Yani hareketleri tuhaf geldi ama bunu düşünmeyi bırakmam lazım takmamam lazım nasıl yaparım bilmiyorum artık anca evlenince geçicel gibi geliyorKız gayet de haklı artık ablası aşmış kendini evet kardesi ama bu kadarı fazla değilmi kızın da kıskanması gayet normal özellikle görümcen bunu anladıysa artık bilerek yapar olmuş bunları
Gerçekten kalbimi temiz tutup kötü düşünmemeye ihtiyacım var sadece sanırım çok teşekkür ederm yorumunuz içinMeem gösterme meselesi yetişme tarzı bence rahatlar anlattığın kadarıyla ben ensest bi durum oldugunu düşünmedim açık ası. eşini normalde de kıskanan birimisin? Uzun uzun konusma ko usunda uyarabilirsşn hadi azckta bana zaman ayır diyebilirsin bende iç çamasır alırım atlet alırım abime ne olcak yaa bu sapıkça Bi durum degil eşime alıyorumdur uygundur fiyatı hemen animede alırım ne olmuş. Gözünle görmediğin sürece şeytanın kış de bacım bazı kardeşler birbirine çok düşkün oluyor sadece 2 kardeşim eşin onunda etkisi olabilir yada anne gibi hissediyorsa olabilir ablalık öyledir çünkü. Sen kafaya takmadıkça durum normalleşir boşvvveeer içini ferah kalbini temiz tut vesvese bunlar.
Ben fesat dusundugunuzu sanmiyorum anladim sizi ama bu konuda yapabilecek hic biseyiniz yok siz zaten evlenip ayni catiya girince biraz diş gösterirsiniz o zaman çekinir birazYani ben çok fazla kafama takıp abarttığımın farkındayım fakat benimde abim var evet bende abi i çok severim herşeyimi paylaşırım yanında rahat giyinirim ama kalkıp görüntülü konuşmasa göğüsümü açmam yada odanın kapısından popomda kilot yokken kafamı çıkarıp bişeyler anlatmam böyle saçma hareketleri beni rahatsız etti ve genel olarak ben beni kıskandığını düşündüğüm için bu takıntım başladı yani kalkıp kardeşinin götürmediği yere ışıl istese götürürsün ama demeside bunun bi kanıtı aslında herkes fazla tepki gösterdi düşünceme ama bilemiyorum ben yinede kendisini takmayıp bu durumu yenmeye çabalıyorum sadece
Bazı üyeler normal karşılamış ama bence ters. Çünkü özel bir bölge sonuçta kardeş dahi olsa görmesi uygun düşmez. Muhtemelen sizi kıskanıyor ve kardeşini kaybetmiş hissine kapılmakta ablası. Allah kolaylık versin evlendiğinizde umarım rahat bırakır. Neden hiç empeti yapmamak da bu görümceler onu da anlamış değilimHerkese merhabalar, 9 yıllık bir ilişkim var aramızda mantık açısından bazı uyumsuzluklar olsa da çok sevdiğimizden evlilik yolunda ilerliyoruz fakat benim görümceme karşı oldukça kötü bir takıntım var. İlk başlarda aramızda hiç bir sorun yokken kendisi evleneceği zaman gelinlik provalarına bile erkek arkadaşımı götürüp herşeyinde onla olması ve evlendiğinde ilk kocasını bile paylaşmayıp kendi sayfasında erkek arkadaşımla olan dans ve kurdale bağlama videosunu resimlerini paylaşmasıyla biraz takıntım başladı ve şehirdışına evlendiği için ilk zamanlar günde 10 kere arayarak herşeyini erkek arkadaşıma anlatıyordu. Yanımdada aradığında kapatmak bilemediği zamanlar oluyordu, bu durumu azaltsakta şu an yinede yeğenini görmek amaçlı her gün mutlaka görüntülü görüşüyorlar. Bunların dışında benimle görüştüğünde de hiç bi şekilde bnmle muhattap olmayıp sürekli erkek arkadaşımla konuşuyor. Ayrıca erkek arkadaşımla daha önceden aynı yatakta uyumuşlukları var ve