KEske sizin gibi olabilsem. Çünkü benim durumumun bi oluru yok. Ablası yani hep Hayatımızda olacak. Beraber gidelim beraber konuşalım beraber oturalım bunda sorun yok ama ikisi Olmasın benim de haberim olsun istiyorum sadeceBenim bi arkadasim var sabah aksam abisiyle beraber. Surekli onunla ilgili durum guncellemesi yapar. Profil fotosu hep abisiyledir. Farkli abileri de var ama buna hastalik derecesinde takik.
Boyle bir gorumcem olsa ben de sinir olurdum. Abisinin mustakbel esine simdiden aciyorum.
Lakin normal muhabbetli abi kardes iliskisine hep ozenirim. Benim malesef pek alakam yok kardeslerimle.
O yuzden esimle gorumcemin sık sık arasip dertlesmeleri (gecenin 1 inde 1 saati geckin konusmuyorlarsa) hosuma gidiyor.
Birlikte cok zaman geçirdikleri için kiskaniyorum.
Bence yanlis dusunuyorsunuz. Onlar bir hayat paylastilar simdiye kadar.KEske sizin gibi olabilsem. Çünkü benim durumumun bi oluru yok. Ablası yani hep Hayatımızda olacak. Beraber gidelim beraber konuşalım beraber oturalım bunda sorun yok ama ikisi Olmasın benim de haberim olsun istiyorum sadece
Biz bir de altli üstü oturuyoruz bazen iş icin yanına çıkıyor aksam işten geldikten sonra. Benim de anlatmak istediğim bu yazdıklaridi. Neyse ki fısır fısır konuşmuyorlar benim Yanımda.Ben de 6 tane görümce varHepsiyle ayrıı ayrı telefonda konuşur hepsi yakın değil bize.. Ne konuştuklarını hep merak ederim sorarım ne dedi ne anlattı bazılarını anlatır ama çoğunlukla anlatmaz hiiç işte ordan burdan der Ben de sinir olurum o zaman dışlanmışlık duygusu yaşıyorum.. bazen benim bile haberim olmayan şeyleri ablalarına anlattığını duyuyorum kızıyorum tabi o da sana da söylicektim diyo önce bana söyliceksin benim sana en yakın olan diyorum üzülüyorum haliyle onları öncelikli görüyo gibi geliyo bazen tamam kardeşler sonuçta ama önceliği ben olmak istiyorum, aralarında çok güzel sır tutuyolar bi de otrup fısır fısır konuşurken görünce insan yadırgıyo ama napcan değişmiyolar
Eşinizin paylaşımda bulunabileceği,dertleşeceği bir ablası var diye mutlu olmalısınız.Merhaba arkadaşlar. Benim, evli olup ve görümceye sahip olanlara bir sorum olacak. Eşini gorumcesinden kıskananlar var mi? Ben cok kıskanıyorum. Bunun normal olup olmadığıni öğrenemek istiyorum. Çünkü eşim, benim erkek Kardeşimi kıskansa cok Saçma bulurdum. Birlikte çalışıyorlar sabahtan aksama birlikler. Benden daha cok onunla zaman geçiriyor
Ne Konuşuyorlar ne yapıyorlar merak ediyorum kendimi dışlanmış gibi hissediyorum. Mesela liseye giden bir kız kardesi daha var ama onu kısmıyorum. Bu büyük Olanla aralarında 3 yas fark var paylaştıkları seyler daha cok. Bu arada görümcemle sorunum yok yani eşimi bana Karsi dolduracak diye bir endişem yok.
Ben sizi anladımBiz bir de altli üstü oturuyoruz bazen iş icin yanına çıkıyor aksam işten geldikten sonra. Benim de anlatmak istediğim bu yazdıklaridi. Neyse ki fısır fısır konuşmuyorlar benim Yanımda.
Hayatında ufkunu geliştirecek şeylerle ilgilenirsen,böyle saçma sapan düşüncelerle uğraşmak zorunda kalmazsınMerhaba arkadaşlar. Benim, evli olup ve görümceye sahip olanlara bir sorum olacak. Eşini gorumcesinden kıskananlar var mi? Ben cok kıskanıyorum. Bunun normal olup olmadığıni öğrenemek istiyorum. Çünkü eşim, benim erkek Kardeşimi kıskansa cok Saçma bulurdum. Birlikte çalışıyorlar sabahtan aksama birlikler. Benden daha cok onunla zaman geçiriyor
Ne Konuşuyorlar ne yapıyorlar merak ediyorum kendimi dışlanmış gibi hissediyorum. Mesela liseye giden bir kız kardesi daha var ama onu kısmıyorum. Bu büyük Olanla aralarında 3 yas fark var paylaştıkları seyler daha cok. Bu arada görümcemle sorunum yok yani eşimi bana Karsi dolduracak diye bir endişem yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?