Görümceye kırıldım sizce birşey demelimiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama ona kalsa kardesindi hani kizkardesim neoldu şimdi birşey dedi diye zoruna mi gitti der gibi yazık yaa.beni ilk engelleyen kendisi sonra hakaret edercesine resim paylaşıyor suçlu ben oldum kimse kusura bakmasın sevmiyorum o kızı artık
Bu adam seni ciddi ciddi ailesine ezdirirdi.Kardeşi olacak dengesiz gözünü açmana vesile olmuş sadece

Çok saçma ya o engelleyince sorun yok ama siz takipten çıkınca mesele olmuş. Birde mesajlarınızı neden herkese okuyor gerizekalı mi ya ayıp ya
Dedim ablasına mesaji bile okuması nekadar yanlış aynen dedim bende ilk o engelledi kusura bakmada

Helal kız sana daha en ufak şeyde seni gözden çıkaran biriyle yuva kurulmazdı hele ki düğün sürecinde insanlar neler yaşıyor demek ki yine seni yüz üstü birakcakti ana kuzusu olan anasıyla kalsın valla bu yaştan sonra çocuk mu avutcan hakkında hayırlısı olsun

Erkek arkadaşınıza söyleyin. O kim oluyorda bu şekilde konuşuyor deyin. Ve yüzyüze geldiğinizde kendisiyle de konuşun bu konuyu. Bu kadar yüzgöz olmaya gerek yok. Alttan almanız gerekmiyor, onun özür dilemesi gerekiyor.

Amin ama birşey diyimmi bunu yazincada hemen sen niye bukadar sogdun birimi var dedim nekadar çirkin ithamlar bunlar ne alaka

Biz uzaktan mesafe ilişki yaşıyorduk 10 gün sonraa kavuşacaktık en coktabu acıtıyor canımı ben diyince ilk o engelledi affaladı ilk yaa sana kimse aileni sil demiyor ama oturup duzgun konusabilirdi bana saldırmak yerine

Çok sevdim içim acıyor olan biteni mailden yazdım ona tekrar haklı oldugumu görur diye ama zor
Hakkında hayırlısı olsun
Şuan herşey çok taze o nedenle üzülmen çok doğal, birde yerinde olsam kendi milletimden olan ama yaşadığım ülkede yaşayan birisiyle evlenirdim.

Çok sevdim içim acıyor olan biteni mailden yazdım ona tekrar haklı oldugumu görur diye ama zor
Kiz sana sabahdan beri ne anlatiyo bu millet yazmasana daha artik koşma pesinden sunun onda bole kardes abla varken seni yerler demedim mi birak iki gun uzul agla ömur boyu aglamakdan iyidir

Hakkında hayırlısı olsun
Şuan herşey çok taze o nedenle üzülmen çok doğal, birde yerinde olsam kendi milletimden olan ama yaşadığım ülkede yaşayan birisiyle evlenirdim.
Amin evet birde çok fena grip oldum onunla ayrı ugrasiyorum

Çok müdahale etmek istemem ama kendini aciz gösteriyorsun şuan haklı iken kendini haksız gösteriyorsun en ufak şeyde seni yardı yolda bırakan biri için üzülmeye bile değmez kaç yaşındasın bilmiyorum ama şuan herşey çok kötü çok zor geliyor dünyanın sonu gibi görüyorsun ama öyle değil geçiyor zamanla düzeliyor hatta geriye bakıp diyorsun ki ben bunun için mi üzüldüm ve karşına öyle biri çıkıyor ki tüm kötü anıları unutuyorsun canım

Kiz sana sabahdan beri ne anlatiyo bu millet yazmasana daha artik koşma pesinden sunun onda bole kardes abla varken seni yerler demedim mi birak iki gun uzul agla ömur boyu aglamakdan iyidir
Tamam dhaa birşey demeyecem daha ona yazdığımı bile onlara okuyor gerizekağlı

Canım yanıyor biz varya günde 10 kere görüntülü konuşan akşam 2 3 saat konuşan çifttik onu çok özleyecegim
Ya bak şimdi git bir chate gir derdini anlat konuş ordakilerler içini bosalt bu manyaga daha fazla yazma

Ama dikkat başka manyak bulma

Ya bak şimdi git bir chate gir derdini anlat konuş ordakilerler içini bosalt bu manyaga daha fazla yazma

Ama dikkat başka manyak bulma
Yok benim için ondan sonrası olmayacak kolay birini almam artık biraz bekar gezelim ki daha birinci gün ben çok kötüyüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…