• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görüncemin hamileliği ve bebek adı

Bebeğin adı nasıl saklanıyor onu anlamadım ben. Sormadınız mı hiç adı ne diye? Cevapsız mı kalıyor sorunca? Enteresan.

Bebeğin adı nasıl saklanıyor onu anlamadım ben. Sormadınız mı hiç adı ne diye? Cevapsız mı kalıyor sorunca? Enteresan.
Evet cevapsız kaldı diyebilirim. Telefon cekmediye geldi olay. Araya başka laflar girdi. Eşim kaynimdan ogrendi adını. Yoksa bize kimse demedi.

Ben biliyorum yaptıklarını iyiliklerinden yaptılar hep. Arkadaştan anladı bu durumu zaten.
O gorumcemle 3-4 kez görüntülü konuştuk WhatsApp tan ara ara görüştük. Bence söyleyebilirdi.

4. çocuk ile ilgili önceden yorumunuz var mıydı? hani burada da dediniz ya 4. çocuklarının olacağını düşünmüyorduk diye. yada görümcemin asla yapmam gibi bir durumu? yaşı büyük mü?

2 küçük çocukla 3. ye hamile kaldım söyleyemedim kimseye. az önce de yazdım, annem bile 4. ayda öğrendi. anlaşılmayacagını bilsem daha da saklardım. bu zamanda 3 çocuk mu olur, 3 küçük çocuk, aklını mı kaçırdın eleştirilerini yada şaşkınlıklarını kaldıracak halim yoktu.😒

ruh halini bilemedim görümcenizin.
eltiniz biliyormuş ama o da teyze kızıymış belki de annesinden falan duymuştur kayınvalide kardeşine söylediyse. yada kaynınız eşiniz kadar iyi sır saklamıyordur 😅özel olarak bir geline söyleyip diğerinden saklama durumu yoktur bence.
yerinizde olsam eşimi haşlardım 🤣

Evet cevapsız kaldı diyebilirim. Telefon cekmediye geldi olay. Araya başka laflar girdi. Eşim kaynimdan ogrendi adını. Yoksa bize kimse demedi.
E o zaman bilerek saklıyorlar bariz. Ne saçma. Adını soramayın diye hamileliği de saklamışlar işte.

Arti olarak diyelim unuttular gorumceniz annesine hic demedimi hamilelik boyunca gelinimiz bizi aramadi tebrik etmedi diye ordan bile insanin aklina gelir soyleyip soylemedgi

Merhaba hanımlar.
Kayinvalidemle ve üç gorumcemle aramda hiç bir sorun yok, hepsini çok severim çok iyi niyetlilerdir hiç birinin kötülüğünü görmedim hep iyilikleri olmuştur.
Mesele şu ki hepimiz ayrı ayrı sehirlerdeyiz ve bir görümcem yurt dışında yaşıyor. Çok sık aramam görüncelerimi ama gorustugumiz zamanlarda gayet iyi anlaşırız.
Yurt dışındaki görümcem hamileymis ama herkes bilmesine rağmen ben son ayında öğrendim. Kayınvalidem sana söylemeyi nasıl unuttuk filan dedi şaşırdı hatta. Sonrasında da doğumun olacağı gün belli olduğunda ilk beni aramış kayınvalidem hamileliği söylemeyi unuttuk ama doğum yapacağı günü ilk sana söylüyorum dedi. Gönlümü almaya çalıştı sanırım. Bozuldum habersiz olmama ama birşey demedim. Sonuçta belki sık arasam öğrenirdim. Ama eşim bile bildiği halde söylememesi agrima gitti.
Şimdi görümcem doğum yaptı ve dünyada isim kalmamış gibi benim oğlumun adını koymuş çocuğa. Ben mi abartıyorum yoksa onlar mı garip anlayamadım. :KK43:
Oğlunuzun adı ne merak ettim :))

hanfendi bence siz kendi eşinizle ilişkinize bi bakın. kimseye gücenmeye hakkınız yok çünkü en yakınınızda nefes nefese uyuduğunuz eşiniz gizlemiş gerisi hikaye... ayrıca buraya konu açıp insanların fikrini soruyorsunuz paylaşım yapıyorsunuz o kadar isim soranların yorumunu ez geçiyorsunuz korkunç derece de fesat kokuyor yüreğiniz sorun görümce falan değil yani. Siz kalbinizi sorgulayın en başta.

