Gorumceye Tepkiniz ne olurdu??

Evlilik bağıyla aile olmuş olsanız bile kimse kimseyle görüşmek zorunda değil. Belli ki sizden hoşlanmamışlar. Bunu kabullenip bir tarafa bırakın.

Çocuğunuz onların yeğeni, tabi ki görüşmek ilgilenmek isteyecekler. Bu konuda müdahale etmeyin. Kötü niyetli olduklarını sanmıyorum. Sadece görüşecektir, halini hatırını soracaktır. Ama siz yine de çocuğunuzu gözlemleyin bu konuda.

hiç hiç takma. onun istediğine gelme , bir de iyi niyeti elden bırakma canım

Sende onlari yoksay muhattap dhi olma bulunmaz hint kumaslari sanki birak konussunlar bakalim cocugunla nede olsaa anlaticaktir sana ne konustuklarini

Hoslanmamis olabilirler demissiniz de, o zaman beni gorunce niye yuzume guluyorlar ?
Neden bana bir yaranma cabasi icine giriyorlar.. Neyse o olsunlar daha iyi degil mi ?
Bence durustluk cok guzel birsey.. Ben onceden onlari cok bagrima basardim ailem derdim, esimin ailesi.. Ama baktim onlara bana ikili davraniyor kendimi cektim zaten son 5 6 yildir.. Kabullendim ki, bunlar dusundugum gibi cikmadi. Ben verici oldukca, benden kactilar.. o zaman kendimi yormamam en guzeli dedim sustum..

Cocugumu gozlemledim .. cocugum gorusmek istemedi o an..
Hatta benim zorumla geri cevap yazdi ona.. cocugum kucuk degil ki, 13 yasinda..
Hayatinin hicbir aninda yaninda gormedigi birine karsi ne hissetsin ki ? cocukda hakli..

görüşmelerini engellemek için ne yapmayı düşünüyorsun. bunu merak ettim.

"Gorusmelerini engellemek" inan hayatta boyle bir tutumla karsi karsiya kalmak istememisimdir..
cunku ben aile baglarina cok onem veren biriyim. Ama insani buna mecbur ediyorlar..
suan icin esime soyledim sadece.. Beni yok sayan cocugumu niye ariyor? dedim..
Ne yapacagim konusunda kararsizim.. Ama ben cok vicdanli bir insanim.. Eminim yegeni ile gorussun diye izin veririm.
Hatta belki aratirim "halani ara" diye..
Ama bu sekilde dusunen biri hep kaybediyor iste, degerim bilinmiyor..

Sende onlari yoksay muhattap dhi olma bulunmaz hint kumaslari sanki birak konussunlar bakalim cocugunla nede olsaa anlaticaktir sana ne konustuklarini

Ben muhattap olmuyorum zaten. Beni yok sayana bende kosmam canim zaten..
Ararsa tekrar, konusmalarina musade edicem.. Ama kendim asla konusmam.. Zaten hos, beni adam yerine koymayan biri benimle niye konusmak istesin ? dimi.. simdi konusturmasam bu sefer otomatik olarak, Annesi izin vermiyor bizimle gorusturmuyor diye gunahimi alirlar.. Beklerim de..

malesef öyle . gerçekten boşver değerin bilinmese de bilinmesin allah bilir o yeter. yiğeniyle konuşsun zaten küçüktür büyüyünce bi şekilde etkilenecek ve konuşmayacaktır. of ağlayarak yazıyorum çok özledim ben de yeğenimi .onların nezhinde en kötü ol ama engelleme . duygusal yaklaşıyor olabilirim affına sığınıyorum.

ev telefonu kullanan nerdeyse kalmadı artık, ben kız kardeşimin çocuğunun telefonu olsa cepten arardım herhalde
ama sen art niyetli olduğunu düşünüyorsan yine de bırak görüşsün yiğeniyle derim, o sana değer vermiyosa sen de ona verme, ama çocukları karıştırmayın derim

Aile bir araya gelince sizle iletişim halinde olmak zorunda kalıyorlardır huzursuzluk olmasın diye. Bu yüze gülmek değil. Sizinle ilgili bişey de değil bence. Siz çok iyi, çok sıcak olabilirsiniz ama kanları kaynamamıştır, ya da kıskanmışlardır falan.

Siz çocuğa bu söylediklerinizi söylemeyin yine de. Halası sonuçta, görüşmesi için zorlayın. Yarın öbür gün allah korusun size bir şey olsa onlar olacaklar yanında.

sen neden ağlıyosun canım neden görüşemiyosun, cevap vermek zorunda değilsin tabii merak ettim

salla gitsin annemin 2 tane görümcesi varda ne olmuş ne annemi ne bizi aramazlar 5 yıl önce ölümden döndüm şuan makinayla yaşıyorum bir kez aramadılar enim için ölürsee ölsün demişler bende defterimden sildim

su dediginizi okur musunuz birdaha ?
siz nasil bana bu sekilde yazabildiniz cok merak ettim, ne demek size birsey olursa onlar olacak onun yaninda.
Elleriniz bu cumleyi yazmaya nasil varabildi ? Allah korusun
Allah yazdiysa bozsun.. Benim cocuklarimi Rabbim onlara asla muhtac etmesin..
inanin su yorumunuz sinirimi bozdu,ve beni aglattiniz!...
Ben karsimdaki insana asla bu sekilde yorum yapmam,ellerim varmaz..
"siz vefat edersiniz de cocuklariniza onlar bakar" ben bunu asla ama asla yazamazdim..
inanilmaz kirildim..Lutfen bana yazmayin!

Tsk.ederim

Benim de 5 tane görümcem var sizinle ayni durumdayım. Benimki de evlerine gideriz ya da bayramda gideriz kardeşlerine oğlumu kucaklarlar hoşgeldiniz diye ben kenar süsü gibi kalırım. Hayır desem ki benim hatam ilk günden beri aynilar.zaten birbirlerinden başka da pek samimi oldukları insan yok.kimseye güvenmezler , dost olmazlar, sır vermezler...Haliyle ben de onların ailesinden biri değil elin kiziyim.oglum baska ama onu kendilerinden sayıp sözde çok ilgililer.ben de sessizce seyrediyorum bu durumu.nasilsa çocuklar büyüdükçe her şeyi anlıyor. Ben de halalarimi çok severdim ama büyüyünce anladım annemin neler çektiğini. Çocuğunuza kesinlikle müdahale etmeyin bırakın su akar yolunu bulur...

Siz elinizden geleni yapmissiniz, sayginizi yine bozmayin, muhattap olmayin, yigenini ariyorsa arasin, karismayin, bugüne kadar önem verdiginiz icin böyle davranmislar sizde önemsemeyin ozaman... Umrunuzda degilmis gibi davranin, biraz havalanmislar sanirsam, indirin biraz asaga önemsemeyerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…