Gorumceye Tepkiniz ne olurdu??

Sen görüşme yine ama bırak yeğeniyle görüşsün. Bak Pembe kendinden örnek vermiş yeğeniyle görüştürmüyormuş gelinleri ve çok üzülüyor. Büyüklerin sorunlarının cezasını çocuklar çekmemeli.

Bugune kadar cok onem verdim haklisiniz. Artik bende onem vermiyorum zaten..
Cocugumu da az once aradilar, konustular..
Annen nerde? diyede sormus hatta.. Tabiki konusmadim kendisiyle.. Kalbim kirik ...
Daha dogrusu suan o ruh hali icinde degilim , onlarla konusup da nedendir,nicindir, sebep diye sormadan,sorgulamaktan..
Annen nerde diye ? sormasi da soz gelimi zaten.. cunku benimle konussaydi bile durum ayni olacakti. .
o an konusurlar, sonra unuturlar varligimi.. Bunlar boyle

Kim nasil istiyorsa oyle davransin.. yoksam yokumdur..

Ben de gorumceyim.Ama oyle insanlari anlamiyorum.ne gerek var huzursuzluk yapiyorlar. Anlayamadim nasil hoslanmamis olabilir.Aileden biri artik konu sahibi. Her insan ayni dusunmez tabiki ama isine geldikleri gibi davranamazlar. Bu arada gorumceleriniz evli mi? Onlara da kendileri gibi gorumce diliyorum.Ben olsaydim konusurdum onlara normal birsekilde.En azindan bilsinler isterim.Belliki kayinvalideniz arada kalmis. Ama bir araya geldiginizde konusun hazir bayram da gelmisken.

Ya olabilir onlar kardes sen yabancisin aralarina alip samimi olmak zorunda degiller

Yabanciysam;

Neden onlarin evine gidince bana kocasinin pantolonlarini biriktirmis bir halde verip, yenge sen daha iyi utuluyosun utule deyip gulerek bide, bana is buyuruyor ?
Yabanciysam o zaman bana ikili olmasin da.. icine alsin demedim ki ben?
Bana oynamasinlar o zaman.. ikili olmasin,neyse o olsunlar.
bir insani ya seviyorsundur yada sevmiyorsundur..
bunun arasi olmaz..
Beni maymun gibi ipte oynatiyorlar .. canlari ne zaman isterse o zaman ariyorlar beni, ben onlarin oyuncaklari degilim..

Benim demek istedigim bu..
kimse kimseyi zaten zorla sevemez.. Ama ben sevmedigim,yabanci gibi gordugum birine de oynamam..
uzak dururum.. onu hayatima sokmam hicbir sekilde.. Bunlar cani istedigi gibi davraniyor bana..

Neyse o olsunlar.. Ben nasil yabanciysam ? 17 senelik evliyim kardesleriyle..
Beni yabanci goren, benim dogurdugum cocuklari da aramasin o zaman.. Ben de o cocuklarin Anasiyim...

Ben tam tersi şekilde yazmıştım görümce olarak çok tepki aldı. Demek ki gelin yazınca durum değişiyor. Ben de bizim geline, sizin görümcelre davrandığım gibi davrandım ama nafile :))

Benimde 3 tane gorumcm var biri evli baska sehirde yasiyor o buraya gelince hepsi degisiyo beni kiskandigini dusunuyorm cok fitne fücür donuyo arkamdan ama ben takmiyrm o buraya gelince arama mesafe koyuyrm hemen benimde cocugum var simdi kucuk ama ilerde gorusmek isterlerse engellemem halasi sonucta sizde takmayin bukadar cocugunz ne yapmak istiyosa onu yapsin bence hic bi sekilde mudahale etmeyin cocugunz karar versin

Ben akrabalik iliskilerinde "zorunda degiller." cumlesine katilmiyorum. Akrabalik arayip sormayi, ilgilenmeyi gerektirir. Tabii siz gercekten dediginiz gibi biriyseniz ki ben sizin yazdiklarinizi, konularinizi biliyorum. Iyi bir insan oldugunuza inaniyorum. O nedenle yaptiklari adil degil. Benim anne tarafim da baba tarafim da cok cok kalabaliktir. O nedenle her durumu gordum diyebilirim. Siz benim teyzemin durumundasiniz su anda. Teyzemin gorumceleri de boyleydi. Ama onlar yuzune de gulmezdi. Yine sanslisiniz.
Cocugunuza da mudahale etmeyin, buyudugu zaman neyin ne oldugunu gorecektir. Bu demek degil ki buyuyunce halasiyla irtibati kessin. Zira size kotulukleri dokunmamis. Sadece iyilikleri dokunmuyor. Yegenini ozlemistir. Bu guzel bir sey cocugunuz acisindan. Aile bireyleri tarafindan onemsendigini hisseder. Gelisimi icin iyi bir sey bu. Siz ise uzaktan gozlemleyin, hatta onlarin cocuklari var ise siz de o cocuklari arayabilirsiniz. Yengemler beni hep ararlar ve cok mutlu olurum. Tabii misilleme olarak da bunu yapabilirsiniz. Ama misillemeye gerek yok bence.

