Görümle olan anlaşmazlığım :(

Hakaret içerikli düşüncelerini yazıyorsunuz ve hala savunuyorsunuz. İstediğim konuyu açabilirim istediğimi düşünebilirim bu bana sizin fesat demeniz hakkını vermiyor bunu bi öğrenin bence daha fazla konu hakkında yorum yapmayın.

kardesim yok ama olsaydi da mememi göstermezdim herhalde ya nedeni her ne olursa olsun,diğer anlattığın seyler normal gibi ama biraz sacma bir düşkünlük olduğu belli,onları da oyle kabul edicen artık
Kabullenmeliyin bencede zaten bu nedenlede açtım yorumu kabullenip sorun yaratmamak istiyorum

Sadece görüntülü aramada emzirme kısmı gözüme takıldı.
Bebeği gösterirken telefonu azıcık kaydirsa meme görünmez. Gayet açık şekilde gösterdi mi yoksa öyle bebeği gösterirken göründü mu ?
Bende abimin yanında falan yan dönüp emziriyorm. Açık açık emzirmem hemcinslerimin yaninda bile. Kafede vs emziririm örtümü alıp.
Abimle çok uyudum, çamaşır aldım.

Lise sonda sinifimizda iki kardeş vardı. Kız olanla bazen sohbet ederdik. Beraber duş alıyoruz biz falan demisti ! el ele geliyorlardı okula. Erkek olanını etek giyen kızların bacaklarının videosunu çekerken yakalamistik.
Suphelendigin birseyler mi var ?

Yuh artık bu kadarı da ayıp beraber dus almak fılan.

Yok artik ya biz 5 kardeşiz yeri geldi abim ablam kardeşim yan yana uyudugumuz oldu .onlar adi üstünde kardeş benim eşimden çok abim le kardeşimle fotoğrafım var esimi ben de çok paylaşmam ama gardas candır diye her gün paylaşırım çünkü onlar benim canımim parcasi normalde kapalıyım ama kardeş lerimin yanında acarım kısa kollu ile gezerim adi üstünde kardeş. siz tekrar ne yazdığınızi okuyun bence bana çok değişik geldi

Erkek kardesimle yillarca ayni odada kaldik. Defalarca ayni yatakta kaldik. Dogum yaptigimda defalarca bebegimi onun yaninda emzirdim gelinlik provalarimin da hepsinde vardi. Evlendik ilk kardeşimle fotomu koydum facebooka hala daha profil resmim o ustunden yillar gecti. Her gun kardesimle mutlaka gorusurum en olmadi mesajlasirim.

Cunku su dunyada kizimdan sonra kardesim gelir benim icin. Canimin parcasidir. Haber alamadigim gun icim rahat etmez.
Siz kiz arkadaslarin sorunu su. Siz aileden degilsiniz. Ama kendinizi aileden saniyorsunuz ve hatta ustun goruyorsunuz.Daha acik konusayim dis kapinin mandali bile degilsiniz. Ve daha da acik konusayim bir insan alti ustu sevgilisi olan birini ailesinden ustun tutuyorsa o adamdan cacık olmaz. Tursuda olmaz.Sizden oncede vardir muhtemelen sevgilisi. 9 senedir evlenmediyseniz sizden sonrada olur.Defalarca kardesim kiz arkadasiyla iken aradim Selam soyle der gecerim muhattap olmam. Kardesim muhattap etmek istese zaten muhattap olurduk.
9 senelik iliskide hala aile ile muhattap değilseniz zaten cokta takmiyordur sizi.

Benzer konuyu sizde eltiniz için açmışsınız sanırım abla olduğunuz için sorun yok ama kendiniz söz konusu olunca sorun var anlamsız buldum
Ben eltimle ilgili herhangi bir konu açmadım, dikkatli bak. Ben mantıklı bir insanım, konulara nasıl yaklaşmam gerektiğimi biliyorum.
Ayrıca düşüncenin fesat olduğunu söylemek saygısızlık değildir.
Eleştiri kaldıramadığın çok aşikarken buradaki yorumlar sana yardımcı olamaz.

Görüntülü konuşmada ben ucu dışında baya gördüm göğüsünü oda baba dönük olmamasına rağmendi aslında birde başka bir kuzeni daha yanımızda erkek bu tavırlarından rahatsız oluyorum diye bu duruma geldik benimde abim var çoğu şey evet normal gibi ama üst üste olunca ve artık kardeşini sevgilisi gibi görüp aynı ortamda kocasını tınlamamasından dolayıda şaşırıyorum.

