Merhaba arkadaşlar. Benim, evli olup ve görümceye sahip olanlara bir sorum olacak. Eşini gorumcesinden kıskananlar var mi? Ben cok kıskanıyorum. Bunun normal olup olmadığıni öğrenemek istiyorum. Çünkü eşim, benim erkek Kardeşimi kıskansa cok Saçma bulurdum. Birlikte çalışıyorlar sabahtan aksama birlikler. Benden daha cok onunla zaman geçiriyor
Ne Konuşuyorlar ne yapıyorlar merak ediyorum kendimi dışlanmış gibi hissediyorum. Mesela liseye giden bir kız kardesi daha var ama onu kısmıyorum. Bu büyük Olanla aralarında 3 yas fark var paylaştıkları seyler daha cok. Bu arada görümcemle sorunum yok yani eşimi bana Karsi dolduracak diye bir endişem yok.
Abartmadığın sürece zararsız bir duygu canım, eşine de belli etme, abest olurben olsam benden başka biriyle daha fazla vakit geçirmesini kıskanabilirdim. Iş sebebiyle dahi olsa ve bu kişi kardeşi bile olsa.. Huzursuzluk yaratma arada sende git gün içinde kahve için sohbet edin imkan varsa zamanla geçer hatta iyi kardeşiyle Çalışıyor dersin
Merhaba arkadaşlar. Benim, evli olup ve görümceye sahip olanlara bir sorum olacak. Eşini gorumcesinden kıskananlar var mi? Ben cok kıskanıyorum. Bunun normal olup olmadığıni öğrenemek istiyorum. Çünkü eşim, benim erkek Kardeşimi kıskansa cok Saçma bulurdum. Birlikte çalışıyorlar sabahtan aksama birlikler. Benden daha cok onunla zaman geçiriyor
Ne Konuşuyorlar ne yapıyorlar merak ediyorum kendimi dışlanmış gibi hissediyorum. Mesela liseye giden bir kız kardesi daha var ama onu kısmıyorum. Bu büyük Olanla aralarında 3 yas fark var paylaştıkları seyler daha cok. Bu arada görümcemle sorunum yok yani eşimi bana Karsi dolduracak diye bir endişem yok.
bu iki mesaja çok ama çok üzüldüm.. Yalnız bir durum var bana göre suç yengeniz de değil abinizde.. hiç ama hiç kimse kardeşlerin arasına giremez, eğer kardeşler izin vermezlerse.. keşke abinizle dışarıda buluşsanız, telefonla görüşseniz ama iletişimi koparmasanız.. annemler hep tembih ederlerdi ben de şimdi çocuklarıma söylüyorum, aranıza kimsenin girmesine izin vermeyin diye.. sizde vermeyin, bir insanın ablasına/ kardeşine bir ömür ihtiyacı var..
ben her zaman söylerim zaten. abim buna nasıl müsaade ediyor diye?
abimle iletişimimi asla koparmam. gün içinde arar sorar, sevinirim ama ama giren çıkmıyor işte. yengemin hakaretlerinin hiç birini unutmuyorum. unutmayacağımda. aslında en büyük suç annemin. de neyse konuyu dağıtmayayım bi de şimdi işteyim. her an ağlayabilirim msjınız için çok tşk