görüntümden nefret ediyorun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

esmaeslem

Annem . ∞. ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
861
20
53
İstanbul
Göruntumden , dahada dogrusu kilomdan nefret ediyorum. Bu konuyu teyzeme veya kuzenimede acamiyorum cunku direk tek dedikleri sacmalama gayet normalsin veya kilo vermek yerine almalisin diyolar. Ama ben vermek istiyorum . Internetten cok baktim diyet vs. Ama evde yapilan
Yemeklere hic uymuyo ki teyzemde farkina varsa asla izin vermez o yuzden 2 hafta once yeni bir sey okudum oncedende gormustum ama korkuyodum . Korkuyu birakip her yemekten sonra kusmaya basladim . Suan giden sadece 2kilo.. ben daha fazla vermek istiyorum ama bu sekilde de yorucu. Surekli kusmak istemesem bile icimde hep bi bulanti var zayiflamak istiyorum ama kendimi boyle cok halsiz bitkin hissediyorum kusmamaya calisiyorum olmuyo icimde surekli bi bulanti var . Teyzeme desem baya kizicak ben baya utanirim..
kendi kendine gecermi bu durumum zamanla. .yoksa doktora basvurmalimiyiz.. hangi bolum ilgilenir.. ama zayiflamakta istiyorum

-------------
Tum ablalarima cok tesekkur ederim. Teyzemle gorustum... bekledigim gibi bi tepki vermedi anlayisla karsiladi.. hafta ici insallah gidicez hastaneye.. cok tesekur ederim..

Son düzenleme:
Blumianın çok ciddi yeme bozukluğuna sebep olabileceğini, bir süre sonra kusmadan yemek yiyemeyeceğinizi ve hastanelik olacağınızı da biliyorsunuz değil mi?

Napacaksin ki o kadar zayiflayip? Hoş bi görüntü değil bence. Kilon dışardan normal hatta zayıf olarak degerlendiriliyorsa ve sen bu konuya bu kadar takıksan başka sorunlar vardır buna yansitiyorsundur diye yorumlarım ben.

zarar vermek yerine kendinle barışık olmalısın önce ..

boyun , kilon , yaşın kaç ?? diyetisyene gitsene ..

Kusarken mıde bı asit salgılarmıs ve bu asır dişlerın çürümesıne yol acıyor dıkkat derım

49 kilo musun Kesinlikle psikolojik canım seninki acilen bir uzmandan yardım al yazık etme güzel canına.Genceciksin daha

Son düzenleme:
Lutfen boyle bisi yapmayin.. teyzemle kendom konusabilirim baska sekilde duysa eminim dahada tepki verir . Bana guveni sarsilsin istemem

kendini toparla artık.yazık değil mi sana.ne kadar güzel bir kızsın.

sukret bnce

Yasadıklarınız blumia hastalıgının baslangıcı gibi cok fazla bilgim yok bu konuda ama halk arasında manken hastalıgı falan deniyor buna ve cok zararlı. Bence acilen doktora basvurmalısınız bi deri bi kemik kalmadan. :KK63: Saglıgınız görüntünüzden daha önemlidir heralde dimi.

Hiç haber izlemiyor ya da okumuyorsunuz sanırım. Yoksa kendini kusturma yöntemiyle zayıflamaya çalışan genç kızların ne hale geldiğini görüp nasıl tehlikeli bir yöntem uyguladığınızı anlardınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…