ona boxer falanda almışlığı yanında da çok açık saçık dolaşıyor ve bir keresinde yanımda görüntülü konuşuyorken emzirdiğini bebeğini göstermek amaçlı baya göğüsünü gösterdi erkek arkadaşım sadece yeğenini napıyor diye sormuştu bunlar bana gerçekten çok ters şeyler. Ne aramaları ne anlatmaları ne erkek arkadaşımı kendisine çekmesi nede yanında saygısızca takılmasına katlanamıyorum ve kafama çok takıyorum her yaz mutlaka 2 ay galan geliyor şimdi yine burda ve 1,5 ay ailesiyle kalacak napıcağımı bilmiyorum akıl lütfeennn
Bende sizin gibi düşünüyorum takmamaya çalışıyorum zaten bir tek artık geldiğinde sıkıntı yaşıyoruz onun dışında sorun yaşamıyorumBazı üyeler normal karşılamış ama bence ters. Çünkü özel bir bölge sonuçta kardeş dahi olsa görmesi uygun düşmez. Muhtemelen sizi kıskanıyor ve kardeşini kaybetmiş hissine kapılmakta ablası. Allah kolaylık versin evlendiğinizde umarım rahat bırakır. Neden hiç empeti yapmamak da bu görümceler onu da anlamış değilim
Öyle düşüneneler bu şekilde olan görümceler bence ne diyebilirim ki ayrıca herkes burada kendi sorununu konu açıyor açılan konuya bu kadar laf söylenmesi mantıksız evlenince düzelmesini bekliyorum sadece bendeBen fesat dusundugunuzu sanmiyorum anladim sizi ama bu konuda yapabilecek hic biseyiniz yok siz zaten evlenip ayni catiya girince biraz diş gösterirsiniz o zaman çekinir biraz
Farkindayim malesef dusuncen yanlissa bile duzgunce soylemek yerine kafana tas atiyorlar tatli tatli izah edenler de var ama benim cok hosuma gidiyor o üslup.Öyle düşüneneler bu şekilde olan görümceler bence ne diyebilirim ki ayrıca herkes burada kendi sorununu konu açıyor açılan konuya bu kadar laf söylenmesi mantıksız evlenince düzelmesini bekliyorum sadece bende
Ablası ve onun hakkında böyle şeyler düşündüğünü anlasa seninle bırak evlenmeyi yüzüne bile bakmaz ki hakettiğin bu aslında iyy diyorum sana iyyÖyle düşüneneler bu şekilde olan görümceler bence ne diyebilirim ki ayrıca herkes burada kendi sorununu konu açıyor açılan konuya bu kadar laf söylenmesi mantıksız evlenince düzelmesini bekliyorum sadece bende
Evet işte her zaman etrafımızda olan kötü insanlar hemen hakarete pis görüşlerini yansıtmaya başvuranlar zaten cevapta vermeye devam etmedim hepimiz için hayat çok güzel olsunda böyle görümcelerdir insanlardır uzak dursunFarkindayim malesef dusuncen yanlissa bile duzgunce soylemek yerine kafana tas atiyorlar tatli tatli izah edenler de var ama benim cok hosuma gidiyor o üslup.
Kötü düşüncelerinizle bu yaklaşımınızla sizde umarım hakettiğinizi bulursunuzAblası ve onun hakkında böyle şeyler düşündüğünü anlasa seninle bırak evlenmeyi yüzüne bile bakmaz ki hakettiğin bu aslında iyy diyorum sana iyy
9 yıllık bi ilişkide olduğum için kendimi aslında dış kapının mandalı görmediğimden zaten de böyle bi takıntım başlamış olabilir ama artık kötü düşünmeyeceğim yani gördüm ki etrafta çok kötü insanlar var kendime bakmak daha mantıklıSevgili neden ‘dış kapının mandalı’ ya da ‘hiç’ oluyormuş ? Bir erkek kız kardeş ya da ablasını seçemez ama sevgilisini seçerek sever ileride çocuğunun annnesi olur yani ailesi. Kardeşler siz seçilemeden sevilmek zorunda kalınanlarsınız kendinizi neden sevgiliden üstün görüyorsunuz ki.
