Görümceyle yüzük kavgası

annem diyo baksana daha nişanlıyken:) görümce nasıl haklı nasıllllll.

anneem bana uygun görmüş nanikkk

kimin anası bi daha düşün canım

Bu ne demek ben insanların mutsuzlugundan mı besleniyorum. Anneme de anlatıcam diyorum yüzyüze ayrıntılı olarak. benim kv.me olan duygularıma da kimse karışamaz. Olabildigince saf ve temiz

Şaklabanlık ne demek ya. Herkes mi kayınvalidesiyle sorun yaşıyo kızlar kimse mi sevmiyo annem demiyo kv.ye? Aaa ne ayıp ama

Konu anne demeniz değil ki. En azından benim baktığım yönden. İnsan ait olduğu yeri bilmeli kanımca, siz henüz o ailenin soy ismini bile almamışken çıkmış maddiyatı bir kenara maneviyatı büyük olan bir yüzük hakkında veryansın ediyorsunuz sorun burda bence, ki siz de aslında ne demek istediğimizi anladınız da işte.

Arsız oldugumu düşünmüyorum

Hanımefendi olay soyadı almakla bitmiyo. Soyadı alan nice kişilerin yaptıkları da ortada. Ben bu insanları samimi görüyorum, kendime yakın buluyorum. Nişanlımın bende yeri çok ayrıdır,keza kv.nin de öyle. Nişanlımın annesi olmasından bagımsız olarak çok sevdigim bir kişi kayınvalidem. Siz kendiniz bu yapıda degilsinizdir. Her şeyi her yolu paraya çıkarırsınız o ayrı ama benim derdim o degil. Kişi kendinden bilirmiş işi. Getirse bana babaannesinin yüzügünün 10 katı degerinde bi yüzük verse o yüzük kadar mutlu edemez

Onu bunu boşverin de bence siz nişanlınızın teklifini kabul edin de onla aynı odada kalın. Yüzsüzlük yapıp kızın odasına çöreklenmeye devam etmeyin daha fazla :)
İnsanları bi iki hafta misafir etmek bu kadar mı zor sizin için. Ben ailemden böyle görmedigim için herhalde sorun etmemiş gibi geliyo dedim. Zor durumda birine yardım etmek, evini açmak bu kadar sıkıntı yaratmamalı. Kaldı ki o kişi sizin akrabanız olacaksa...

Sizin idrak edemediğiniz şey son cümlenizde yatıyor. Aile yadigarıysa eski gelenekler devam ettirilmek zorunda değil belki o kızı da babanesinin yüzüğü çok mutlu etcek ? Neden bu açıdan bakamıyosunuz olaya? Görümcenizin sizi kıskandığını düşünüyosunuz ve bu sizi çok mutlu ediyo kabul edin. Hatta burdaki olumsuz yorum yapan herkesin sizi kıskandığını düşünüyosunuz ondan bu anneemmmm diye vurgulamalarınız

Ağlamış falan ne komik ya.. Şimdi valideniz yüzüğü görümcenize verse ve onun parmağında görseniz siz kötü olmaz mısınız? Gelinden geline geçen bişey validenizede kayınvalidesi vermiş görümcenize ne tak tuk hemen çörekleniyor

E daha önce de gerginlik yaşandı demişsiniz börek mevzuu falan? Memnun gibi mi göründü size? Çok zor durumda olsanız KENDİ ailenize danışırdınız ama siz kolay yolu seçmişsiniz. Bana şunun cevabını verin siz o kızın odasında kalmaya devam etcek misiniz cumaya kadar? Ben gayet misafirperverimdir siz rahat olun ama misafir var misafir var..

Gidin bu dilleri "annenize" dökün, yemezler burda
Şimdi fakir edebiyatına gerek yok! Gayette belli niyetiniz, helal olsun "görümcenize" nasıl da kaptırmamış yüzüğü EL KIZINA

Kayınvalidenize yüzük kayınvalidesinden kalmış. Yani kayınvalideden geline geçmiş. Bu gelenek gibi olsun, yine kayınvalideden geline geçsin istemiş demek ki. Görümceniz fazla tepki vermiş. Ama kayınvalideniz de kızının huyunu biliyordur. Önce onunla konuşup, size vermeyi isteme sebeplerini anlatıp, onu yumuşatıp, gerekirse ona başka güzel bir yüzük alıp, yüzüğü size onun yanında değil yalnızken verseydi keşke.

