Kıskanan görümcelerde var kıskanılan görümceler de. Ben ikisine de anlam veremiyorum neden iyi anlaşılmaya gidilmiyor da kıskanılıyor? Sonuçta akrabasınız kardeşiniz veya ablanız oluyor artık. Garip...
Kıskanan görümcelerde var kıskanılan görümceler de. Ben ikisine de anlam veremiyorum neden iyi anlaşılmaya gidilmiyor da kıskanılıyor? Sonuçta akrabasınız kardeşiniz veya ablanız oluyor artık. Garip...
Annenizin gelip gelmediğiniden bahsetmesi yada kardeşleri ile ilgili fikirleri, bir insanın kıskanma belirtisi olmayabilir de.
Yapısında size karşı kıskançlık olduğunu, nasıl çözdüğünüzü anlamadım :26: Bir kaç örnek verir misiniz? Mesela sizle kıyaslama mı yapıyor? Eşini mi sizden kıskanıyor?
örnek vereyim:yazın denize gitmiştik benim büyük kıza deniz terliği lazım olmuştu,5 liralık bişey diğer bekar kardeşim gidip almış "A tabi onların dayıları var,alırr"diyo kendi kendine söylenerek, sanki onlara hiçbirşey alınmıyor gibi yapıyor ya insanı şok ediyor o anda!
Onun kocası olan kardeşim zaten onun korkusundan alamaz kolay kolay alsada "Arzu benim aldığımı duymasın" der mutlaka.
Kıskanmadan ziyade biraz söylenme huyu var sanırım. Sadece bu örnek değil, başkalarından onun söylediği benzeri lafları duymanızdan dolayı dedim.
Aşılmayacak şeyler değil. Birebir güzelce diyaloğa girip çözebileceğinizi düşünüyorum. Daha önce bu tip durumlarda hiç denediniz mi?
Misal yukarıda ki konuşmasından rahatsız duydunuz, sormadınız mı? "niye böyle dedin ki şimdi, anlayamadım, v.s" şeklinde hem ona göre problem neyse konuşturmuş öğrenmiş olursunuz, hemde varsa yanlış düşüncelerini "aaa olur mu öyle değil yeri geldiği zaman sizinde ihtiyaçlarınız alınıyor v.s" şeklinde düşüncelerini değiştirmesini sağlarsınız. Aslında bu tip şeyler konuşulmadığında can sıkar, diye düşünüyorum.
Hadi insan eltisini kıskanabilir aynı pozisyondasınızdır ama görümceyi kıskanmak:kızlarını dışlasınlar,yoksaysınlar
diye düşünmek midir?Burda nasıl bir çekişme cereyan ediyor?fikirleriniz nelerdir?
(benim kardeşimin hanımı beni bariz şekilde kıskanıyor,ne yaptıysam bu kıskançlığa engel olamıyorum)
geçen gün yemeğe davet ettim;geliriz dediler.
ama son anda hastayız diye iptal ettiler. öğrendim ki; annemin bana börek için yardıma geldiğini duyunca,"geçenlerde misafirim geldi,kvalidem bana yardıma gelmedi" demiş.benim davetim aile yemeği olacaktı hep beraber olucaktık gelmediler
(aslında annem ona da çok yardım eder.)
canım söyledikleri öyle abes ki; böyle şeyleri konuşmak bile bana abes geliyor malesef.
benim yapımda yok ama ben de biraz söylenme tekniği'ne mi başvursam acaba :)
evlenmeden önce bende sizin gibi düşünüyordum banada garip geliyordu ama maalesef oluyor böyle şeyler. bende görümceme abla olmayı çok istemiştim ama görüyorumki bunca zamandır bir arpa boyu bile yol katedememişim iyi niyet tek taraflı olunca işe yaramıyor.
gelinlerde görümcelerde yerini sınırlarını bilecek
sizin annenize alınmış ve tepkisini bu yolla belirtmiş olamaz mı?
Hadi insan eltisini kıskanabilir aynı pozisyondasınızdır ama görümceyi kıskanmak:kızlarını dışlasınlar,yoksaysınlar
diye düşünmek midir?Burda nasıl bir çekişme cereyan ediyor?fikirleriniz nelerdir?
(benim kardeşimin hanımı beni bariz şekilde kıskanıyor,ne yaptıysam bu kıskançlığa engel olamıyorum)
valla muallakta kaldım?
annem babam konuyu açma boşver diyor.
eşim önceden konuşun anlaşırsınız derdi, şimdi ise artık "boşver bırak ya, ruh hastası zaten" diyor.
ilişiğimi keseyim desem pek olmuyor yeğenim var çok seviyorum
örnek vereyim:yazın denize gitmiştik benim büyük kıza deniz terliği lazım olmuştu,5 liralık bişey diğer bekar kardeşim gidip almış "A tabi onların dayıları var,alırr"diyo kendi kendine söylenerek, sanki onlara hiçbirşey alınmıyor gibi yapıyor ya insanı şok ediyor o anda!
Onun kocası olan kardeşim zaten onun korkusundan alamaz kolay kolay alsada "Arzu benim aldığımı duymasın" der mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?