- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
son gülüşüm olsun diyosun yani:)Aynı şeyi görümcem için de diyebilseniz keşke kısmet onunmuş diyebilse deseniz. Ayrıca son gülen iyi güler
Yüzük anneanneden değil babaanneden kalmış. Kayınvalideden geline geçiyor yani.
Yüzüklerin efendisinde yüzük bu kadar olay olmamisti
Yok canım o ben degilim olsa olsa görümcem olur. filmin sonunda gollum alamıyodu çünkü yüzügü bilmem hatırlar mısınız
Aynı şeyi görümcem için de diyebilseniz keşke kısmet onunmuş diyebilse deseniz. Ayrıca son gülen iyi güler
Bence yüzük kızının hakkıdırMerhaba kızlar, ben cuma nişanlımın evinden gidiyorum. Düne kadar da her şey çok güzeldi bi sorunumuz yoktu. Kv (bundan sonra anne diye bahsetcem yazımda) bana karşı çok ilgiliydi. Gelinim degil ikinci kızımsın dedi bana hep. Dün akşam oturuyoduk hep beraber annem elinde kutuyla geldi dedi sana bir sürprizim var. Kutudan bir yüzük çıktı ama nası güzel kızlar anlatamam böyle bordo-kahverengi bir taşı var baya büyük sıradan bir yüzük degil belli. "Evlenirken kocam bana takmıştı annesinden kalmış. Ben de sana vermek istiyorum" dedi. Nası mutlu oldum . Görümcem de yanımızdaydı "bana niye sormadın vermeden önce ben istiyodum belki" demeye başladı."sana verilmiş niye kızına degil de ona veriyosun " dedi. Bundan önce de bir iki olay olmuştu ama çok önemli degildi. mesela anneme köyden börek gelmiş bana ısıtmıştı nişanlımla çay içiyoduk getirmişti. Sonra görümcem geldi anne niye bana getirmedin dedi. Bagırdı annesine. Aç falan da degil halbuki olaydan biraz önce yemek yemişti.Neyse böyle şeyler de olmuştu yani. Bu yüzük olayında da üsteleyince annemle nişanlım ortalıgı sakinleştirmeye çalıştı falan bi şekilde kapandı konu ama yüzük de gitti ortadanannemin bunu düşünmüş olması bile çok güzel ama ne güzel olurdu nişanlımın babaannesinin yüzügünü taşımak elimde... Kızlar ben napmalıyım bu yüzük olayında, annesi bana vermekten vazgeçmiş midir? Görümcemle de soguk rüzgarlar esiyo ne yapmalıyım bu durumda
Yüzüklerin efendisinde yüzük bu kadar olay olmamisti
ipeqbojuqu ipegkim bocukum kiz kesin ali koçun ailedede vardir boyle kiymetli bi yuzuk sizinkide ikinci yuzuk savasina donmesin
Hacli seferlerine dondu olay[/Q UOTE]
Ali kocum da vardi ama biricik esine veriri keisn yani banavermezsede bir cemkiririm cemiyet gazatelerine manset oluruz
Yuzk bende kalacak catlada patla dereim ali kocuma
değerli bişey diye ballandıra ballandıra anlatmış:) basit bişey değil belli diyo sonra da diyo maneviyat. biz de yedikTöremiymiş bu ? Kv 'den geciyor.Oyleyse bilemedim.Valla eskidenmis bu kadar kati adetler edevatlar.Babanneminde olsa once ben isterdim ki bunun yuzukle alakasi yok maneviyatla.Babannemin gumuslugundeki cogu esyasi bizde durur mesela...Bunun gibi.
Konu sahibi uzulup aglarim demissin de bu kadar mi kaptirdin yuzuge kendini.Ilginc yani.Ne yuzukmus :)
Ben şu an evde degilim. Açıkcası bilemiyorum belki eve gidince o yumuşamış olucak, en kötü oturur konuşuruz gider salonda yatarım onun odasında kalmam benim için vazgeçilmez bir durum degil. Salona geçmemden ziyade ayrı yatacak duruma gelmemiz beni daha çok üzerBakın sizi temin ederim işin maddiyatında olmadığınızın farkındayım maneviyattasınız siz ama kızılmasının sebebi yerinizi bilmemeniz. Anne için öncelik evlattır ama bu anne belli ki kızını biraz 2. plana atıyo ben de atılsam isyan ederim yani. Siz daha konuyu açarken kafanıza en çok kv nin yüzüğü vermekten vazgeçmesinden korktuğunuzu düşündürttünüz bana. Daha burda yorum yapanlara ki bizi tanımıyosunuz bile hani sallamayadabilirsiniz isteseniz yorumları ama siz hırslanıp anneeemm diye savunmaya geçiyosunuz. Belli ki bize bunu yapan ilerde görümceye neler yapmaz. Bugün susup sessiz kalmanızın nedeni ilginin üzerinizde olmasıdır ama ilerisinin teminatı yok. Kızın bağrış çağrış kavga çıkarması annenin öngörüsüzlüğü ve kızın üslubuyla ilgilidir sizi ilgilendiren kv nin düşüncesizliği olmalı. Çok mükemmel olabilecek bi an kabusa dönmüş ve siz görümceyle arayı nasıl yumuşatırım diye düşünceğinize hala yüzüğü alsam da taksam derdindesiniz. Biraz bencilsiniz ama hata yapıyosunuz nişanlınızın annesini anne bellemişsiniz ama kardeşini siz de anneyle birlikte dışlıyosunuz. Tekrar soruyorum kızın odasında kalmaya devam etcek misiniz?
Kilicin keskinYuzuk icin savasacagim diyorsunuz yani
Aynı şeyi görümcem için de diyebilseniz keşke kısmet onunmuş diyebilse deseniz. Ayrıca son gülen iyi güler
Sen onu bunu birakra olay bu manzaraya donmesinOlaya cozum buldum yahlasin
Kv olene kadr yuzuk kv dede kalsin o olunce yazi tura atin tura gelirse sende yazi gelirse gorumcede kalsin
Anneannem son kupesine kadr satmisti olmeden once ben olurumde kardesler arasi tadsizlik cikar diye keske babnede satsaymis bi yuzuk icin gerginlik.oldu kadin mezarinda ters donecek
Evliligi bu şekilde görmesek. Ben ailelerin birleşmesi, daha samimi ve sıcak bir ortam olarak düşünüyorum. Siz de öyle düşünün. İnan böylece siz de karşıdan aynı samimiyeti alabilir hatta kv.ye benim gibi sürekli annecimm diyebilirsinzson gülüşüm olsun diyosun yani:)
20 senelik evin kızı dururken sen kimsin a ciğerim:))) biz de gelin gidicez ama haddimizi biliriz:) abisiyle ayrılırsın esamen okunmaz:) o evin kadrolusu sen sözleşmelisisin:))))))
Gorumce mi geldi noldu ben neyi kacirdimKilicin keskin
Sozun ince
Davranusin hasin
Gazan mubarek olsun
Sen ferhundeyi kocayi aldiktan sonra goreceksinMelek gelinden birden yaprak dokumu ferhundeye terfi etmissin canim hayirlisi olsun
Son gulen iyi guler diye rekabete girdiginiz kisiyle ayri konuma dusmek mi uzer?Ben şu an evde degilim. Açıkcası bilemiyorum belki eve gidince o yumuşamış olucak, en kötü oturur konuşuruz gider salonda yatarım onun odasında kalmam benim için vazgeçilmez bir durum degil. Salona geçmemden ziyade ayrı yatacak duruma gelmemiz beni daha çok üzer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?