Yasadıklarınız blumia hastalıgının baslangıcı gibi cok fazla bilgim yok bu konuda ama halk arasında manken hastalıgı falan deniyor buna ve cok zararlı. Bence acilen doktora basvurmalısınız bi deri bi kemik kalmadan. :KK63: Saglıgınız görüntünüzden daha önemlidir heralde dimi.
hangi doktorlar ilgiwniyo bunlarla , tesekur ederim
Hayir bu kadardadegil.. ben eskisi gibi degilim gercekten toparladim . Bu drumda da olmak istiyorum teyzemle konusucam yarin sabah bi sekilde ama basindayken bu hale dusmeden istemsizce olan mide bulantilari durdurulurmu doktorla..
bu duruma düşmek ister misin
yeni yeni ogrendim evet.. peki daha basindaysak doktor yardimiyla gecer mi
,lütfen teyzenle konuş ve dr git.sen çok güzel ve akıllı bir kızsın.yazık etme kendine.Hayir bu kadardadegil.. ben eskisi gibi degilim gercekten toparladim . Bu drumda da olmak istiyorum teyzemle konusucam yarin sabah bi sekilde ama basindayken bu hale dusmeden istemsizce olan mide bulantilari durdurulurmu doktorla..
cok tesekkur ederim.. kafami oyaliycak bisi bulamadigim an kendime takiyorum cokca kendimi inceliyorum .. sonrada boyle..Esmacım sen çok güzel bi kızsın , bu düşünceleri at kafandan hemen lütfen.1.68 boya 49 kilo az bile.ben 1.50 boyumla 47 kiloyum.ayrıca erkekler öyle bir deri bir kemik kızlardan hoşlanmazlar.kız dediğin biraz ele gelmeli yani.benim sevgilim bile zayıflama böyle çok iyisin, zayıf sevmiyorum diyor
Peki.. tesekkur ederim. .Bir an önce gidin doktora. Sadece beslenme değil, reflü ve diğer mide kapakçığı hastalıkları gibi birçok şeye yol açar. Vakit kaybetmeyin.
Hayir bu kadardadegil.. ben eskisi gibi degilim gercekten toparladim . Bu drumda da olmak istiyorum teyzemle konusucam yarin sabah bi sekilde ama basindayken bu hale dusmeden istemsizce olan mide bulantilari durdurulurmu doktorla..
konuyu nedense ilk görümcemden nefret ediyorum diye okumuşum. buradaki diğer konuların etkisi sanırım.
senin sorunun kesinlikle psikolojik canım. zayıf olmak isteyebilirsin bu çok normal. herkesin zevki farklı bu yönde. ama zaten zayıfsın. 1.68 boya 49 kiloysan zayıfsındır zaten. kilo vermeye çalışmana gerek yok. bunu kabullen. zayıflama fikrini unut canım. muhtemelen diğer sorunlarını görüntünden nefret etmeye odaklamışsın.
birazdan buraya zayıflığı kötüleyenler gelir. nedense biri atıyorum kısa boyluyum diye konu açsa uzun boyluluk kötü oluyor falan.
Canım geçen seneden de takip ediyordum ben seni.kendini inceleme, yüzün de çok güzel maşallah.kitap felan okumaya çalış, spor yap çık yürü, film izle ya da.illaki oyalanıcak birşeyler bulursun.fiziğinlr sağlığınla oynama bu yaştacok tesekkur ederim.. kafami oyaliycak bisi bulamadigim an kendime takiyorum cokca kendimi inceliyorum .. sonrada boyle..
bak esma benim bir arkadaşım vardı.onu kanserden kaybettik.15 yaşında bir kızı var.annesi okumasını çok istiyordu.annesine söz verdi derslerine çok çalıştı ve başarılı oldu.çok güzel bir lise kazandı.istersen sen de çok şeyler başarabilirsin değil mi canım
Canım boyuna göre ideal kilonun çok altındasın zaten, vakit geçirmeden uzman yardımı al.17 ,
1.68
49
Ara ara kendime takiyorum , kendimle ugrasmaya basliyorum .. hastaligin ismini yazip demin baktim biraz.. ölen cokmus ki ben artik eskisi gibi ölumu fela dusunmuyorum hedeflerim var. Hic degilse annemi uzmeden istedigi gibi biri olmak icin cabalamak istiyorum eskiye gore dusuncelerim cok degisti..
canimin kiymetini bilmek istiyorum eger gercekten kotu etkiliycekse zayiflamaktan vazgecebilirim . yarin gorusucem teyzemle.. arada istemsiz bulantilar oluyo daha ileriye gitmeden bitsin istiyorum.. tesekkur ederim cok..
Cok cok .. tesekkir ederim..Canım boyuna göre ideal kilonun çok altındasın zaten, vakit geçirmeden uzman yardımı al.
Daha yaşın çok küçük ve çok güzelsin, yazık etme bu güzelliğe
Ben gercekten deyistim yani eskisi gibi ölumde felan degil aklim. Annemin istedigi gibi biri olabiliyim. Yasarken beni nerede gormek istiyosa o simdi ordan gorsub istiyorum. . Bu sene son senem.. 12 oldim hala derslerde pek odaklanamiyorum ama elimden geleni yaptigima inaniyorum.. cok tesekkur ederim.. umarim...
Yok artık. Yoğurt diyeti yap sağlığından olmamış olursun Teyzende diyet yaptığını fark etmezGöruntumden , dahada dogrusu kilomdan nefret ediyorum. Bu konuyu teyzeme veya kuzenimede acamiyorum cunku direk tek dedikleri sacmalama gayet normalsin veya kilo vermek yerine almalisin diyolar. Ama ben vermek istiyorum . Internetten cok baktim diyet vs. Ama evde yapilan
Yemeklere hic uymuyo ki teyzemde farkina varsa asla izin vermez o yuzden 2 hafta once yeni bir sey okudum oncedende gormustum ama korkuyodum . Korkuyu birakip her yemekten sonra kusmaya basladim . Suan giden sadece 2kilo.. ben daha fazla vermek istiyorum ama bu sekilde de yorucu. Surekli kusmak istemesem bile icimde hep bi bulanti var zayiflamak istiyorum ama kendimi boyle cok halsiz bitkin hissediyorum kusmamaya calisiyorum olmuyo icimde surekli bi bulanti var . Teyzeme desem baya kizicak ben baya utanirim..
kendi kendine gecermi bu durumum zamanla. .yoksa doktora basvurmalimiyiz.. hangi bolum ilgilenir.. ama zayiflamakta istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?