- 28 Mart 2020
- 6.352
- 24.750
- 348
Allahim nasil gülesim varmis okadr cok icim kararmis ki haberlerde sunu okuyunca kendimden gectm
Tenk yu kizlar hep gülün insallah Rabbim aglatmasin kimseyiKahkaha attım sen beni güldürdün rabbim de seni güldürsün
O sevgili ex olabilirmi artıkSevgilim aradı anlatmamı istedi ve hiç şaşırmadım evet haklısın ayıp etmis diyeceğine sen iyi degilsin diyip kapattı
Amin birde ben gülebilsem hahahahTenk yu kizlar hep gülün insallah Rabbim aglatmasin kimseyi
Engellemesi bile belli ediyor benim içim rahat ben kötü söz kullanmadımAraya mesafe koymak coğu problemi cözer. Tabi karşı taraf koydugunuz mesafeye karsi cirkeflik etmezse
Bence birşeyler dediki bu kudurup engelledi neyse keyfi bilir saygısız insana tahammülüm yokO sevgili ex olabilirmi artık
Çünkü gördüklerin goreceklerinin teminati resmen
Ana kuzusu bir buyukbas daha
Hic tahammülüm yok
Yol yakınken kac derim
O senin elinde sekerimAmin birde ben gülebilsem hahahah
Öyle olacak zaten beni savunmayana diyecek birşeyim yok bak şuraya yazıyorum şimdi aramız açıldıya kardeşiyle bak içime doğanı diyorum.bugun diyecekki biz olamayız ben ailem ve sevdigim arasında kalamam gibi birşey bekliyorum dur bakalımCiddi misiniz?
Bence sevgiliye de bir mesafe koyun. Ex olacak şekilde bir mesafe.
Bende hic kötü söz söylemem direk mesafe koyanlardanimEngellemesi bile belli ediyor benim içim rahat ben kötü söz kullanmadım
Sinir olduğum konu haksızlığa asla gelemem diyip benden taraf olsun demiyorum ama haklıysamda kardeşte olsa savunacaksın bittiO senin elinde sekerim
Daha nisanlanmadan tarafını seçmiş adamı kabul edersen daha hiç gülemezsin
Bende var ordan biliyorum
Onu anlatmaya calisiyorumyaSinir olduğum konu haksızlığa asla gelemem diyip benden taraf olsun demiyorum ama haklıysamda kardeşte olsa savunacaksın bitti
Bugun bütün gün aramayacam sormayacam hatasını anlarsa tabi anlamazsa ana kuzusuyla ugrasamamOnu anlatmaya calisiyorumya
Haklı ya da haksız o hep onları savunacak neden sen duş kapının mandalisin çünkü
Daha evlenmeden yüzünü göstermiş diyorum değişeceğini sanma
Asla degismiyolar
Bu gidişte evlilik olursa ailesinden birine birşey dedim aboowwwCidden asiri naifsiniz. Evlenince kolayliklar dilerim
demediğini nerden biliyorsun aile arasında belki uyarıldıCevabını paylaşırım ben hakaret etmem kimseye ama sevgilim duyduysa hoop nediyorsun diyebilirdi ben kimseye hakaret edemem onlar bana edecek yok öyle bir dünya.seviyorum ama sadece benmi çok alınganım merak ettim saldırırsada saldırırım okadar basit
Karakterin haklının yaninda olamayacak kadar jelibon kivamindaysa yapacak bir şey yok bye deyiniz geçiniz lütfen.Öyle olacak zaten beni savunmayana diyecek birşeyim yok bak şuraya yazıyorum şimdi aramız açıldıya kardeşiyle bak içime doğanı diyorum.bugun diyecekki biz olamayız ben ailem ve sevdigim arasında kalamam gibi birşey bekliyorum dur bakalım
Dün duymamış demin birşey demiş olabilir çünkü engelledi beni kardeşidemediğini nerden biliyorsun aile arasında belki uyarıldı
Bana sen iyi değilsin kapat dediya yeter ne ararım ne sorarım hatasını anlasın anlamazsada kendi kaybederKarakterin haklının yaninda olamayacak kadar jelibon kivamindaysa yapacak bir şey yok bye deyiniz geçiniz lütfen.
Duygu yoğunluğunuzu bilmiyorum bu kişiye karşı ancak her olayda birincil tepkisi önce size yüklenip sonra "hatasını anlamak" olursa ne kadar yorulacaginizi düşünün isterim.Bana sen iyi değilsin kapat dediya yeter ne ararım ne sorarım hatasını anlasın anlamazsada kendi kaybeder
Böyle bir durum hiç yaşamadık bukadar zaman içinde ben kimseye saygısızlık yapmam büyük olsun küçük olsun.hani şaka niyetine olsa yemin ederim bukadar büyütmezdim ama sinirli bir şekilde sen salakmısın dedi ayıp yani.dünde cevap verdim ama duyulmadı bugunde içim rahat etmedi yazdım aslında severim onu kusura bakma kırdıysamda diyebilirdi engellemek yerine neyse artıkDuygu yoğunluğunuzu bilmiyorum bu kişiye karşı ancak her olayda birincil tepkisi önce size yüklenip sonra "hatasını anlamak" olursa ne kadar yorulacaginizi düşünün isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?