Okulum tam gun 9 dan 4 e kadad bide bu sene dershane sistenine gectiler cumartesi gunude okula isteyenler gidicek o gun derahane formatinda degerlendirilcekaferin sana.bak bu sene son senenmiş.dersaneye başlamadın mı.dersane sana iyi gelebilir.uğraşın olur.derslerine de yerdımcı olur.
Okulum tam gun 9 dan 4 e kadad bide bu sene dershane sistenine gectiler cumartesi gunude okula isteyenler gidicek o gun derahane formatinda degerlendirilcek
Insallah.. anlastikhadi bakalım söz ver şimdi.çok çalışacaksın ve güzel bir üniversite de okuyacaksın.annen seninle gurur duyacak.biz de guru duyacağız.tabii böyle cahillikler de yapmayacaksın.anlaştık mı
Umarim basindayken atlticam, tesekur ederimKendine ne yaptiginin farkindamisin..
Cok ciddi hastaliklara sahip olursun ve yillarca klinikte kalabilirsin..
Kendine gel lutfen , boyle cahilce davranma.
Göruntumden , dahada dogrusu kilomdan nefret ediyorum. Bu konuyu teyzeme veya kuzenimede acamiyorum cunku direk tek dedikleri sacmalama gayet normalsin veya kilo vermek yerine almalisin diyolar. Ama ben vermek istiyorum . Internetten cok baktim diyet vs. Ama evde yapilan
Yemeklere hic uymuyo ki teyzemde farkina varsa asla izin vermez o yuzden 2 hafta once yeni bir sey okudum oncedende gormustum ama korkuyodum . Korkuyu birakip her yemekten sonra kusmaya basladim . Suan giden sadece 2kilo.. ben daha fazla vermek istiyorum ama bu sekilde de yorucu. Surekli kusmak istemesem bile icimde hep bi bulanti var zayiflamak istiyorum ama kendimi boyle cok halsiz bitkin hissediyorum kusmamaya calisiyorum olmuyo icimde surekli bi bulanti var . Teyzeme desem baya kizicak ben baya utanirim..
kendi kendine gecermi bu durumum zamanla. .yoksa doktora basvurmalimiyiz.. hangi bolum ilgilenir.. ama zayiflamakta istiyorum
ergenlikte yaşanabilecek en kötü olayları kendine yaşattın tebrikler esmaeslem.
blumia olmuşsun şimdi de.
Ağlamak istiyorum yaa gayet güzel ideal kilo daha ne vereceksin nerenden vereceksin anlamadim17 ,
1.68
49
Ogrendim..Bu yaptigin ölüme kadar goturuyor biliyorsun degil mi???
nasıl kusmayı beceriyorsun..ben bir türlü yapamıyorum..bende 52 kilo olmak istiyorum ama bir türlü kilolarım gitGöruntumden , dahada dogrusu kilomdan nefret ediyorum. Bu konuyu teyzeme veya kuzenimede acamiyorum cunku direk tek dedikleri sacmalama gayet normalsin veya kilo vermek yerine almalisin diyolar. Ama ben vermek istiyorum . Internetten cok baktim diyet vs. Ama evde yapilan
Yemeklere hic uymuyo ki teyzemde farkina varsa asla izin vermez o yuzden 2 hafta once yeni bir sey okudum oncedende gormustum ama korkuyodum . Korkuyu birakip her yemekten sonra kusmaya basladim . Suan giden sadece 2kilo.. ben daha fazla vermek istiyorum ama bu sekilde de yorucu. Surekli kusmak istemesem bile icimde hep bi bulanti var zayiflamak istiyorum ama kendimi boyle cok halsiz bitkin hissediyorum kusmamaya calisiyorum olmuyo icimde surekli bi bulanti var . Teyzeme desem baya kizicak ben baya utanirim..
kendi kendine gecermi bu durumum zamanla. .yoksa doktora basvurmalimiyiz.. hangi bolum ilgilenir.. ama zayiflamakta istiyorum
Gidiyodum zaten , baska konularda toparladim zaten. . Bugunde bu konuyu teyzemle konusup halledicem..esma ah esma..sen piskoloğa gidecektin ne oldu?güzel kardeşim toparlan artık lütfen o okuduğun yerlerde sonucun ölüm olduğunu da okudun değil mi!? anlayamıyorum ki amacın nedir?bence de ailenle artık konuşulmalı
Normalde se hassasim 2 durtukledimi direkt.. ama anladim yani boyle olmasi iyi degil.. isteyerek bir daha asla yapmamnasıl kusmayı beceriyorsun..ben bir türlü yapamıyorum..bende 52 kilo olmak istiyorum ama bir türlü kilolarım git
miyor..56 hep
ağzına parmağınımı sokuyorsun?Normalde se hassasim 2 durtukledimi direkt.. ama anladim yani boyle olmasi iyi degil.. isteyerek bir daha asla yapmam
nasıl kusmayı beceriyorsun..ben bir türlü yapamıyorum..bende 52 kilo olmak istiyorum ama bir türlü kilolarım git
miyor..56 hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?