Beni de eşimin kız kardeşi kıskanıyor ne acayip birşey insanın icinde hasetlik varsa kıskanır görümcem hamile olduğumu duyduğundan beridir arayıp sormayı kesti altinlarim satılsın diye tetikte bekliyorHadi insan eltisini kıskanabilir aynı pozisyondasınızdır ama görümceyi kıskanmak:kızlarını dışlasınlar,yoksaysınlar
diye düşünmek midir?Burda nasıl bir çekişme cereyan ediyor?fikirleriniz nelerdir?
(benim kardeşimin hanımı beni bariz şekilde kıskanıyor,ne yaptıysam bu kıskançlığa engel olamıyorum)
haklisin valla komikte geldi son anda bu durumdan dolayi vazgecmis olmasi. kac yasinda gelininiz sanirim kisilik daha oturmamis.geçen gün yemeğe davet ettim;geliriz dediler.
ama son anda hastayız diye iptal ettiler. öğrendim ki; annemin bana börek için yardıma geldiğini duyunca,"geçenlerde misafirim geldi,kvalidem bana yardıma gelmedi" demiş.benim davetim aile yemeği olacaktı hep beraber olucaktık gelmediler
(aslında annem ona da çok yardım eder.)
Benim gorumcemde bariz şekilde beni kıskanıyor ben de yengeyi kiskanmanin mantığını anlamış değilim biri beni aydınlatsın:)Hadi insan eltisini kıskanabilir aynı pozisyondasınızdır ama görümceyi kıskanmak:kızlarını dışlasınlar,yoksaysınlar
diye düşünmek midir?Burda nasıl bir çekişme cereyan ediyor?fikirleriniz nelerdir?
(benim kardeşimin hanımı beni bariz şekilde kıskanıyor,ne yaptıysam bu kıskançlığa engel olamıyorum)
2012de açılan konuyu neden hortlattınızBeni de eşimin kız kardeşi kıskanıyor ne acayip birşey insanın icinde hasetlik varsa kıskanır görümcem hamile olduğumu duyduğundan beridir arayıp sormayı kesti altinlarim satılsın diye tetikte bekliyor
Yılı görmemiştim ve bu sizi hicmi hiç ilgilendirmiyor2012de açılan konuyu neden hortlattınız
Yılı görmemiştim ve bu sizi hicmi hiç ilgilendirmiyor
Sizi güzel bi üsluba davet ediyorum nasıl bi üslup bu böyleYılı görmemiştim ve bu sizi hicmi hiç ilgilendirmiyor
Hanımefendi yaptığınız şey hem yasak hem sınır bilmiyorsunuz çok garip.Yılı görmemiştim ve bu sizi hicmi hiç ilgilendirmiyor
Kardeşiniz size ilgi gösteriyor mu ? Annemizin babanızın davranışlari ne ?Hadi insan eltisini kıskanabilir aynı pozisyondasınızdır ama görümceyi kıskanmak:kızlarını dışlasınlar,yoksaysınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?