Bu ne demek ben insanların mutsuzlugundan mı besleniyorum. Anneme de anlatıcam diyorum yüzyüze ayrıntılı olarak. benim kv.me olan duygularıma da kimse karışamaz. Olabildigince saf ve temiz

Pm atacaktım ama vazgeçtim Aysenaz93 buradaki herkes okusun.
Ben sizin anneniz (kv) ile olan samimi ilişkinize inanıyorum ve kvnizi nasıl annenize çok yakın bir yere koyduğunuzu tahmin edebiliyorum. Nişanlıyken anne - anneciğim demenizi, onlarla kalabilmenizi, nasıl tek yumruk haline geldiğinizi hayal edebiliyorum. Bu konuda tek bir eleştiri getirebilirim; kvniz ne kadar ama ne kadar sizi kızı yerine de koysa, oğlu ile kızından hiçbir şartta vazgeçemezken sizden geçebilecek. Bu ayırımı yapın ve ona göre birazcık geri durun Aysenaz93 bu samimi bir abla tavsiyesi.

Derdinizin yüzüğün maddi değeri olmadığını da çok rahat söyleyebilirim, yüzüğü ne kadar istediğinizi de tahmin edebiliyorum anne-kız gibi olan ilişkinizden, ama o yüzükten nerede vazgeçmeniz gerektiğini bilin lütfen. "Anne bu kadar sorun olmasın, kızınıza verin lütfen yüzüğü, benim için bu inceliği düşünmeniz yeterli" diyebilin.

O yüzüğü bu kadar inatla niçin isteyebildiğinizi bir başka açıdan daha anlıyorum; muhtemelen siz kendinizi görümcenizin yerine, kendiniz olarak koydunuz ve "Ben görümcemin yerinde olsam bu yüzüğün yengeme takılmasına itiraz etmezdim, o da beni düşünsün" dediniz. Ama öyle olmuyor.

Yineliyorum: Yüzükten vazgeçmeniz ve bunu dert etmemeniz en güzeli.
Görümcenizle de çok samimi olmayın, yanınızdaki davranışları hoş değil, bu konudaki derdini annesi ile özel paylaşmalıydı.

Tamam mutlu edebilir o yüzük onu ama beni de edecek. Ayrıca görümcem beni kıskansın falan da istemem hiç. Ben niye kötü olayım ki ya nişanlımın kızkardeşi bu kişi sonuçta. Ben her konuda dürüst olmaya çalışıyorum ama bazı yorumlarda art niyet seziyorum o yüzdendir sert çıkışlarım. onun yerinde olsam yüzük olayına ben de bozulabilirdim dedim zaten ama tutup da bagrış çagrış kavga çıkarmam. Annemin kararı da bu sonuçta derim. Her şey benim hakkım benim dedigim olacak diye tutturmam. Ben yorumlardaki kadar arsız olsam orda da derim annem bana vermiş sana ne oluyo diye. Agzımı açıp tek kelime de etmedim daha da üzülmesin diye. Ama çirkeflik yaparak da istedigini elde etmesine sinirlenirim açıkcası.

Annem aile yadigari yuzugu ben evlenirken bana degil abimin esine taksa bende bozulurum ve kendime isterim.Ananeden kalma yadigari sen niye takasin ?
Ayni sekilde bana takmaya calissa kv rahatsiz olurum.Benden once takmasi daha uygun olan gorumcem var derim.

Beni anlayan birinin oldugunu görmek çok sevindirici teşekkür ederm yorumunuzu dikkate alıcam. Ben empati de yapmaya çalılıyorum o yüzügü istiyorum yalan söyleyemem ama olaylar kötü giderse de napıyım sonuçta bi yüzük diyip geçicem artık her ne kdar böyle olmasını istemesem de

sen o kızın ağlayıp zırlayıp sorun ettiğini göre göre o yüzüğü alacaksan yüzsüzsün
aile yadigarıymış çok hoşuma gitti vs diyorsun böyle duygu düşünceye sahip DUYGUSAL kadınsın güya
ama aynı zamanda birinin ağlayıp zırladığını gönül koyduğunu göre göre alacak kadar da ROBOT musun ?

hangisi sensin güzelim

erkeklerin gözünde hep biricik olmaya çalışan kadınlar gördüm de elin kadının evladıyla evlat olma yarışına girene ilk defa rastlıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…