Görümceyle yüzük kavgası

Aynı şeyi görümcem için de diyebilseniz keşke kısmet onunmuş diyebilse deseniz. Ayrıca son gülen iyi güler
son gülüşüm olsun diyosun yani:)

20 senelik evin kızı dururken sen kimsin a ciğerim:))) biz de gelin gidicez ama haddimizi biliriz:) abisiyle ayrılırsın esamen okunmaz:) o evin kadrolusu sen sözleşmelisisin:))))))

Yüzük anneanneden değil babaanneden kalmış. Kayınvalideden geline geçiyor yani.

Töremiymiş bu ? Kv 'den geciyor.Oyleyse bilemedim.Valla eskidenmis bu kadar kati adetler edevatlar.Babanneminde olsa once ben isterdim ki bunun yuzukle alakasi yok maneviyatla.Babannemin gumuslugundeki cogu esyasi bizde durur mesela...Bunun gibi.
Konu sahibi uzulup aglarim demissin de bu kadar mi kaptirdin yuzuge kendini.Ilginc yani.Ne yuzukmus :)

Olaya cozum buldum yahlasin
Kv olene kadr yuzuk kv dede kalsin o olunce yazi tura atin tura gelirse sende yazi gelirse gorumcede kalsin
Anneannem son kupesine kadr satmisti olmeden once ben olurumde kardesler arasi tadsizlik cikar diye keske babnede satsaymis bi yuzuk icin gerginlik.oldu kadin mezarinda ters donecek

Bence yüzük kızının hakkıdır

değerli bişey diye ballandıra ballandıra anlatmış:) basit bişey değil belli diyo sonra da diyo maneviyat. biz de yedik

Ben şu an evde degilim. Açıkcası bilemiyorum belki eve gidince o yumuşamış olucak, en kötü oturur konuşuruz gider salonda yatarım onun odasında kalmam benim için vazgeçilmez bir durum degil. Salona geçmemden ziyade ayrı yatacak duruma gelmemiz beni daha çok üzer

konu sahibi,sizin hiç bir suçunuz yok,görümcenizin de.bütün suç,daha evlenmeden,geline yaranmaya çalışan anneniz de(kayınvalide adayınız diyeyim)

ben de kayınvalideyim.kayınvalidenizi tanısam ona bir öğüt vermek isterdim."hiç kimseye,yaranmaya çalışmayın,zira yaranamazsınız.en ufak bir hatanızda,o gelinim dediğiniz kızcağızlar,öyle bir diş gösteriyorlar ki,şaşırırsınız"

evlilik hazırlıkları sırasında eminim ki,kayınvalide fikrini söylese,size batacak,anne ,olacak kaynana.buraya da konu açacaksınız."kaynanam,ona fikrini sormadan,ev eşyalarıma karışıyor "

Sen onu bunu birakra olay bu manzaraya donmesin

son gülüşüm olsun diyosun yani:)

20 senelik evin kızı dururken sen kimsin a ciğerim:))) biz de gelin gidicez ama haddimizi biliriz:) abisiyle ayrılırsın esamen okunmaz:) o evin kadrolusu sen sözleşmelisisin:))))))
Evliligi bu şekilde görmesek. Ben ailelerin birleşmesi, daha samimi ve sıcak bir ortam olarak düşünüyorum. Siz de öyle düşünün. İnan böylece siz de karşıdan aynı samimiyeti alabilir hatta kv.ye benim gibi sürekli annecimm diyebilirsinz

Bu konuda sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Annenizle kızı arasında bir konu. Sonuçta siz istemediniz anneniz açtı bu meseleyi. Yalnız kızın davranışlarını beğenmedim. Kırılmış olabilir ama bunu sizin yanınızda dile getirmemeliydi. Sonuçta sizde ona karşı tavır alıyorsunuz bu davranışı nedeniyle. Hakkım dese bile böyle göstermemeliydi tepkisini.
Sizin yapabileceğiniz tek şey bu konuyu gündeme getirmemek. Anneniz tekrardan vermek isterse de görümcemde kalması daha uygun gibi anne dersiniz olur biter. Bu saatten sonra kabul etseniz görümcenizin sürekli iğneleyici konuşmalarına maruz kalabilirsiniz. Bu da sizi yıpratır. Siz kendi içinizde kapatın bu konuyu.

Son gulen iyi guler diye rekabete girdiginiz kisiyle ayri konuma dusmek mi uzer?

Ya bence konu sahibinin çok üstüne gidiliyor. Yok yüzüğün üstüne atlamış yok sahiplenmiş yok nişanlıyken daha evlerine yerleşmiş. Kayınvalidesi demek ki yıllardır bu şekilde hayal kurmuş gelinime veririm bende diye içinden gelmiş gelini şimdiden sevmiş vermek istemiş. Duygusal bir konuşma yaparken kızın bu şekilde araya atlayıp ortamı bozması normal mi? Konu sahibi üzülüp dışlanmış hissetmiştir asıl. Ayrıca kızın öbür konusunda ev arkadaşıyla olan sıkıntılardan dolayı nişanlısının evine sığınmış asıl anlayışı o hakediyor. Yok görümce küçükmüş 20 yaşında nesi küçük. Ben kendi 20 yaşındaki halimi hatırlıyorum hiçte çocuk değildim. Yüzüğü istiyorsa annesine çok daha önceden söyleseymiş. Tamamen kıskançlık yapıyor halbuki sevinmesi lazım çok şükür içimize sinen bir gelinimiz oldu diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…