Siz okuduklarinizi mi anlamıyorsunuz yoksa konumu ve cevaplarımı okumadan mi yorum yaptınız?Eeeee adam evlenmis... barklanmis... napicakk.. ailesini kardeslerini silecekk.. nedenn. Cunku evlenmis... karisinin disinda kimseyle gorusmeyecek calismayacak.. 40 kat elle goruscek caliscak gerekirse onlara para kazandiracak ama ailesine faydasi dokunmayacak cunku adam evliii.... siz kafayimi yediniz kendinize sotun dert mi ariyorsun birde soruyorsun... baska kiskanan varmi diyee... o oyle sorulmaz canimm.. diyceksinki....
Arkadaslat ben esimi bacisindan kiskaniyorum varmi benim gibi ruhh hastasii ...
Hay allahim yaa allah sizin gibilerden korusun aileleri...pess pesss
Ya allasen sen onu sevsen ne konusuyorlar ne sakliyorlar diye takmassin... kiskanan sadece daha cok gorusuyorlar diye kiskanmaz asil siz bunun mantigini bana bir aciklayin.. kimi kandiriyosun... senn.. aksama kadar baska bayanla calissa dahami hosunuza gidecek onlada konusup bir seyler paylasacak... adam hic kardesi kiskanir mi yahuu ... ha birde benim boyle dusundugumu bilen yok demissin.. bilmesinler zaten..Öncelikle ablasini bir kadın erkek ilişkisinde oldugu gibi kıskanmanin mantığı nedir önce bunu açıklayın. Gorumcemi sevdiğimi hic bir sorunum olmadigi zaten söyledim. Ayrıca benim boyle hissettiğimi bilen yok ki beni takmasın. Haa beni burda Tanıyan yok ki sorunum sizin Dediğiniz gibi olsaydı eklerdim konuma gorumcem beni hic takmiyor diye fikrinizi ona göre alırdım konumu açarken
Ailesini silsin isteseydim hem kayınvalidemle bende gorumcemle ayni apartmana oturmazdim. Haa ayrıca oturmak zorunda kalmadım yeni daire alacakları evi beğendim burda olur dedimEeeee adam evlenmis... barklanmis... napicakk.. ailesini kardeslerini silecekk.. nedenn. Cunku evlenmis... karisinin disinda kimseyle gorusmeyecek calismayacak.. 40 kat elle goruscek caliscak gerekirse onlara para kazandiracak ama ailesine faydasi dokunmayacak cunku adam evliii.... siz kafayimi yediniz kendinize sotun dert mi ariyorsun birde soruyorsun... baska kiskanan varmi diyee... o oyle sorulmaz canimm.. diyceksinki....
Arkadaslat ben esimi bacisindan kiskaniyorum varmi benim gibi ruhh hastasii ...
Hay allahim yaa allah sizin gibilerden korusun aileleri...pess pesss
Siz okuduklarinizi mi anlamıyorsunuz yoksa konumu ve cevaplarımı okumadan mi yorum yaptınız?[/QUOTE
Hepsini neredeyse okudum oyle cvp attim. Uydurmadim ya tamda yazdigim gibi adamin inceligi ben olayim diyorsun kavuktan ciksaydi onceligi sen olurdun emin ol... . Aksama kadar ayni iste calisiyorlar kardesler anlamini aciklamami istemessin diye dusunuyorum kiskanmaniz yersiz daha ne diyim sacmaliyorsunuz resmen ya
Benimkiler görüşüyorlar istedikleri kadar hemdeAyni sizin gibi dusunen canim yengem (!) Yuzunden abimi arayamiyorum dogru duzgun.evlenince adamlari nufusunuza alin bence
Uff ya bi dedigin bir dedigini tutmuyor oturmasaydin isine gelmis oturmussun neyin tantanasini yapiyorsun anlamadim ben amacin ne yani ... hee soyle de o zaman ...Ailesini silsin isteseydim hem kayınvalidemle bende gorumcemle ayni apartmana oturmazdim. Haa ayrıca oturmak zorunda kalmadım yeni daire alacakları evi beğendim burda olur dedim
Dediklerim Arasında tutarsızlık ne Söyler misiniz? Ya konuyu nerden nereye getirdiniz? Benim amacım huzursuzluk çıkarmak degil. Önce bunu anlayın çirkeflesmenin anlamı yok. Ailesinin silsin dediğim bir cümle bulun bana. Ailesini silsin görüşmeyelim isteseydim onlardan en uzak yere oturur eşim cok isterse haftada bir gider gelirdik. Kafanıza göre alakasız yorumlar yapmayın. Haa bu sana Saçma geliyorsa KARDEŞ kiskanilir mi yanlış dusunuyorsun de gec. Bu cingenlik nerden geliyor. Az kibar olun.Uff ya bi dedigin bir dedigini tutmuyor oturmasaydin isine gelmis oturmussun neyin tantanasini yapiyorsun anlamadim ben amacin ne yani ... hee soyle de o zaman ...
