böyle görümcelere can kurban..neler okuyoruz
onlarla açıkça konuştunuz mu bu durumu? özellikle çocuğun telefonundan ulaşıp, sizinle görüşmekten kaçmaları sanki sze karşı bariz bir tepkileri olduğunu düşündürüyor.
konuşun, mantıklı bir açıklama yapmazlarsa da sallayın gitsin, sizinle görümek istemeyenle siz niye görüşmek isteyesiniz?
Keşke benim görüMCE de beni yok saysa :)
salla gitsin. ne kafaya takıyorsun. gördüğünde meraba meraba. daha değerli olursun. peşinden koşarsan daha çok üzülürsün. ben de görümceyim . kötü bir gelinimiz var . umrumda bile değil. kardeşim ve yiğenim için dualarım sadece . takma
Ses çıkarmam ben takip ederim.Beni yok saymasi zaten umurumda degil canim.
Konu yok saydiklari gelinlerinin cocugu ile ayri bir diyaloga girmeye calismasi..
bunu anlamadim ben.. ? seni yok sayan gorumceler ile cocugunun gorusmesine izin verir misin?
Adil bir tavır değilARkadaslar konu; gorumcemin beni yok saydigi icin kafama takmis olmam sorunu degil..
Bizi zaten yok sayiyor ama cocugumu aradi ve onunla konusmaya calisiyor.. Bu sizce adil bir tavir mi ?
sen annesini yok saydigin cocugu arayacaksin ?
ben bunu soruyorum sizlere..
Canim benimde umurumda degil konu bu degil..
cocuguma mesaj atti ve aradi onu telefonundan.. bu durumda ben ne yapmaliyim ?
bunu sordum ben..
Çok basit bırakın çocukla görüşsünler
Çocuğunuz büyüyüp olayları anlayacak duruma gelince anlatırısnız halaların iyi hoş da bana böyle böyle davrandılar hep diye...Bir çocuk asla annesine karşı muameleleri görmezden gelemez.O da halayı görmezden gelir ki zaten bunu kendileri istemiş oluyor..Ne demek gelini muhataba almamak canım...
çocukla konuşabilir nihayetinde yiğeni. seni takmıyor veya takıyor farketmemeli bence. yiğenini arasın sorsun. dediğim gibi ben şuan canım yiğenimle konuşamıyorum . kardeşimi arıyorum ya uyuyor diyor ya yok . napalım buda bizim imtihanımız . allah ıslah etsin . bence yeğeniyle konuşmalı . bunu sorun etme. belki sizin de aranız o sayede düzelir bilinmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?