Son düzenleme:

Yani bende bunu anlamiyorum. Ben de artik o ailenin bir ferdiyim.
ama ben bunu 17 yildir hic hissetmedim, hissettirmediler ... yok saydilar beni...
isine geldikleri gibi davraniyorlar ben bunu hazmedemiyorum.. istikrar olur bir insanda..
Gorumceler evli,cocuklari var onlarinda.. kendi gorumceleri onlara ne iyi, cocuklarina nasil halalik ediyorlar.
Bari yeteneginiz yok bu konuda, kendi gorumcelerinizden ders alin, ama o da yok..
Kv zaten arada kalmis yillarca da kaldi zaten..
Ben yurt disindayim canim, bir arada olamayiz suan onlarla konusmak icin...
su akar yatagini bulur..

Bence de gelin yabancı olmaz bizim ailede de gelin var kardes gibiyiz.bu insanların bakış açısı bence...

aranızda birşeyler mi geçti de böyle davranıyorlar....

Canim benim bildigim bir yanlisim yok..
Ama insaniz benimde bir hatam olmus olabilir, ama hatam varsa da bilmiyorum.
cunku benimle masaya oturup da konusan insan degiller. yanyana gelince bile ne dertlesmek,ne konusmak..asla yok..
Ben dostum olsun, dusmanim olsun acik sozlu olsun isterim.
benim hatam ne ise bana soylesin isterim.. oyle "tavsan daha kusmus, dagin haberi olmamis" durumunu sevmem ben.
ya neyse hatam soylesinler bende bileyim, ozurumu dileyeyim.
Hatta kac kez esim dedi "ya yakamoz iyi insandir, konusun arayin, bak o size cok geliyor sizde gelin" ama gelmiyorlar..
Hicbir sorun yok diyorlar.
Daha ben ne yapabilirim? Gidip de onlara kole olamam ki..
Bana uzak durana bende uzak dururum o halde..
Aramizda sahiden de bak, cok ciddi bir kavga olay yasanmadi..
sadece su var, ilk bastan beri beni istemediler.
onlar kardeslerine amca kizini dusunuyordu, olmadi...diye belkide bana hinclari vardir..
ne komik ama :) hala buysa sorun...

dedim ya bilmiyorum sorun ne ? kimsede yanasmiyor sorunu cozmek icin.

Gercekten kotu bir durum.insan kendini dislanmis hisseder bir defa. Bence kayinvalidenize hic birsey danismadan siz kendiniz yuzyuze ne zaman gelirseniz artik kirginliginizi soyleyin.Aynen biz de kardes gibiyiz. Ayrimiz gayrimiz olmaz.Anlamiyorum gercekten. .Takmayin kafaniza..

çok teşekkur ediyorum arkadaşım hakkımdaki yorumun için..
Dediklerini dikkate alacağım yorumun için sağol canım..

Amma dert ettiniz gorumcem aramiyo kv aramiyo bilnem kim arayip sormuyor yahu sen esine cocuguna ailene baksana kvdede ariyormus iste anlamuyorum ne gibi bi eksiklik yaratti gorumcelerin arayip sormamasi hayatinda ne gibi kayiplar yaratti ? Cok mu onemliydi onlarin aramasi yada ugrasacak baska birseyler bulun bence benim gorumcelerimde beni aramiyor hicte rahatsiz degikim yoksaydiklari vs gibi seylerde dusunmuyorum gelince eve selamlasirim vs gayet guler yuz bitti gitti bu hasir nesir olma merakiniz ne ki -.-

Ben sizi alıngan buldum, yani direk yeğeni aramış olmasının altında düşündüğünüz gibi bir şey olmayabilir...

Oladabilir..Bilemeyiz..
şu ana kadar onların tavır ve tutumlarını goren hisseden benim..kv,eşim ve kendi ailemde dahil hatta gorumcemin eşide yanılıyor olamaz...
herkez farkında bana olan soğukluklarının..inanın alınganlık yapmıyorum....

belki aileleri dışındaki olan kişilerein hepsine öyle mesafelilerdir. Ya da sana kanları çok ısınmamış olabilir... Ben, evet soğuklardır ama sizi görmezden gelmek için kasti yapmıyorlardır belki diye düşünüyorum. Hani bazen kasti yapılabilir ama onlar bunu için değilde yakın görmedikleri için böyle yapıyorlar olabilirler

konumu anlamamışsınız bir acele ile yazmışsınız..Ben beni aramıyor sormuyorlar diye veryansın etmiyorum.. Ben alıştım kabul ettim..
benim sorunum yok saydıkları bir gelinin çocuklarına olan ayrı muameleleri..
sonuçta anneleri benim...
beni yok sayıp çocuğuma ulaşmak istemeleri...

Boşver arkadaşım
Bu duruma kıskançlık de çekememezlik de istememezlik sevmemezlik de adını koy geç
Bitane görümcem var yıllardır iyilik meleği misali herşeyine koştum tüm açıklarını eksiklerini kapattım ama yaranamadım olmadı !
Geçen hastaydı aradım kocası açtı kimsiniz dedi ? Düşün telim bile kayıtlı değil uyuyor şimdi dedi kapadı
Koyverdim artık bücür cadının canı cehenneme artık

olabilir..sevgi zorla olmaz zaten ama saygı esastır...Keyifleri bilir sorunum bu değil zaten..Arada kalıyorum çocuklarım ve onlar arasında..Bana bu şekilde saygısızca davrananlar çocuklarımın halaları..kotulemek bana yakışmaz zaten
onları...çocuklarımı asla doldurmam
ama resmen arada kalıyorum..
onların yeğenleri evet ama banada kıymet vermediler..kıymet vermedikleri abinin yengeninde çocuklarını 40 senenin başında arasalar ne aramasalar neee
...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…