Görümceye sahip olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi xyw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

xyw

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
22
4
3
24
Merhaba arkadaşlar. Benim, evli olup ve görümceye sahip olanlara bir sorum olacak. Eşini gorumcesinden kıskananlar var mi? Ben cok kıskanıyorum. Bunun normal olup olmadığıni öğrenemek istiyorum. Çünkü eşim, benim erkek Kardeşimi kıskansa cok Saçma bulurdum. Birlikte çalışıyorlar sabahtan aksama birlikler. Benden daha cok onunla zaman geçiriyor
Ne Konuşuyorlar ne yapıyorlar merak ediyorum kendimi dışlanmış gibi hissediyorum. Mesela liseye giden bir kız kardesi daha var ama onu kısmıyorum. Bu büyük Olanla aralarında 3 yas fark var paylaştıkları seyler daha cok. Bu arada görümcemle sorunum yok yani eşimi bana Karsi dolduracak diye bir endişem yok.

Neyi kıskanıyorsun tam olarak? Hiç normal değil! Öz kardeşiyle değil de başka bir kadınla ofisi paylaşsa napıcaktınız o zaman acaba?

Bu kıskançlığın neresi normal ki,sonuçta abla kardeş bunlar,tabiki paylaşımları olacaktır.
Eş başkadır,kardeşlik başkadır..

benim de 2 tane var. ama ben görümcelerden değil kayınbiladerimden kıskanıyorum :/

Ben daha çok sana karşı davranışlarını merak ettin eşinin bu kadar kız kardeş sahibiyken sana yaklaşımları yumuşak ise şanslısın

Gorumcemi bir kadın olarak kıskamıyorum. Yanlış anladınız. Benden daha cok birlikteler daha cok konuşuyorlar daha cok sey paylaşıyorlar diye kiskaniyorum

Eee sorun ne? Ne güzel yabancı bir bayan yok yanında özbeöz kardeşi var nesini kıskanıyorsunuz anlamadım.
Gelini kıskanan görümce gördüm ama görümceyi kıskanan gelin ilk kez duyuyorum. Normal değil kiskanmanız.

En küçük görümcemle eşimin arasında çok fazla yaş yok. Ama kıskanmam neden kıskanayım ki,kardeşi sonuçta
Konuya yorum yazmak istedim çünkü kız kardeşimin seneler önce ciddi düşündüğü biri vardı,kardeşim sizin gibi sevgilisinin kızkardeşini kıskanıyordu. Sonradan ayrıldılar,başka sebeplerde vardı ama sebeplerden biri bu kıskanma olayıydı. Onlar ayrıldıktan 1 sene sonra kızkardeşi vefat etti.Kardeşimin psikolojisi çok uzun süre düzelmedi

Ben daha çok sana karşı davranışlarını merak ettin eşinin bu kadar kız kardeş sahibiyken sana yaklaşımları yumuşak ise şanslısın
Bana Karsi da cok iyi cok anlayışlı isteklerimi hic ikiletmez. Bu konuda şansliyim allaha Şükür hem eşimden hem ailesinden. Ama engel olamadığım boyle bir kıskançlık var. Bende istemiyorum bosuna sıkıntı oluyor içine ama engelde olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…