ahahhahee rahat mı ....yok yok demeyeceğim
Neyi kıskanıyorsun tam olarak?Merhaba arkadaşlar. Benim, evli olup ve görümceye sahip olanlara bir sorum olacak. Eşini gorumcesinden kıskananlar var mi? Ben cok kıskanıyorum. Bunun normal olup olmadığıni öğrenemek istiyorum. Çünkü eşim, benim erkek Kardeşimi kıskansa cok Saçma bulurdum. Birlikte çalışıyorlar sabahtan aksama birlikler. Benden daha cok onunla zaman geçiriyor
Ne Konuşuyorlar ne yapıyorlar merak ediyorum kendimi dışlanmış gibi hissediyorum. Mesela liseye giden bir kız kardesi daha var ama onu kısmıyorum. Bu büyük Olanla aralarında 3 yas fark var paylaştıkları seyler daha cok. Bu arada görümcemle sorunum yok yani eşimi bana Karsi dolduracak diye bir endişem yok.
takip edildiğimi hissetmeye başladım lenahahhah
yok daha neler bi bakıyom sen heryerde karşımdasıntakip edildiğimi hissetmeye başladım len
Merhaba arkadaşlar. Benim, evli olup ve görümceye sahip olanlara bir sorum olacak. Eşini gorumcesinden kıskananlar var mi? Ben cok kıskanıyorum. Bunun normal olup olmadığıni öğrenemek istiyorum. Çünkü eşim, benim erkek Kardeşimi kıskansa cok Saçma bulurdum. Birlikte çalışıyorlar sabahtan aksama birlikler. Benden daha cok onunla zaman geçiriyor
Ne Konuşuyorlar ne yapıyorlar merak ediyorum kendimi dışlanmış gibi hissediyorum. Mesela liseye giden bir kız kardesi daha var ama onu kısmıyorum. Bu büyük Olanla aralarında 3 yas fark var paylaştıkları seyler daha cok. Bu arada görümcemle sorunum yok yani eşimi bana Karsi dolduracak diye bir endişem yok.
Merhaba arkadaşlar. Benim, evli olup ve görümceye sahip olanlara bir sorum olacak. Eşini gorumcesinden kıskananlar var mi? Ben cok kıskanıyorum. Bunun normal olup olmadığıni öğrenemek istiyorum. Çünkü eşim, benim erkek Kardeşimi kıskansa cok Saçma bulurdum. Birlikte çalışıyorlar sabahtan aksama birlikler. Benden daha cok onunla zaman geçiriyor
ben senelerdir bu meralarda otlanıyom gardaşım az öte gityok daha neler bi bakıyom sen heryerde karşımdasın
Bana Karsi da cok iyi cok anlayışlı isteklerimi hic ikiletmez. Bu konuda şansliyim allaha Şükür hem eşimden hem ailesinden. Ama engel olamadığım boyle bir kıskançlık var. Bende istemiyorum bosuna sıkıntı oluyor içine ama engelde olamıyorumBen daha çok sana karşı davranışlarını merak ettin eşinin bu kadar kız kardeş sahibiyken sana yaklaşımları yumuşak ise şanslısın
hiç misafir perver değilsin al sana kahveben senelerdir bu meralarda otlanıyom gardaşım az öte git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?