Bizde ailemizde olan bir isim koyucaz ama ondan özendiği izden değil ilk tanıstıgımız andan beri o ismi düşünğyorduk ..
birde sizin duymamanız garip olmus. Ben şuan kendi aileme bile söylemedim ama planlarımız 3. Aylık olunca benım aileme 6 aylık olunca eşimin ailesine söylemek :D
Tabi karnım erken çıkarsa farkederler o ayrı :D

Söz konusu isim neydi? Israrla cevap vermiyorsunuz, devlet sırrı sanki. Biz de kendi çocuklarımıza koyarız diye mi bu çekince? :deli:
Hani haberim yok,söylemediler ,yok konuştum ettim diyor ya konu sahibi ;heh onlar da işte böyle konu Sahibinin bize yaptığın gibi işlerine gelene cevap verip işlerine gelmeyene vermiyor herhalde .

çok saçma böyle bişeyi söylemek hiç unutulurmu. kaynana hiç hazırlık yapmadımı bebeğe eşya falan almadımı yada bütün bunları özenle senden sakladılarmı. eşin dahil hepsi bi araya gelip senden gizlemişler belli. diğerleri neysede eşininde onlara uyması çok kırıcı neden gizliyolar. hem dünyada başka isimmi kalmadı

İsim olayına birsey diyemedim ama, bana doguma 1 ay kala soylense ben küserdim.

Ben aynı durumda olsam kesinlikle benden özendiklerini ve beni cekemediklerini dusunurdum aaa seni unuttuk mu demek ne acaba ? Cok komik bence okdr masum dusunemedm ben

Belki de bu yüzden çekinip söylememiştir, sonuçta sen hamile olduğunu öğrendiğinde; erkek mi kız mı, adini ne koyacaksın gibi sorular illaki yöneltecektin muhabbet arasında. Adini çok merak ettim ne ki?özelden yazar mısınız?(bu arada yaptığı çok saçma sana en azından danışabilirdi ki hayır koyamazsın o sadece benim çocuğuma ait demezdin)

çok saçma böyle bişeyi söylemek hiç unutulurmu. kaynana hiç hazırlık yapmadımı bebeğe eşya falan almadımı yada bütün bunları özenle senden sakladılarmı. eşin dahil hepsi bi araya gelip senden gizlemişler belli. diğerleri neysede eşininde onlara uyması çok kırıcı neden gizliyolar. hem dünyada başka isimmi kalmadı
Yurtdışında oldukları için şimdi gidemedi kayınvalidem. O yüzden yaptıysa da hazırlık haberim yok yine benim.

Merhaba hanımlar.
Kayinvalidemle ve üç gorumcemle aramda hiç bir sorun yok, hepsini çok severim çok iyi niyetlilerdir hiç birinin kötülüğünü görmedim hep iyilikleri olmuştur.
Mesele şu ki hepimiz ayrı ayrı sehirlerdeyiz ve bir görümcem yurt dışında yaşıyor. Çok sık aramam görüncelerimi ama gorustugumiz zamanlarda gayet iyi anlaşırız.
Yurt dışındaki görümcem hamileymis ama herkes bilmesine rağmen ben son ayında öğrendim. Kayınvalidem sana söylemeyi nasıl unuttuk filan dedi şaşırdı hatta. Sonrasında da doğumun olacağı gün belli olduğunda ilk beni aramış kayınvalidem hamileliği söylemeyi unuttuk ama doğum yapacağı günü ilk sana söylüyorum dedi. Gönlümü almaya çalıştı sanırım. Bozuldum habersiz olmama ama birşey demedim. Sonuçta belki sık arasam öğrenirdim. Ama eşim bile bildiği halde söylememesi agrima gitti.
Şimdi görümcem doğum yaptı ve dünyada isim kalmamış gibi benim oğlumun adını koymuş çocuğa. Ben mi abartıyorum yoksa onlar mı garip anlayamadım. :KK43:
Ben isim konusuna takılmadım begenip koymuslar belki daha onceden vardir bu isim akillarinda ya da sizden begenip koymuslar. Benim takıldığım tek konu niye hamililigi esiniz saklamış bu bana cok ilginc geldi boyle br sey niye soylenmez ben olsam buna bozulurdum.

:)
Kimseyi merakta bırakmak istemem aslında ama daha fazlada ifşa olmamak adına söylemek istemiyorum. Anlayış gostereceginize inanıyorum.
Demin size takıldım ama ciddi ciddi "O ismi kullanmayın diye söylemek istemiyorum." bile deseniz daha mantıklı bir gerekçe olurdu. Koskoca memlekette o isme sahip kim bilir kaç çocuk vardır. Bu yeni nesil anneler bir alem. Dünyanın merkezinde sanıyorlar kendilerini. Ben de mi böyle olacağım acaba? o_O

Neyse inşallah düşündüğünüz gibi Türkiye'de o isimden gerçekten iki üç tane vardır da merak ettiğimize değer.

Back
X