Görümceye kırıldım sizce birşey demelimiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ergence geliyor bana heryerden çıkarimmi ondan farkım kalmaz
Ergenlikle ne alakası var ki? Size saygısızlık yapmış, özür dilemeyi bırakın hâlâ saygısızlığa devam ediyor ve abisi bile sosyal medyasında ekli değilken sizin instagramınızda ekli. Üstelik stroy paylaşımında konuyla alakalı imasına devam ediyor ve çıkarmıyorsunuz. Sizin şimdiye kadar çoktan numarasını silip instagramdan da çıkarmanız gerekirdi. Ergenlikle bunun alakası yok, tam aksine bu kişinin kendisine saygı duymasıdır.

Şaka niyetine salak dediyse bir daha söylememesini yok Samimiyetinize dayanarak küfrettiysen ağzını toplamasını yoksa fazlasıyla iade edeceğinizi söyleyin
Şaka değildi sinirli tonla söyledi şakasını biliyorum kesinlikle değildi de anlamadığım sevgilim 4 saattir ses soluk yok sanki ben birşey yaptım ayar ediyor beni ya

Tamam facebooktanda instadanda takipi çıkarıyorum whatsapptada engelliyorum saygısız insana ortam saglamiyim doğru.

Tamam facebooktanda instadanda takipi çıkarıyorum whatsapptada engelliyorum saygısız insana ortam saglamiyim doğru.
Sizi yönlendirmek istemem ama bu kadarı bence naifliğin de ötesinde. Engelleyip engellememek sizin tercihiniz ama hâlâ sizin arkadaş listenizde olmamalı bence bu kişi. Zaten ilk karşı taraf başlatmış engellemeyi. Yani bir suçluluk da hissedeceğiniz bir durum yok. Erkek arkadaşınızda insan gibi kardeşine haddini bildirip sana kusura bakma hayatım demek yerine sizi haksız buluyorsa bence bu kişiyle bir ömür böyle sürdürerek hayatı kendime zorlaştırmayı göze almalı mıyım diye bir daha düşünün derim..

Yok ondan degilde hani daha kötü olurmu gibisi ama zaten kötü bana hakaret etmeye devam ediyor o yüzden takipten çıktım.aslında seviyordum onu ama kendi eliyle bitirdi ki augustosta oraya gidecektim bilmiyorum tatilinde içine etti

Daha kötü ne olacak ki? Sevgiliniz sizi haklı bulacaktı ama sırf siz onun kardeşini takipten çıkardınız diye sizinle ayrılacak mı? Gelin kendinizden pay biçin. Sizin kardeşiniz sevgilinize salak diyor, sevgiliniz kardeşinizi arıyor ama kardeşiniz red ediyor aramayı ve kardeşiniz sevgilinizi engelliyor. İnstagramda ima içerikli bir story paylaşıyor. Sevgiliniz de bütün bunların üzerine sosyal medyadan kardeşinizi çıkarıyor, numarasını siliyor. Siz sevgilinize ne derdiniz böyle bir durumda? Kardeşimi nasıl sosyal medyadan silersin, nasıl numarasını silersin diye hesap sorar mıydınız, ne düşünürdünüz, nasıl bir tepki verirdiniz mesela?

Elbetteki hayır sevgilimi desteklerdim haklı derdim ama bu değisik baksana anlattım sen iyi değilsin dedi kapattı.amacı neki bilmiyorum benim için uçak sorun değil iptal eder geçerim ama haksızlığa tahammülüm yok çok kırıcı gerçekten.ben sana söyliyim şu an kendisini ortada kalmış hissediyor ama tarafıda belli kardeşi

Sizin profilinizdeki yaşınız doğruya bu kişide +30 yaşındadır diye tahmin ediyorum. Hadi +25 olsun. Böyle bir durumu yönetemiyorsa ve gelip size iyi değilsin diyorsa ortada sorun var demektir. İnşallah siz kendi değerinizin bilincinde olarak durumu yönetirsiniz.

Benden 2 yaş küçük bakalım neolacak gidişat iyi değil

Yok almadım bende takipten çıktım engelledim bunu o istedi inceldigi yerden kopsun artık ailesi için benden sogacaksa bye byee

Her iki taraf içinde ayrı ayrı dengeyi kurmayı bilmeli onu beceremiyorsa zaten huzurun olmaz
Kardeşide olsa hatasını kabul edecek bak ortada olmuş olsaydı 5 saattir haber alamıyorum yeter.yazık yani aileme saygı duyacaksın seveceksin sonra ben benim için aile çok önemli gibi şeyler söyler hep

Evet arkadaşlar sevgilim instadan beni çıkardı takipten bende aradım açtı sesi çok kötüydü sen diyor kardeşimi nediye çıkardın takipten dedim pardonda o ilk beni engelledi olabilir.dedim konumuz bumu şimdi neoldu diyor dün olan şey bugun çıkarıyorsun ben sana demiştim ailem en hassas noktam burayada gelme dedi çok kötü oldum birden.ona yazdığımı yazacam buraya bitti yani diger ablasıda hemen takipten çıkardı sagolsun allah razı olsun

Ailesi en hassas noktasiysa siz de agac kovugundan cikmadiniz herhalde.siz uzulunce de uzulen birileri oldugunu umursamayacak kadar bencil.daha denge kurmayi bile beceremiyor def edin bunu bundan koca falan olmaz.

Şimdi aradılar insanı bir konuşturmadı yazdıklarımı ailesine okutmuş hep yok diyor o aileden ekleyen mi birşey dedi birden nasıl sogdun bukadar buneyaa.hanım efendi diyor benim için bittin dedim sende benim için bittin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…