yoo benim 14 yıllık alt komşum iki çocuğunu da defalarca deneyerek, servet dökerek tedaviyle yaptı, ikisini de doğduklarından beri dövüyor. Büyüğü iki kez evden kaçtı,öldüreceklerdi, polis aldı ellerinden.Tup bebek anneleri aileleri daha mutlu cocuklar yetistiriyor bir kere, cooookkk isteyip mucizelerine turlu zorluklarla kavustuklari icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?