- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.616
- 133
- Konu Sahibi coco_cambo
-
O kendi de açıkladı, eski yöntem ile olmuş çok önceden.. Şu an en ufak emzirememe riski yok ameliyatlarda..demet akalın emziremedi çocugunu çünkü silikon taktırırken süt bezlerini almış doktor , çıkarttımı bilmiyorum ama bir iki ay sonra bira resmi paylaşmıştı ve twiterdan millet topa tutmuştu kadını ,sonra böyle bir açıklama yapmak zorunda kalmıştı bende ordan okudum
Ben de ameliyatımı devlette oldum. Fiyat daha uygun oluyor ama devlet karşılamıyor tabi ki..Devlette nasıl yaptırdı yakınınız merak ettım...BLONDGUNES...
gormedı hıc
kendım ıcın ıstıyorum...onun oyle bı ısteğı talebı olamaz zaten..yolarımm :)
yok canım ya ..emzıremıyorsun dıye bılıyorum....
Ben de ameliyatımı devlette oldum. Fiyat daha uygun oluyor ama devlet karşılamıyor tabi ki..
Artık emziriliyormuş engel değilmiş ama o zaman da sarkma oluyormuş canım.yok canım ya ..emzıremıyorsun dıye bılıyorum....
Sakarya eğitim araştırma hastanesinde oldum, o zamanlar 5200 ödedim 1.5 sene önce.. Size özel oda falan veriyorlar. Ben çok memnun kaldım. Ameliyat gerçekten korkulacak bir şey değil. 1 haftada normal hayata dönüyorsunuz. Yine olsa olurdum ameliyat.. Ben 10 gün önce bademcik ameliyatı oldum, meme ameliyatı bunun yanında sinek ısırığı kalır. İz meselesi ameliyatı nereden olduğunuza da bağlı, benim meme altı kesisi olmasına rağmen izim farkedilmeyecek kadar silindi şu an, isterseniz lazer ile de siliniyor. Ben gerek duymadım. Meme ucu ya da koltuk altından da yapılıyor ameliyat.. Sizi izlemeye alayım bakın isterseniz fotoğraflara..Devlette nasıl oldunuz bir de hangi hastane de ya bir de bir şey sorcam eninde sonunda iz olmuyor mu?
Ben şu an memnunum ama ilerde yaşımız geçince fln hoş olabilir gibi geliyor ya da şimdiden yaptırıp önlem almak gibi...
Tabi ameliyat fikri yine de çok korkunç geliyor.
Sakarya canımTikkabilla hangi ildesin
Sakarya canım
Canım doktora göre değişiyor olabilir. Devlet hiç karşılamıyor, tamamını kendin ödüyorsun. 5200 ödemiştim. Özellerde 8000 ortalama..Artvinden göçtüğümüz il, dede memleketi, fındığımız... :)
Devlette ne kadar fark ödedin acaba, standart bir ücret mi yoksa doktora göre mi değişiyor
Sakarya eğitim araştırma hastanesinde oldum, o zamanlar 5200 ödedim 1.5 sene önce.. Size özel oda falan veriyorlar. Ben çok memnun kaldım. Ameliyat gerçekten korkulacak bir şey değil. 1 haftada normal hayata dönüyorsunuz. Yine olsa olurdum ameliyat.. Ben 10 gün önce bademcik ameliyatı oldum, meme ameliyatı bunun yanında sinek ısırığı kalır. İz meselesi ameliyatı nereden olduğunuza da bağlı, benim meme altı kesisi olmasına rağmen izim farkedilmeyecek kadar silindi şu an, isterseniz lazer ile de siliniyor. Ben gerek duymadım. Meme ucu ya da koltuk altından da yapılıyor ameliyat.. Sizi izlemeye alayım bakın isterseniz fotoğraflara..
Canım doktora göre değişiyor olabilir. Devlet hiç karşılamıyor, tamamını kendin ödüyorsun. 5200 ödemiştim. Özellerde 8000 ortalama..
Benimki meme altından, koltuk altı biraz zahmetli oluyor doktorlar için hepsi tercih etmiyor. Meme basının da ameliyata uygun büyüklükte olması gerekiyor, benimki ufak olduğu için olmadı mesela.. Meme ucundan olan ameliyatların izi daha iyi sakladığını düşünüyorum ben..Anladım, emzirmeye engel değilse ikinci bebekten önce de düşünebilirim aslında,peki kesi nerden, koltuk altı diyen var meme başı diyen var
Seni de izlemeye aldım canımSoruların cevabı varmış çok pardon okudum şimdiTikkabilla
Canım ufak boyutta protez ile diri gösterilebilir. Sarkma yoksa ya da az miktardaysa sadece protez ile düzeltilebiliyor. Ayrıca meme dokun varsa kas altı değil de kas üstü konulabilir protez, bu da daha ağrısız bir ameliyat demek.Baktım canım valla cıncıklar süper olmuş iz miz yok ayrıca, vay anasını birde devlete önyargı ile yaklaşırız bu gibi durumlarda
Benim göğsüm küçük değil yalnız 20 ay emzirmeden sonra yumuşadı hamur gibi oldu diri durmuyo yoksa 85 ölçüsü, buna ne yapılabilir ki, küçük göğüs büyütüldü tamam ama zaten 85 olan göğüs büyümesin de diri dursun istiyorum nasıl olacak ki
Sporda yapıyorum ama göğüse pek etki etmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?