kocacim ben senin gorumcecigimle ayni iste benden cok vakit gecirmeni istemiyorum isten ciksinn yaaa de sikintim yok demeyide unutma bak bakalim o zaman neler oluyor cok sinsiniz yuze gulup resmen kiskaniyorsunuz...
Size sadece guluyorum siz devam edin boyle davranmaya... yaraniz olmasa gocunmassiniz daha ne diyim... ne haliniz varsa gorun... hahah allam ya saka gibisinizDediklerim Arasında tutarsızlık ne Söyler misiniz? Ya konuyu nerden nereye getirdiniz? Benim amacım huzursuzluk çıkarmak degil. Önce bunu anlayın çirkeflesmenin anlamı yok. Ailesinin silsin dediğim bir cümle bulun bana. Ailesini silsin görüşmeyelim isteseydim onlardan en uzak yere oturur eşim cok isterse haftada bir gider gelirdik. Kafanıza göre alakasız yorumlar yapmayın. Haa bu sana Saçma geliyorsa KARDEŞ kiskanilir mi yanlış dusunuyorsun de gec. Bu cingenlik nerden geliyor. Az kibar olun.
Dediklerim Arasında tutarsızlık ne Söyler misiniz? Ya konuyu nerden nereye getirdiniz? Benim amacım huzursuzluk çıkarmak degil. Önce bunu anlayın çirkeflesmenin anlamı yok. Ailesinin silsin dediğim bir cümle bulun bana. Ailesini silsin görüşmeyelim isteseydim onlardan en uzak yere oturur eşim cok isterse haftada bir gider gelirdik. Kafanıza göre alakasız yorumlar yapmayın. Haa bu sana Saçma geliyorsa KARDEŞ kiskanilir mi yanlış dusunuyorsun de gec. Bu cingenlik nerden geliyor. Az kibar olun.
Allah'a Şükür'e sorunum bu olsun sizin gibilerin bana güleceği konuda bu olsun.Size sadece guluyorum siz devam edin boyle davranmaya... yaraniz olmasa gocunmassiniz daha ne diyim... ne haliniz varsa gorun... hahah allam ya saka gibisiniz
Hehehe oyle siz haklisiniz...sizinle daha fazla muhattap olmak istemiyorum...Allah'a Şükür'e sorunum bu olsun sizin gibilerin bana güleceği konuda bu olsun.
Bak arkadasım burdan ancak bu kadar samimiyet oluyor söylediklerim neden Değişiyor onu anlayamıyorum. Dolduruyor dedikodumu yapıyor diye bi cümle kurmusmuyum ben ?Ben görümceyim sana faydam dokunmaz benim .
düşünsene konu sahibi abimle beni yengem kıskanıyor niye kardeşiz diye . Aynı anne baba bakmış büyütmüş düştüğümüzde an olmuş o tutmuş elimden ben tutmuşum elinden kalkmışız yıllar yılları böyle kovalamış sonra yengem kıskansın bozmaya çalışsın doldurur mu dedikodu mu yapar mı diye kardeşimle canımla aramı açsın .
hiç bir zaman böyle bir problem yaşamadım
Ailede fertler birbirini kıskanmaz konu sahibi kıskanıyorsa bir yerlerde bir problem vardır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?