Siz kiskancliginiz yuzunden abi kardeş iliskisini yanlis tarafa cekiyorsunuz
Anlattiklariniz cocukca seyler. Abi kardes birbirine demekki cok duskun,ne dememizi bekliyorsun yada ne umuyorsun. Ilişkileri var diyemi supheleniyrsun tovbe tovvbe. Kendi kendini doldurma

Çok düşkünler demek birbirlerine , kendini doldurma yok yere. Gorumceni sevmiyorsun bence. Bir adım at bu seferlik şans ver ikinize. Çocuğundan yürü mesela , mutlu et gorumceni. Bir yanaş.
Belki onu sevmediğini fark etmiştir o da. O yüzden sen yokmussun gibi davraniyordur. Baktın olmuyor sende uzak dur. Erkek arkadaşın kardeşi ile arasına mesafe koyamaz ama aynı ortama girince seninle daha fazla ilgilenebilir.

Dedikleriniz beni rahatlattı teşekkür ederim

Bişey demenizi beklemiyorum kendime kafama taktığımızıda belirtmiştim zaten

Kız gayet de haklı artık ablası aşmış kendini evet kardesi ama bu kadarı fazla değilmi kızın da kıskanması gayet normal özellikle görümcen bunu anladıysa artık bilerek yapar olmuş bunları

Bana da normal gelmedi gelinlik provasına falan gelmesi abartılı buldum.Ama her abla kardeş bir değil işte.Kimisi daha yakın mıçmıç ilişkiyi sever kardeşiyle.Kimisi daha mesafelidir.Aldırma.

Bişey demenizi beklemiyorum kendime kafama taktığımızıda belirtmiştim zaten
Valla ben de kardeşimin yanında istediğim gibi giyinebiliyorum ve rahatım ama bu konuşarak emzirirken göğüslerinin ortada olmasi bana göre yanlış o kadarını da yapmazdım kardeşim dahi olsa. Kardeştir onlar aralarindaki iliskiye fazla takilma ama sana biraz saygisi yok gibi geldi bana gorumcenin. Mesela ben erkek kardesimi aradigimda yaninda kiz arkadasi varsa 1 saat oturup dert anlatmam, telefonu alip kizla konusmasamda.
Valla bu gorumceler genelde sknti oluyor ya biraz erkek kardesi paylasamama durumu var bence. Mesela biz de ilk defa guzel bi gezi planladik 3 4 gunlugune ilk gezimizdi gorumcelerim bizi niye goturmedin demislerdi ustelik evli barkli kadinlar. Ben kardesimle yine samimi olurum ama hayatina giren kadina da saygim olur. Biraz hakli biraz haksizsiniz bence.

Bana da normal gelmedi gelinlik provasına falan gelmesi abartılı buldum.Ama her abla kardeş bir değil işte.Kimisi daha yakın mıçmıç ilişkiyi sever kardeşiyle.Kimisi daha mesafelidir.Aldırma.
Gorumceler ve kayinvalidelerde erkek kardesi paylasamama durumu olabiliyor bence en azindan bende kendi iliskimde boyle hissediyorum

Yani ben çok fazla kafama takıp abarttığımın farkındayım fakat benimde abim var evet bende abi i çok severim herşeyimi paylaşırım yanında rahat giyinirim ama kalkıp görüntülü konuşmasa göğüsümü açmam yada odanın kapısından popomda kilot yokken kafamı çıkarıp bişeyler anlatmam böyle saçma hareketleri beni rahatsız etti ve genel olarak ben beni kıskandığını düşündüğüm için bu takıntım başladı yani kalkıp kardeşinin götürmediği yere ışıl istese götürürsün ama demeside bunun bi kanıtı aslında herkes fazla tepki gösterdi düşünceme ama bilemiyorum ben yinede kendisini takmayıp bu durumu yenmeye çabalıyorum sadece

Ben erkek arkadaşıma sorduğumda ben olmadığımda da bu şekilde davranmadığını söylemişti yani sanki benim yanımda yapıyor bile bile birde evlenirken başka şehire gideceğini için iyice herhalde benden koparmaya mı çalıştı anlam veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…