- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
hiç hiç takma. onun istediğine gelme , bir de iyi niyeti elden bırakma canımSelam..
3 gorumceniz var.. Ve Gorumceleriniz sizi herzaman yok sayacak,konusmayacak,asla deger vermeyecek..Yillarca boyle oldu.. (cocuklarinizada aynen boyle) Ki; siz onlara karsi hep saygili olmussunuz,bir geldikleri anda 1000 adim gitmissiniz,bunlarda cok iyi biliyor bunu.. Ama sizi yok sayiyorlar,cemberin disinda tutmak icin elinden geleni yapiyorlar.. Kv niz bile size diyor ki "kizim ben napayim,elimden geleni yapiyorum ama olmuyor" diyecek onlarin tutumu icin... Hep gorumcelerinizin acigini kapatip duracak evlendiginizden beri. Onlar aramiyor sormuyor ya, hep kv niz arayip soracak onlarin yerinede.. Ama tabi herkezin yeri ayri.. Hayir hatam ne onu bilsem,inanin aciklama yapip, ozur dilerim hepsinden.. Bu kadar da acigim elestiriye.. Ama onuda yapmiyorlar. Beni gorunce yuzume guluyorlar hicbirsey yok.. Ama arkami donunce beni yok sayiyorlar,hayatta yuzume bakmiyorlar.. (uzaklasinca yani birbirimizden)
Gelelim konuya.. cok uzun zamandan beri hicbir sekilde cocugunuzla muhatap bile olmayan gorumceniz; Durup dururken gunun birinde cocugunuz ile diyaloga girmeye calisip. sizin ev telefonunuz oldugunu bildigi halde, evi aramayip cocugunuzun cebine mesaj atip,arayacak onu ordan...Tabiki yegenidir arayabilirde,konusabilirde.. Ama hala beni bir yok sayma cabasi.. . Bana saygisi olmayan birisinin cocugumla ayri bir diyalog icine girmesi beni dusundurdu..ben seninle degil! yegenimle muhattabim suan gibi..(sasirdim ve uzuldum)
Tepkiniz ne olurdu? Ne anlamaliyim sizce? Sahiden bayanlar bana bir yol gosterin ben ne yapayim suan? Kendimi hic araya katmayip yegeniyle gorusmesine izin vermeli miyim? Ki, evi arasaydi benimle konusup yegenini isteseydi mutlaka verirdim.. Bunu bildigi halde evi aramadi.. Ben kinci biri asla olmadim hayatim boyunca, bunuda cok cok iyi bilirler..
sizde onu yoksayım
Beni yok sayani, bende yok sayarim zaten..
Evlilik bağıyla aile olmuş olsanız bile kimse kimseyle görüşmek zorunda değil. Belli ki sizden hoşlanmamışlar. Bunu kabullenip bir tarafa bırakın.
Çocuğunuz onların yeğeni, tabi ki görüşmek ilgilenmek isteyecekler. Bu konuda müdahale etmeyin. Kötü niyetli olduklarını sanmıyorum. Sadece görüşecektir, halini hatırını soracaktır. Ama siz yine de çocuğunuzu gözlemleyin bu konuda.
görüşmelerini engellemek için ne yapmayı düşünüyorsun. bunu merak ettim.
Sende onlari yoksay muhattap dhi olma bulunmaz hint kumaslari sanki birak konussunlar bakalim cocugunla nede olsaa anlaticaktir sana ne konustuklarini
"Gorusmelerini engellemek" inan hayatta boyle bir tutumla karsi karsiya kalmak istememisimdir..
cunku ben aile baglarina cok onem veren biriyim. Ama insani buna mecbur ediyorlar..
suan icin esime soyledim sadece.. Beni yok sayan cocugumu niye ariyor? dedim..
Ne yapacagim konusunda kararsizim.. Ama ben cok vicdanli bir insanim.. Eminim yegeni ile gorussun diye izin veririm.
Hatta belki aratirim "halani ara" diye..
Ama bu sekilde dusunen biri hep kaybediyor iste, degerim bilinmiyor..
Hoslanmamis olabilirler demissiniz de, o zaman beni gorunce niye yuzume guluyorlar ?
Neden bana bir yaranma cabasi icine giriyorlar.. Neyse o olsunlar daha iyi degil mi ?
Bence durustluk cok guzel birsey.. Ben onceden onlari cok bagrima basardim ailem derdim, esimin ailesi.. Ama baktim onlara bana ikili davraniyor kendimi cektim zaten son 5 6 yildir.. Kabullendim ki, bunlar dusundugum gibi cikmadi. Ben verici oldukca, benden kactilar.. o zaman kendimi yormamam en guzeli dedim sustum..
Cocugumu gozlemledim .. cocugum gorusmek istemedi o an..
