Görümceye kırıldım sizce birşey demelimiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle biteceğini biliyordum sen haklının yanında duramayacak kadar alçaksın ailem ailem ailem al güle güle yaşa ailenle sesini çıkarmayan bitane bul o yaraşır anca.benim içim okadar rahatki ben kimsenin kalbini kırmadım kimseye kötü birşey demedim bu hayatta herkese herşey söylenmez benim kardeşim bana dese salakmısın agzına sıçarım kabul edip oturup sıradaki hakaretimi beklememi istedin pardon ? Ben ona mesajda bile okumuş sor iyi niyetle dedim ama suç bende yırtık olmalıymışım ama olmuyor ben istemiyorum ana kuzusuyla uğraşamam daha haklı haksız ayırt edemeyen hep ailesi haklı kafasındaliylede uğraşamam.ben kırıldım dedim git agzını gözünü kır demedim ama bu ailede biriy olacaktım saygı denilen birşey var abisinin eşi olacak insana saygı ama yok suç bende.neyse bütün gün bekledim ara diye evet kardeşim ayıp etmiş de diye ama yok senden birşey olmaz ben istemiyorum başımı böyle ana kuzuyla yakamam bana dogruyu yanlışı ayırt edebilecek kapasitede lazım bugun buna susan yarın agzıma sıçsalar yardım eder o yüzden sağol ben almiyim.bende ne varsa kalbim acıya acıya sileceğim bana ait ne varsa yok et. benim için aşk maşk kitabi kapanmıştır seni unutmak kolay olmayacak çok sevdim seni ama en dogrusu bu ayrılmak.bendede ne varsa siliyorum 1 tane bile iğnen kalmayacak rahat ol.hakkımda helal olsun yolun açık olsun bitti.....

Bunu yolladım bunu okumus herkese

Yani sinirim bozuldu benim de. Oh ne ala hakaret saydırsınlar sonra ama benim en hassas noktam. Benim de haysiyetim en hassas noktam deseydiniz. Bir de gelme demiş ya ay totom.
Şu an üzgünsünüz ama inanın çok iyi oldu. Çakal çukal hareketleri hiç sevmem bunlar da çok fena bir aile.
Biraz zaman geçsin siz de net bir şekilde göreceksiniz

Onlarda beni gelinleri diye benimsedi ondan sileyimmi bilemedim şimdi
Boyle ortalikta surekli cevaplar laflar dolasinca hersey çorba oluyor.
Bence mesafenizi ve tavrinizi koyun herkes nerede duracagini ogrenir.
Ogrenmezse o zaman lafla anlatirsiniz.

Bak sen hakliyken bu mesajla haksiz duruma dusuruyosun kendini tamam artik atmissin bitmisde zaten bu saatten sora yazma sakin hatta tum aile bireylerini engelle.Tatile gideceksen de git mis gbi yap tatilini nasilsa onlara haber ucar keyfi yerinde tatil yapiyor diye2 gun sora bu cocuk pisman olup ulasmaya caliairsa da yelkenleri suya indirme harbi bole adamlarla ömur gecmez

Gerçekten kardeşinizi çıkarmanızı mı sorun etti? Yani kardeşinin size salak demesi,, engellemesi, red etmesi sorun değil ama sizin çıkarmanız sorun ona göre. En kısa sürede toparlar ve iyi ki dersiniz umarım.

Bunları bile okutmuş yazık yaa yok anamın ne suçu var anana birşey diyenmi oldu hayret.bence olmayız artık kardeşi bittin benim için dedi bende ona ki sildim yazıyı

Evet baktım beni çıkardı aradım hemen sen diyor kardeşimi ne diye takipten çıkardın dedim pardonda o beni ilk engelledi hayırdır yani salak saçma şeyler ya

Artık düzelecek birşey yok çok seviyorum ama haa yok kötü gelinler gibi niye ona aktarıyorsun dedim ben sana aktardım ilk dedim.ki abin dün duydu yetiştirmeme gerek yok

Evet baktım beni çıkardı aradım hemen sen diyor kardeşimi ne diye takipten çıkardın dedim pardonda o beni ilk engelledi hayırdır yani salak saçma şeyler ya
Şuan üzgün olabilirsiniz ama zaman geçtikçe ben iyi ki diyeceğinizi düşünüyorum. Şu kadarcık olayı yönetemeyen biri ileride daha büyük sorunları hiç yönetemezdi. Sizin payınıza da hep susmak düşerdi.

Bencede içim acıyor zaten kardeşi yüzünden daha devam etmez gör bak

Aynen kardeşiylede papaz olduk hayatta yürümez aile önemli onun için çünkü
Aile herkes için önemlidir ama, bizim özellikle erkek milleti evlendiginde kendi ailesini kurmuş olduğunu idrak edemeyip, anasinin eteklerinin dibinden ayrilmamaya devam ettigi icin iyi seyler olmuyor.
Bence verilmiş sadakanız varmışda erken görmüşsünüz bir şeyleri.
Allah gözünüze gözünüze sokmuş resmen

Birde beni konuşturmuyor onların iyiligi kadar benimde iyiligim oldu herşeyi isterken iyidim şimdi kötümü oldum.baksana hemen facebookta profil resmini degismis kavgalıykende resimimi düşünür insan saçma.içim acıyor 1 hafta sonra kavuşacaktık ama ben kimseden özür dilemem bana hakaret edildi hemde 2 kere engellendim o görülmüyor vay efendim kardeşimi takipten çıkarmıssındefol git

Boşver ya boyle insanlarla evlenmeyin, ömrümüz çürüyor sonra.
Bosaniyoruz bir duzen oturtana kadar bezen kucagimizda bir iki cocukla biz kendimizi yiyoruz adamlar gidip analarinin evine oturup gununu gun etmeye devam ediyor.
Boyle insanları analarinin dibinde birakacaksın üreyemesinler ki azalsınlar.

Bencede bakalım biraz uzanacam kafam agrıdı baya kavuşma hayali kurarken dün geldigimiz duruma bak

Ceylanmo bitisler elbette acitabilir canini anliyorum ama lutfen duygusalliga kapılma. Mesajlari hayret ederek okudum. Bende 31 yaşındayım insan bu yasta huzur istiyor. Boyle seylerle uğraşamazsin evlenince inan.
Aldigin en dogru karar olacak ama mesajlarinda sanirim henuz kabullenemedigin icin, o bitirdi donmezki bakin gibi cumleler var. Lütfen bu duyguya kapilma. O bitirmese de sen bitirmelisin zaten boyle bi adam tam kacilmalik bir adam.
Inan evlenince hic çekemiyorsun.

Okadar üzgünki facebookta profil resmi değistirme derdinde wallaha kim nedersz desin ben bugun kardeşinin terbiyesizligini gördüm dün duydum bugun gördüm yok sen böyle alçaksın.hayatta özür falan dilemem oda benden dilemez zaten bitti yani yapacak birşey yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…