Bu kıskançlık varya çok tehlikeli çok kötü birşey.
Bizim gelimizde abimle tlefonda konuşmamızı kıskanıyor böyle bişey olamaz ruh hastası diyorum ben ona.
Önceden daha iyiydi diğer abim evlendi eltisi olunca kadın çıldırdı kıskançlıktan anlamıyorum bi insan eşinin kızkardeşini annesini nasıl kıskanır ne mantıkla yani.
bazı insanların yapısı böyledir herşeyi ve herkesi kıskanırlar.burda abin devreye girmeli eşini yemeğe gelme konusunda ikna etmeliydi çünkü gelininizin sunduğu gerekçe çok saçma
Hadi insan eltisini kıskanabilir aynı pozisyondasınızdır ama görümceyi kıskanmak:kızlarını dışlasınlar,yoksaysınlar
diye düşünmek midir?Burda nasıl bir çekişme cereyan ediyor?fikirleriniz nelerdir?
(benim kardeşimin hanımı beni bariz şekilde kıskanıyor,ne yaptıysam bu kıskançlığa engel olamıyorum)
Beni de eşimin kız kardeşi kıskanıyor ne acayip birşey insanın icinde hasetlik varsa kıskanır görümcem hamile olduğumu duyduğundan beridir arayıp sormayı kesti altinlarim satılsın diye tetikte bekliyor
geçen gün yemeğe davet ettim;geliriz dediler.
ama son anda hastayız diye iptal ettiler. öğrendim ki; annemin bana börek için yardıma geldiğini duyunca,"geçenlerde misafirim geldi,kvalidem bana yardıma gelmedi" demiş.benim davetim aile yemeği olacaktı hep beraber olucaktık gelmediler
(aslında annem ona da çok yardım eder.)
Hadi insan eltisini kıskanabilir aynı pozisyondasınızdır ama görümceyi kıskanmak:kızlarını dışlasınlar,yoksaysınlar
diye düşünmek midir?Burda nasıl bir çekişme cereyan ediyor?fikirleriniz nelerdir?
(benim kardeşimin hanımı beni bariz şekilde kıskanıyor,ne yaptıysam bu kıskançlığa engel olamıyorum)
Beni de eşimin kız kardeşi kıskanıyor ne acayip birşey insanın icinde hasetlik varsa kıskanır görümcem hamile olduğumu duyduğundan beridir arayıp sormayı kesti altinlarim satılsın diye tetikte bekliyor
Ergendir , onun yoktur diye kıskanıyordur . Ya çok takılmamak lazım bence kıskansın yada kıskanmasın. Ben görümcemin yaptıklarına dediklerine pek takılmam . Çünkü söyledikleri boş güler geçerim .. sanırım bir tek ben böyleyim .. al dün akşam görüntülü konuşuyoruz kayınvalide doğacak torununa marketten kıyafet almış bende anne malı nasıl baştan koton yada pamuk giydirmek istiyorum dedim görümce atladı saten giydir saten diye , cvp daha vermedim . Seçici olduğum için aklı sıra laf atıyor bana ki bendende 2 yaş büyük çocuk değil yani . Salladım duymadım güldüm geçtim . Sonra baktı cvp vermiyorum . Abisine she nerde dedi buradayım dedim bebek ne kadarlık oldu bakayım vs demeye başladı , 19 haftalığız dedim .. eee yani ne denir ki şimdi buna . Bayramda gideceğiz yine aynısını derse sen kendi çocuğuna giydirirsin der geçerim ( çocuğu yok yada olmuyor bilmiyorum 20 yıllık evli . 4 tane köpekleri var )