Görümle olan anlaşmazlığım :(

Düşünce şeklimde yalnız aralarında bişey olacağı gibi bi ifade yok sadece görümcemin hareketlerinden rahatsız olduğumu dile getirdim hani bana olan tavrından yada açık saçık hareketlerinden dolayı diye abla kardeş olup aralarında ilişki var olabilir mantığına girecek bir cümle kurduğumu hatırlamıyorum ne diyebilirim ki yorumunuza gerçekten bazı yorum yapan insanlar kendileri körü düşünerek kötüye çekiyor ve bir konu açan insanı içinden gelen köyülüğe göre yargılıyor

Tipki sizin ablasinin hareketlerini açık bulup ablasını yargiladiginiz gibi o zaman. Aralarindaki konusmayi samimiyeti bilemezsiniz. Kardesiyle anne kardes olan da var el gibi olan da var. Yazdiginiz seylerde ablasi yada kardesi demeseniz erkeği elde etmeye calisan sizi kendiyle kıskandıran kadin profili çıkıyor. Bu dusunce tarzida ancak kiskancliktan olur. Kiskanclik duyulan islerde duyguya baglidir. Genel yorumlar benle ayni tavırda o zaman siz haklisiniz biz haksiz da madem daha fazla yorum beklemeyin bnce zaten siz dogru oldugunuzdan baska seyi kabullenmiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…