- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 28
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Merhaba KK'nın güzel hatunları,açtığım konulardan da fark ettiyseniz kendimi pek güzel bulan biri değilim.Üniversite okuyorum ve çoğu arkadaşımın sevgilisi var.Ben erkeklerin dikkatini çekebilecek kadar güzel biri olmadığım için ne tanışmak isteyen var ne de bana ilgili davranan.Bu durum artık beni çok üzüyor.Ben de sevmek ve sevilmek istiyorum.En güzel yıllarım tek başına geçiyor.Sevgilisi olan arkadaşlarımı gördükçe kendimi daha da yalnız hissediyorum.Hiçkimsenin dikkatini çekmeyen görünmez biriyim sanki.
Çok fazla ortamım yok,zaten arkadaşlarımda öyle ortamı olan insanlar değil.Evden-okula tipler daha çok.İnsanlarla tanış, konuşmaya çalış. Ortamların içine girdiğin zaman güzelliğin önemli olmayacağını göreceksin zaten.
Not: Güzellik evet işleri kolaylaştırıyor ama şart değil.
Valla düşünmemeye çalışsam da kötü oluyorum.Elbette sevip sevileceksin :) senin de var bi yerlerde kısmetin , bence Bu güzel günleri keyifle geçirmeye çalış düşünme bunları
Pek makyaj yapmayı beceremiyorum.Cirkin kiz mi kaldi Allah askina. Nereye baksak guzel guzel kizlar, makyajla yuzlerinde veya kiyafetle vucud hatlarinda guzel olan neyse onu on plana cikariyorlar artik. Bakim makyaj onemlidir. Boyle kendinizi bos bos uzmeyin.
güzel olduğumu sanmıyorumbelki de güzel olduğun için erkekler yanaşmaya cesaret edemiyordur... birde her sevgilisi olan güzel olmuyor
Gerçekten her şey maddiyatPara ve azim varsa gerçekten güzel olunabilir ama herşet maddiyat istiyor
Haklısınız,inşallah öyle olurDediğin gibi en güzel yılların keyfini çıkar, sosyal kulüplerde görev al, sosyal sorumluluk projelerine katıl kalbi güzel ve dolu insanlara denk gelme ihtimalin artar ve doğru kişiyle tanışirsin, dayatılan standartta olmasan bile çok güzel olduğuna eminim, hem sadece güzel kız peşine düşen erkek daha güzelini görünce ilk iş yanındakini bırakır.Ve asla sadece sevgilin olsun diye en güzel yıllarını saçma insanlara heba etme. Hayatta telafisi olmayan başka eksiklerin olmasın, sevgi nasılsa bulur seni.
Bir daha 21 olamayacak olmak şu an düşününce gerçekten çok üzücü geliyorYa bu düşünceler bana vakit kaybı gibi geliyor açıkçası.Bir daha bu yaşa gelmeyeceksiniz,düşündüğünüz şey ''sevgilim olsun'' olmamalı bence.Böyle şeylere takan insanlar da pek iyi ilişkiler kuramıyor ayrıca.Akışına bırakın,birini bulursanız o zaman düşünürsünüz bu durumu.
Bir daha 21 olamayacak olmak şu an düşününce gerçekten çok üzücü geliyor
Merhaba KK'nın güzel hatunları,açtığım konulardan da fark ettiyseniz kendimi pek güzel bulan biri değilim.Üniversite okuyorum ve çoğu arkadaşımın sevgilisi var.Ben erkeklerin dikkatini çekebilecek kadar güzel biri olmadığım için ne tanışmak isteyen var ne de bana ilgili davranan.Bu durum artık beni çok üzüyor.Ben de sevmek ve sevilmek istiyorum.En güzel yıllarım tek başına geçiyor.Sevgilisi olan arkadaşlarımı gördükçe kendimi daha da yalnız hissediyorum.Hiçkimsenin dikkatini çekmeyen görünmez biriyim sanki.
ogrenmek icin birmilyonbesyuzbin tutorial var. izle ogren madem azcik guzellesmek istiyosun.Pek makyaj yapmayı beceremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?