Görünmez Olmak...

777mutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
2.537
2.396
133
28
Merhaba KK'nın güzel hatunları,açtığım konulardan da fark ettiyseniz kendimi pek güzel bulan biri değilim.Üniversite okuyorum ve çoğu arkadaşımın sevgilisi var.Ben erkeklerin dikkatini çekebilecek kadar güzel biri olmadığım için ne tanışmak isteyen var ne de bana ilgili davranan.Bu durum artık beni çok üzüyor.Ben de sevmek ve sevilmek istiyorum.En güzel yıllarım tek başına geçiyor.Sevgilisi olan arkadaşlarımı gördükçe kendimi daha da yalnız hissediyorum.Hiçkimsenin dikkatini çekmeyen görünmez biriyim sanki.

İnsanlarla tanış, konuşmaya çalış. Ortamların içine girdiğin zaman güzelliğin önemli olmayacağını göreceksin zaten.

Not: Güzellik evet işleri kolaylaştırıyor ama şart değil.

Dediğin gibi en güzel yılların keyfini çıkar, sosyal kulüplerde görev al, sosyal sorumluluk projelerine katıl kalbi güzel ve dolu insanlara denk gelme ihtimalin artar ve doğru kişiyle tanışirsin, dayatılan standartta olmasan bile çok güzel olduğuna eminim, hem sadece güzel kız peşine düşen erkek daha güzelini görünce ilk iş yanındakini bırakır.Ve asla sadece sevgilin olsun diye en güzel yıllarını saçma insanlara heba etme. Hayatta telafisi olmayan başka eksiklerin olmasın, sevgi nasılsa bulur seni.

İnsanlarla tanış, konuşmaya çalış. Ortamların içine girdiğin zaman güzelliğin önemli olmayacağını göreceksin zaten.

Not: Güzellik evet işleri kolaylaştırıyor ama şart değil.
Çok fazla ortamım yok,zaten arkadaşlarımda öyle ortamı olan insanlar değil.Evden-okula tipler daha çok.

Cirkin kiz mi kaldi Allah askina. Nereye baksak guzel guzel kizlar, makyajla yuzlerinde veya kiyafetle vucud hatlarinda guzel olan neyse onu on plana cikariyorlar artik. Bakim makyaj onemlidir. Boyle kendinizi bos bos uzmeyin.
Pek makyaj yapmayı beceremiyorum.

Haklısınız,inşallah öyle olur

Ya bu düşünceler bana vakit kaybı gibi geliyor açıkçası.Bir daha bu yaşa gelmeyeceksiniz,düşündüğünüz şey ''sevgilim olsun'' olmamalı bence.Böyle şeylere takan insanlar da pek iyi ilişkiler kuramıyor ayrıca.Akışına bırakın,birini bulursanız o zaman düşünürsünüz bu durumu.

Bir daha 21 olamayacak olmak şu an düşününce gerçekten çok üzücü geliyor

Bir daha 21 olamayacak olmak şu an düşününce gerçekten çok üzücü geliyor

31 41 51 olanlar ne yapsın kız
Yani güzelliğin %90ı algı, o da saç baş bakım ve boyadan oluşuyor. Biraz makyaj yap janjanlı giysiler al bir tane de topuklu bot al yetiyor işte.

Ben de üniversite yıllarımda o kadar teklif beklediğim halde öyle teklif alan biri değildim. Çevremde beğenilen biriyim. Okuldan önce lise yıllarında yıllarca takip eden aşık gibi bişeyim vardı. Ama okulda herkes 2. 3. sevgilisiyle tanışıyor benim daha bir arkadaşlık belirtisi bile yoktu.. Diyordum benim niye hiç olmuyor niye teklif edilmiyor.. Çok düşünüm şu anda düşünüyorum sebebi şu olabilir ben kapalı biriyim.. Hemen ciddi düşüneceğimi sandıklarından ve ben normalde de ağır ciddi duran biriyim o yüzden açılamamışlardır diyorum.. Halbuki ben o zaman ciddi şeylere hazır değildim.. Okulda olduğunda iyi olacak diye bişey yok.. Derslerin etkileniyor..

Belkide dışardan soğuk geliyosundur. Bende öyleyim ordan biliyorum soğuk suratsız nevale o yüzden kolay kolay yaklaşamıyolar:)

Sizde makyaj yapmayi beceremiyorum.
Kendimi guzel bulmuyorum
Gibi gibi bahane uretmeyin canim aaa.
Siz kendinizi sevmiyorsunuz begenmiyorsunuz baskasida sevmez begenmez.Insan once kendini sevmeli her hali ile
Tirnaklariniz hep ojeli ya da bakimli olsun.
Bi kac kombin yapin kendinize az kiyafetle, bot, topuklu olsun icinde.Tayt ile giyilebilecek kazaklar falan.Guzel kokan parfumunuz olsun.
Makyaj a gelince dunyanin egitim videosu var youtube de ogrenirsiniz deneyerek.
Insan bakimli makyajli guzel giyimli olunca kendine guveni oluyor.Kisaca guzel hissediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…