görüncemın oğlu kızımi dövüyo

consent

eşime aşığım
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
355
0
26
Niğde
merhama kızlar benim derdim görüncemın oğlu ile çocuk 4 yaşında benim kız daha 1 yaşında bile değil nerde görse dövüyo tekme atıyo ben de bu duruma çok sinirleniyorum ve görünceme karşı kızdığımi belli ediyorum şimdi daha çocuk diyeceksiniz ama görmeniz lazım resmen bilerek yapıyo sonra bana gülüyo görüncemde tek söylediği laf OĞLUM YAPMA şimdi diyeceksiniz görüncen ne yapsın ama böylede olmuyo ki mecbur görüşüyoruz ve sürekli bi huzursuzluk biz kv aynı binada oturuyoruz az önce onlara gittim daha oturduğumuz gibi kızımın göğsüne hızlı bi tekme attı ben de çok sinirlendim kapıyı çektim çıktım şuanda bu sinirle yazıyorum sizce bu olanlara tavrım ne olmalı

Çocuktur, yapar diyemeceğim.
Kıskançlık diyorum..
Mutlaka bir şey olmuştur, mesela kızınızın oyuncaklarının onun oyuncaklarından daha güzel olduğunu düşünmüştür sinir olmuştur bir kere..Çocuk aklı işte :)
Bence sizin yapacağınız şey onlarla bir araya geldiğinizde çocuğunuzun yanından ayrılmamanız.
Ama görümcenizin oğlu gerçekten de kızınıza zarar veriyorsa görümcenizle ve eşiyle daha ayrıntılı konuşmalısınız diyorum..

onlara eger siz gitmişseniz bu durum olustugunda kalkın gidin evinize
oğlum yapma da nesi

haklı bir tavır sergilemişsiniz...
ayrıca tamam dayağa karşıyım ama bu çocuk sizden tokat yemeden uslanmaz kimsede k.bakmasın dayağa bende karşıyım ama başka türlü çözüm söz konusu değil bence... ve bir süre gitmeyin.....

zaten kızımın yanından hiç ayrılmıyorum bu olanlarin hepsi yanımda oluyo kızsam görüncem sen kızıyorsun diye böyle yapıyo diyo e ne yapayım aferin gel öpeyim mi diyim çocuktur yapar boş ver diyolar insanın yüreği dayanmıyo ya kızım da gerçekten ben den çok o çocuğu sever gördüğü gibi alkış çalar.benim zaten kızdığım çocuktan çok görüncem yeri geldimi kendisini sinirlendirdimi hem bağırıyo hem dövüyo ben dövsun demiyorum ama daha sert bir dille yada ceza vererek ikaz edebilir ama nerde

Çok haklısınız görümcenizin terbiyesizliği. Oğluna adam akıllı kızsa bu durumda olmazdınız.
Aranızda belki tatsızlık olcak ama görümcenin hatası. Çocuk bile olsa hangi insna oğlu çocuğunun öyle dövülmesine göz yumar

Son düzenleme:
demi ben olsam bir tokat atardım o hıncımla çocuk peki bir olur iki olur her defada olmaz ki daha küçücük savunmasız bir bebek görüncenle görüşme en iyisi kv görüncen gelince anne ben gelemeyecegim yoksa cocugum elden gidecek dersin görüncende doğurmasını biliyorsa bakmasını da bilsin.

Olmuyo ışte bende o sinirle tokat atmak istiyorum ama sonra çocukla çocuk oldu diyecekler çocuk yüzünden aramız bozuldu diyecek ama ben az önce düşüncelerimi dile getirdim artık daha sert olacam

niye görümcenizden çekiniyorsunuz bırakın ne derse desin daha 1 yaşına bile girmemiş bebekten nemli mi...
ayrıca onun çocuğu var sorumlulukunu yerine getirip durdursun ozaman....
bence görümcenizin size küsmesi kızınızdan kıymetli olmamalı

Benimde 1yaşında yiğenim var. Aynısını ona yapıldığını düşünüyorumda sonucu büyük kavga olurdu.
Ki bu yiğenim çocuğumu düşünemiyorum. Bence kötü olmayı bırakın çocuğunuzu düşünün.
O basit birşeymiş gibi gelebilir ama o çocuğun ilerde şiddete eğilimi yada içine kapanıklıkta olabilir.
Kim bilir morlukta oluyodur çocukta anlattığınıza göre baya şiddetli vuruyo.

Çok haklısınız ama biliyorum ki onların gözünde hakliy ken haksız duruma düşecem ve kötü ben olacam.

Benimde kızım var.2 yaşında.Valla bir değil iki değil aynı olayla sürekli karşılaşsam annesine sert şekilde söylerim.Ya da çocuğa bağırırım sert bir biçimde...Çocuklarımızı dövsünler diye doğurmuyoruz...Alınan alınsın ...İyi yapmışsın ordan gitmekle...

Olmazsa laf arasındada çocuğa gel bende seni döviyim kızım daha anlamıyor olurmu de herkesin içinde.Baktın dahada olmuyo tut çocuğun kolundan at bir kenara...

Çok haklısınız ama biliyorum ki onların gözünde hakliy ken haksız duruma düşecem ve kötü ben olacam.

Kötü olursan ol arkadaşım boşversene...Çok biliyorlarsa sahip çıksın,terbiye öğretsin çocuklarına...Küsüyorlarsa küssünler...Çokta tınnn

haklısınız dediginizi yapıcam hâlâ sınırım geçmedi gidip içimi boşaltmak geliyo içimden ama geçti bi kere bir daha görüştüğümüzde artık:)

herhangi biri kızımın saçının teline zarar verirse irtibatı keserim ve birdaha asla görüşmem.

görümcem değil kardeşim bile olsa gidip gelmem.

Bence arayı bıraz uzak tutun kızınızıda kucanızdan ındırmeyın ole seymı olur ya cocuk mus kocaman adam olmus okula baslıcak durdan cusden anlamıyomu annesıne kızın bı kere tepkı gosterısenız bıda ne o cocuk ne o anne yemez yanı

çok haklı bir tavır sergilemişsiniz.yok öyle çocuktur döver durumu.kimse benim bebeğime zarar veremez.görümcenizle açık açık ve ciddi olarak konuşun.anlamıyorsa mesafenizi koyun.çocuklarımızdan değerli ne olabilir ki bu hayatta?

Çocuk ama diğeri de çocuk..
Oğlum yapma! demekle olmuyor demek ki, görümcenizin çocuğunun davranışına çoktan bir çözüm bulması gerekiyormuş, bu şekilde olur mu hiç?
Verdiğiniz tepki çok normal 1 değil, 2 değil..

4 yaşında bir çocuk 1 yaşındaki bir bebeğe vuruyorsa bu bilinçlidir..
o çocuğu annesi değil senin bir kere korkutman lazım,
bir daha vurursan bende sana vurucam deyip ayağa kalk,
sesini yükselt ne olacaksa olsun günah ya o bebeğe..
böyle bir durumda gözüm birşeyi görmez benim
4 yaşında anaokul zamanı gelmiş bir çocuktan bahsediyoruz..
ay çok sinirlendim.olmadı eşin girsin devreye eşin korkutsun

Allah korusun görmediğiniz bir anda olmadık bi yerine vurur.
Dikkat edin kısknaçlıkdan yapıyor belli ki,annesini ve çocuğu sert bir dille uyarın.Çocuk sokakta bulunmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…