geçen gün yemeğe davet ettim;geliriz dediler.
ama son anda hastayız diye iptal ettiler. öğrendim ki; annemin bana börek için yardıma geldiğini duyunca,"geçenlerde misafirim geldi,kvalidem bana yardıma gelmedi" demiş.benim davetim aile yemeği olacaktı hep beraber olucaktık gelmediler
(aslında annem ona da çok yardım eder.)
anneniz ona neden yardıma gitmemiş ?
kardeşiniz size düşkünmü?
eğer düşkünse tek sebebi kardeşinizi sizden kıskanıyordur..
Yasca cok genctir, fesattir, sounlari vardir vs. Bir suru sebebi olabilir. Bence uzerinde durma. Uzerinde durursan mesele buyur.
belkide eşinizi kıskanıyodur sizden olamazmı
Gitmek zorunda değil ki!
Yani evime misafir çağırıyorsam ağırlamayı da bilmem gerekmez mi?
kendime güvenmiyorsam çağırmamalıyım mantıken.
kaldı ki kayınvalidelerden yardım beklemek biraz ütopik geldi bana:44:
Konuya dönersek,gelininizin yaşı küçük herhalde.
Davranışının başka bir açııklaması olamaz gibi geldi.
ya da annenize çok düşkün,sizinle bile payşamıyor:44:
ya da kayınvalidesinin oğluna daha düşkün olup,sizi ikinci plana atmasını istiyor.
Bilemedim aklıma gelen ihtimaller.
ben gitmek zorunda demedim zaten sordum neden gitmemiş kendi kızına gidip gelinine gitmemeiş neden dedim hem konu sahibine sordum size değil konu sahibide bana cevap verme lutfunda bulunmamış
yanlış anlamayın ama görümcesinin kıskançlığından yılmış birisi olarak söylüyorum çok şanslısınız :) boşverin kıskanılan taraf olun umursamayın onuda kardeşini bile kıskanan birinin sizi kıskanması normal bence. ayrıca ne olursa olsun ne kayınvalide anne gibi olabiliyor nede gelinler evin kızı gibi. anneniz ona yardım etmek zorunda değil
yok öyle pek fazla düşkün değil.
yaşı 30'un üstünde aynı yaşlardayız zaten.yapısında kıskançlık olduğu kesin.
kendi kardeşini bile kıskandığını bazı satır arasında söylediği şeylerden çıkarabiliyorum.
Galiba böyle kabullenmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?