Başlığı okur okumaz görümcenle normalde samimi olduğunu düşünmüştüm. Ve öyleymişde...
Samimiyet olmadığında hiç bu tür problemler çıkmıyor. Çıksa bile sessizce kapanıyor. Çünkü taraflar birbirleri ile karşılık tartışacak kadar samimi değil...
Ben hep bu durumlardan korktuğum için samimi olmadım...
Bence görümcenle birsüre görüşme...Nişanlınlada konuşup, bukadar öfkelenmesinin nedenini sor. Muhtemelen onlar bir taraftan sen bir taraftan anlatınca bunaldı.
Genellikle arada kalıyor erkekler...Anladığım kadarıyla nişanlında sana kıymet veren biri...
Kafana takmamanı filan söylemiş...
Nişanlınla aranı düzelt, diğerlerini umursama derim ben. İstediklerini konuşsunlar.
Mutluluklar dilerim sana...
Sevgiler...
Nisan mutlulugunu bile yasatmamislar uzuldum dogurusu..
Her seyin ardinlan laf cikmasa olmuyor sanki..
SAnirim gorumcen biraz doldurasa gelmis gibi..
Benim asil takildgim konu..Herkez gibi kleimesi
herkes gibi nisanin geçmesini bekliyorum
Herkez derken esinin tarafi suan sana sahte sevgi gosterisinde mi bulunuyorlar..
evlendikten sonra degisecekmi ?
Bu kelimein uzerine git bence..
Canım erkekler yakınlarındaki kadınların böyle durumlarından arada kalmaktan hiç hoşlanmıyorlar. Sen nışanlısı o kardeşi. görümcen konuşup kafasını şişirmiş sende patlamış olabilir. Bu durumda yapman gereken Diğer arkadaşlarında dediği gibi sakin olman. Ortamın yatışmasını bekle nışanlınla konuş mutlaka. İstesekte istemesekte ortalığı karıştıran birileri oluyor. Görümcenle aranızda sorun olmamasına rağmen onu üzecek bir şey yapmamış olmana rağmen böyle davranıyorsa kendi bilir. Kafana takıpta kendini niye üzüyorsun ki. "Herkes gibi" demesinin altında bir mana arama. Seni üzmek için söylemiştir. Bol sitresli bir dönemdesiniz bazı şeyleri hiç duyma nışana kadar unut hepsini. Mutluluklar dilerim canım.
gorumce
gorunmez daglara gidesice
:mymeka:
canım benimde kız kardeşim yok ama kimseyide ablam kardeşim yerine koymadım.çok kazık yedim çünki şimdi çok mesafeliyim.o yüzden sen sen ol mesafeni hep koru şimdi böyle yapıyosa evlenince çok çektirir haberin olsun.elden ne ana ne baba nede kardeş olur.hakkında hayırlısını dile rabbimden.kendinide bu kadar üzme her şey olacana varır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?