demi ben olsam bir tokat atardım o hıncımla çocuk peki bir olur iki olur her defada olmaz ki daha küçücük savunmasız bir bebek görüncenle görüşme en iyisi kv görüncen gelince anne ben gelemeyecegim yoksa cocugum elden gidecek dersin görüncende doğurmasını biliyorsa bakmasını da bilsin.haklı bir tavır sergilemişsiniz...
ayrıca tamam dayağa karşıyım ama bu çocuk sizden tokat yemeden uslanmaz kimsede k.bakmasın dayağa bende karşıyım ama başka türlü çözüm söz konusu değil bence... ve bir süre gitmeyin.....
demi ben olsam bir tokat atardım o hıncımla çocuk peki bir olur iki olur her defada olmaz ki daha küçücük savunmasız bir bebek görüncenle görüşme en iyisi kv görüncen gelince anne ben gelemeyecegim yoksa cocugum elden gidecek dersin görüncende doğurmasını biliyorsa bakmasını da bilsin.
niye görümcenizden çekiniyorsunuz bırakın ne derse desin daha 1 yaşına bile girmemiş bebekten nemli mi...
ayrıca onun çocuğu var sorumlulukunu yerine getirip durdursun ozaman....
bence görümcenizin size küsmesi kızınızdan kıymetli olmamalı
Çok haklısınız ama biliyorum ki onların gözünde hakliy ken haksız duruma düşecem ve kötü ben olacam.
merhama kızlar benim derdim görüncemın oğlu ile çocuk 4 yaşında benim kız daha 1 yaşında bile değil nerde görse dövüyo tekme atıyo ben de bu duruma çok sinirleniyorum ve görünceme karşı kızdığımi belli ediyorum şimdi daha çocuk diyeceksiniz ama görmeniz lazım resmen bilerek yapıyo sonra bana gülüyo görüncemde tek söylediği laf OĞLUM YAPMA şimdi diyeceksiniz görüncen ne yapsın ama böylede olmuyo ki mecbur görüşüyoruz ve sürekli bi huzursuzluk biz kv aynı binada oturuyoruz az önce onlara gittim daha oturduğumuz gibi kızımın göğsüne hızlı bi tekme attı ben de çok sinirlendim kapıyı çektim çıktım şuanda bu sinirle yazıyorum sizce bu olanlara tavrım ne olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?