Konu sahibi sana gelince ben de ablayım ve erkek kardeşimin yanında da iç çamaşırımla kaldığım olur bazen. Ya yaz ayıdır ya da evde egzersiz yapıyorumdur penye sporcu sütyeni ve baksırla. Annem kızar. Ben rahatım yani ama annem değil. Onlar da rahatlar demek ki bence kötü düşünmeyin.
Kötü düşüncelerinizle bu yaklaşımınızla sizde umarım hakettiğinizi bulursunuz
Kötü düşüncelerinizle bu yaklaşımınızla sizde umarım hakettiğinizi bulursunuz
kötü düsünce eger görümcemin erkek arkadasımın yanında emzirmesini onaylamamsa evet olabilir, geri kafalı ve sapık zihniyetli değilim ve canımm görümcem erkek arkadasımla uyuyabilirSevgili neden ‘dış kapının mandalı’ ya da ‘hiç’ oluyormuş ? Bir erkek kız kardeş ya da ablasını seçemez ama sevgilisini seçerek sever ileride çocuğunun annnesi olur yani ailesi. Kardeşler siz seçilemeden sevilmek zorunda kalınanlarsınız kendinizi neden sevgiliden üstün görüyorsunuz ki.
Konu sahibi sana gelince ben de ablayım ve erkek kardeşimin yanında da iç çamaşırımla kaldığım olur bazen. Ya yaz ayıdır ya da evde egzersiz yapıyorumdur penye sporcu sütyeni ve baksırla. Annem kızar. Ben rahatım yani ama annem değil. Onlar da rahatlar demek ki bence kötü düşünmeyin.
Yalnız burda yaptığın kötü düşünceliliği bile anlayamıcak kadarsınız sanırım kötü düşünce ıyyy senden ayrılır bunu bilse gibi yaklaşımınız insanalrın ayrılmasını istemeniz iyi bir insan olsanız takıntı yada benimde kendimi düzeltmek için uğraştığım birşey için böyle değil insanca iyilik yönünde tepki verirsiniz ama kalbiniz pis ne diyebilirim ki allah yardımcınız olsun sanırım anca laf sokmaya çabalıyorsunuz daha fazlada muhattap olmak istemiyorum sizin gibi yorum yapanlara cevap vermiyorum bilginizekötü düsünce eger görümcemin erkek arkadasımın yanında emzirmesini onaylamamsa evet olabilir, geri kafalı ve sapık zihniyetli değilim ve canımm görümcem erkek arkadasımla uyuyabilir❤
Yani bu dediklerinizde çok haklısınız ama şu an ben daha sevgili olduğum için net bi şekilde bunu dile getiremiyorum doğru olmuyor evlendiğimizde gerçekten ablasının bana karşı hareketlerine izin vermeye devam ederse kesinlikle konuşacağım ama oda göğüsünü göstermesi vb. Konularda bana hakveriyorduBende görümceyim abilerimin kız arkadaşları veya evlendiklerinde eşleriyle aynı kefeye koymadım asla kendimi herkesin yeri farklıdır. Aslında herkes yerini bilse bu çekişmeler de olmaz ve bu yeri bildirecek olan erkektir. Size saygı ve kardeşine saygı gösterilmesini sağlaması gerekir yoksa çekişmeler çok olur. Evliliğimin ilk aylarında ben kayınlarımdan çektimabilerini kaybettiklerini açıkça söylüyorlardı kaldı ki görüşmelerine karşı asla bi engelim olmamıştı bunu eşimle konuştum ve bana saygı duyulması gerektiğini zamanla onlarda öğrendi. Bunu erkek arkadaşınızla oturup konuşmanızı ve bir denge sağlamasını talep edebilirsiniz. Yarışa girmeniz sinirleriniz açısından hiç iyi olmaz siz tepki verdikçe devam edecektir kışkırtmalara ama siz aradan çekilip erkek arkadaşınızı devreye sokarsanız oda olması gerektiği yeri bilecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?