ben de aralarındaki iletişimi kıskanmıyor değilim, inanılmaz muhabbetleri vardır, her konuda saatlerce konuşabilirler, ve eşim ablasına asla toz kondurmaz, ablası ne yapsa doğrudur, güzeldir, şahanedir. bu yüzden evet ben de kıskanmıyorum diyemeyeceğim..Rahat mi Battı yok terapi alin bunlar ne ya. O zman Türk gelinleri olarak %50 miz sorunluyuz. Bu kiskandigim gorumcem de kendisi " ben esimin kız kardeşlerini kıskanırım Konuşmasını istemem" dedi bir konudan çıkmıştı.
Bir Arkadaşımın da boyle sorunu vardı.
Ayrıca yanlis anladığınız bir konu var. Ben kiskaniyorum derken onla daha cok zaman geçirmesine daha cok Paylaşım icersinden bulanmasini kıskanıyorum. Normal bir bayandan kiskandigim gibi degil.
Ben seni çok iyi anlıyorum,bahsettiğin kıskançlık kötü anlamda bi kıskançlık değil, bu sevgiden ileri gelir. bende eşimin kuzenini kıskanıyorum ama eşimden değil, kayınpederimden.:)) komik geliyor kulağa ama bu sevgiden,, hani benimle daha çok ilgilensin, onunla paylaştığından daha çok şey paylaşsın istiyorum..aslında benmle daha çok ilgileniyor ve daha çok şey paylaşıyodur ama farklı bi duygu.. Yaşadığın şey tuhaf değil arkadaşım..çok normal ama çöüzümünü henüz bende bulamadım:))Merhaba arkadaşlar. Benim, evli olup ve görümceye sahip olanlara bir sorum olacak. Eşini gorumcesinden kıskananlar var mi? Ben cok kıskanıyorum. Bunun normal olup olmadığıni öğrenemek istiyorum. Çünkü eşim, benim erkek Kardeşimi kıskansa cok Saçma bulurdum. Birlikte çalışıyorlar sabahtan aksama birlikler. Benden daha cok onunla zaman geçiriyor
Ne Konuşuyorlar ne yapıyorlar merak ediyorum kendimi dışlanmış gibi hissediyorum. Mesela liseye giden bir kız kardesi daha var ama onu kısmıyorum. Bu büyük Olanla aralarında 3 yas fark var paylaştıkları seyler daha cok. Bu arada görümcemle sorunum yok yani eşimi bana Karsi dolduracak diye bir endişem yok.
Ben seni çok iyi anlıyorum,bahsettiğin kıskançlık kötü anlamda bi kıskançlık değil, bu sevgiden ileri gelir. bende eşimin kuzenini kıskanıyorum ama eşimden değil, kayınpederimden.:)) komik geliyor kulağa ama bu sevgiden,, hani benimle daha çok ilgilensin, onunla paylaştığından daha çok şey paylaşsın istiyorum..aslında benmle daha çok ilgileniyor ve daha çok şey paylaşıyodur ama farklı bi duygu.. Yaşadığın şey tuhaf değil arkadaşım..çok normal ama çöüzümünü henüz bende bulamadım:))
Kesinlikle sorun sende.Merhaba arkadaşlar. Benim, evli olup ve görümceye sahip olanlara bir sorum olacak. Eşini gorumcesinden kıskananlar var mi? Ben cok kıskanıyorum. Bunun normal olup olmadığıni öğrenemek istiyorum. Çünkü eşim, benim erkek Kardeşimi kıskansa cok Saçma bulurdum. Birlikte çalışıyorlar sabahtan aksama birlikler. Benden daha cok onunla zaman geçiriyor
Ne Konuşuyorlar ne yapıyorlar merak ediyorum kendimi dışlanmış gibi hissediyorum. Mesela liseye giden bir kız kardesi daha var ama onu kısmıyorum. Bu büyük Olanla aralarında 3 yas fark var paylaştıkları seyler daha cok. Bu arada görümcemle sorunum yok yani eşimi bana Karsi dolduracak diye bir endişem yok.
ben diyemedim demedim demeyecem dedim sen iyi dedinYawrucum senin derdin ne rahat mı batıyor sana
Birlikte cok zaman geçirdikleri için kiskaniyorum.Kesinlikle sorun sende.
Bir an önce bu düşüncelerden kurtulmazsan önce kendine sonra evliliğine zarar vereceksin.
Sen kadın erkek ilişkisi olarak mı kıskanıyorsun yoksa birlikte zaman geçirdikleri için mi tam olarak.
Rahat mi Battı yok terapi alin bunlar ne ya. O zman Türk gelinleri olarak %50 miz sorunluyuz. Bu kiskandigim gorumcem de kendisi " ben esimin kız kardeşlerini kıskanırım Konuşmasını istemem" dedi bir konudan çıkmıştı.
Bir Arkadaşımın da boyle sorunu vardı.
Ayrıca yanlis anladığınız bir konu var. Ben kiskaniyorum derken onla daha cok zaman geçirmesine daha cok Paylaşım icersinden bulanmasini kıskanıyorum. Normal bir bayandan kiskandigim gibi degil.
Elbette bulunuyorum. Benim eşimle aram iyi.Peki siz eşinizle hiçmi paylaşımda bulunmuyorsunuz?
Elbette bulunuyorum. Benim eşimle aram iyi.
4 tane taş gibi görümcem var .Keşke kıskanacağım kadar iyi ilişkileri olsa .Birbirlerine yabancı gibiler maalesef.Merhaba arkadaşlar. Benim, evli olup ve görümceye sahip olanlara bir sorum olacak. Eşini gorumcesinden kıskananlar var mi? Ben cok kıskanıyorum. Bunun normal olup olmadığıni öğrenemek istiyorum. Çünkü eşim, benim erkek Kardeşimi kıskansa cok Saçma bulurdum. Birlikte çalışıyorlar sabahtan aksama birlikler. Benden daha cok onunla zaman geçiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?