Hatta benim zorumla geri cevap yazdi ona.. cocugum kucuk degil ki, 13 yasinda..
Hayatinin hicbir aninda yaninda gormedigi birine karsi ne hissetsin ki ? cocukda hakli..
sen neden ağlıyosun canım neden görüşemiyosun, cevap vermek zorunda değilsin tabii merak ettimmalesef öyle . gerçekten boşver değerin bilinmese de bilinmesin allah bilir o yeter. yiğeniyle konuşsun zaten küçüktür büyüyünce bi şekilde etkilenecek ve konuşmayacaktır. of ağlayarak yazıyorum çok özledim ben de yeğenimi .onların nezhinde en kötü ol ama engelleme . duygusal yaklaşıyor olabilirim affına sığınıyorum.
sen neden ağlıyosun canım neden görüşemiyosun, cevap vermek zorunda değilsin tabii merak ettim
canım gelinimizle ilgili . allah ıslah etsin . yiğenimle konuşturmuyor .
salla gitsin annemin 2 tane görümcesi varda ne olmuş ne annemi ne bizi aramazlar 5 yıl önce ölümden döndüm şuan makinayla yaşıyorum bir kez aramadılar enim için ölürsee ölsün demişler bende defterimden sildimSelam..
3 gorumceniz var.. Ve Gorumceleriniz sizi herzaman yok sayacak,konusmayacak,asla deger vermeyecek..Yillarca boyle oldu.. (cocuklarinizada aynen boyle) Ki; siz onlara karsi hep saygili olmussunuz,bir geldikleri anda 1000 adim gitmissiniz,bunlarda cok iyi biliyor bunu.. Ama sizi yok sayiyorlar,cemberin disinda tutmak icin elinden geleni yapiyorlar.. Kv niz bile size diyor ki "kizim ben napayim,elimden geleni yapiyorum ama olmuyor" diyecek onlarin tutumu icin... Hep gorumcelerinizin acigini kapatip duracak evlendiginizden beri. Onlar aramiyor sormuyor ya, hep kv niz arayip soracak onlarin yerinede.. Ama tabi herkezin yeri ayri.. Hayir hatam ne onu bilsem,inanin aciklama yapip, ozur dilerim hepsinden.. Bu kadar da acigim elestiriye.. Ama onuda yapmiyorlar. Beni gorunce yuzume guluyorlar hicbirsey yok.. Ama arkami donunce beni yok sayiyorlar,hayatta yuzume bakmiyorlar.. (uzaklasinca yani birbirimizden)
Gelelim konuya.. cok uzun zamandan beri hicbir sekilde cocugunuzla muhatap bile olmayan gorumceniz; Durup dururken gunun birinde cocugunuz ile diyaloga girmeye calisip. sizin ev telefonunuz oldugunu bildigi halde, evi aramayip cocugunuzun cebine mesaj atip,arayacak onu ordan...Tabiki yegenidir arayabilirde,konusabilirde.. Ama hala beni bir yok sayma cabasi.. . Bana saygisi olmayan birisinin cocugumla ayri bir diyalog icine girmesi beni dusundurdu..ben seninle degil! yegenimle muhattabim suan gibi..(sasirdim ve uzuldum)
Tepkiniz ne olurdu? Ne anlamaliyim sizce? Sahiden bayanlar bana bir yol gosterin ben ne yapayim suan? Kendimi hic araya katmayip yegeniyle gorusmesine izin vermeli miyim? Ki, evi arasaydi benimle konusup yegenini isteseydi mutlaka verirdim.. Bunu bildigi halde evi aramadi.. Ben kinci biri asla olmadim hayatim boyunca, bunuda cok cok iyi bilirler.. Selam..
Tepkiniz ne olurdu? Ne anlamaliyim sizce? Sahiden bayanlar bana bir yol gosterin ben ne yapayim suan? Kendimi hic araya katmayip yegeniyle gorusmesine izin vermeli miyim? Ki, evi arasaydi benimle konusup yegenini isteseydi mutlaka verirdim.. Bunu bildigi halde evi aramadi.. Ben kinci biri asla olmadim hayatim boyunca, bunuda cok cok iyi bilirler..
Aile bir araya gelince sizle iletişim halinde olmak zorunda kalıyorlardır huzursuzluk olmasın diye. Bu yüze gülmek değil. Sizinle ilgili bişey de değil bence. Siz çok iyi, çok sıcak olabilirsiniz ama kanları kaynamamıştır, ya da kıskanmışlardır falan.
Siz çocuğa bu söylediklerinizi söylemeyin yine de. Halası sonuçta, görüşmesi için zorlayın. Yarın öbür gün allah korusun size bir şey olsa onlar olacaklar yanında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?