görüntümden nefret ediyorun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah akil fikir versin kusmak ne demek anorosik mi olcan basimiza bir an önce gastroenteroloji ve beslenme diyetetik bölümlerine git...olup kalacak olduğun yerde aniden Allah muhafaza.

esma senin konularını az çok biliyorum. sen görüntünden değil hayatndan nefret ediyorsun. yapma ablacım yapma bende sevmiyorum hayatımı ama sabır gerekli bak ben sonuna geldim üniden mezun olunca eminim bi şeyler düzelicek. sende çalış çabala üniversiteyi de başka yerde kazan inan çok iyi gelecek. sen kendini korumak zorundasın. seni senden başka koruyacak kimse yok. bunun farkına var. ve kendine zarar vermekten vazgeç.

boyuna göre ideal kilonun altındasın. kilo vermeyi bırak alman gerekiyor.
dr'a git bir an önce yazık etme kendine.
Güzel beslen ve spor yap canım :)

Dislerinin once geri donulnez sekilde kahverengilesmesini daha sonra tek tek dokulmesini istiyorsan kusmaya devam et tatlim

Bir de gastrit + refluyu bedava veriyorlar yaninda!

Güzel Esma, keşke senin gibi minnoş bir kardeşim olsaydı.

Çok güzelsin, fıstık gibisin, lütfen artık kendine eziyet etme.

- tüm konularını biliyorum.-

aman diyim sakın bırak kusmayı bende senın gibi kusuyordum 55 kiloyum, kilo alma korkusuyla , zararsız sanıyordum hastalık oldugunu bile bilmiyordum taki eve internet baglatıp bunu hastalık oldugunu okuyana kadar... ! hemen bıraktım tabi diş çürümesi diyordu benım dişlerim soguk sıcak bir şey yerken sızlamaya başlamıştı anladım mide asitinden aşınmış dişlerim, baya uzun süre mide yanması çektim yemek yediğimde psikolojik agzıma geliyordu ama direndim kusmadım 1 iki ayda düzeldim şimdi iyiyim çok şükür , kusmayı bıraktıktan sonra da çok sıkıntı çekiceksin kusmaya zorluycak seni bedenin, ben doktorsuz altlattım sen kesinlikle doktordan yardım al beceremezsen eger..

Fotograftaki sen degil misin hicte oyle kilolu da durmuyosun ayrica kusmak yerine tuvalete cikmayi denemen daha saglikli olacaktır

Tum ablalarima cok tesekkur ederim. Teyzemle gorustum... bekledigim gibi bi tepki vermedi anlayisla karsiladi.. hafta ici insallah gidicez hastaneye.. cok tesekur ederim..

Sevidim canım
Daha önce de foto koymuştun sanki öyle hatırlıyorum. Bence çok narin ve çok güzel bir kızsın. Endişe etme :)

Hem çok zayıf olmak iyi değil :)
Benim boyum 1.60 ve kilom 52 senden daha kısa ve daha kiloluyum yani :)

Sen zayıfsın hatta boyuna göre, biraz kilo alsan iyi olur

Teyzenlerde hayat nasıl gidiyor daha iyisindir umarım

Eğer fotoğraftaki kızsan, gerçekten çok çok güzelsin. Yazık etme kendine lütfen.
Boyuna göre zayıf olduğunu düşünenlerdenim ben de, ama eğer böyle mutluysan lütfen bu kiloda kal, daha fazla verme.

Ayrıca kusmaların için de bi doktora git, en kısa zamanda tedavi ol. Pırıl pırıl, çok güzel bi kızsın, eminim geleceğin de senin kadar güzel olacak.

Evet benim , koymustum cok tesekkur ederim kilo almak hic ama hic istemiyorum ben cok eskidende 49 dum sonra 51 oldum simdi kusarak yine 49.. ama dahada vermek konusunda vazgectimm

teyzemlede , kuzenimlede sorunlarimi tekrardan hallettim. En eskisi gibiyiz muyluyumm

Cok cok tesekkur ederim. Vermek istemiyorum ama boylede kalmak istiyorum teyzemle gorustum hafta ici bi gun halledicez insallah . Umarim guzel olur , kendim icin degil annemin gulumsemesini isterim.. cok tesekkur ederim

Cok cok tesekkur ederim. Vermek istemiyorum ama boylede kalmak istiyorum teyzemle gorustum hafta ici bi gun halledicez insallah . Umarim guzel olur , kendim icin degil annemin gulumsemesini isterim.. cok tesekkur ederim

Eminim anneciğin senin gibi bir kızı olduğu için gurur duyuyordur, ama kendine zarar verdiğini gördükçe de çok üzülüyordur. Biliyorum yaşadıkların hiç kolay değil ama sen çok aklı başında bi kızsın. Annenin üzülmesini de hiç istemezsin.
Güzel haberlerini bekliyoruz, aklından olumsuz düşünceleri de at bi an önce.

Tekrar soyluyorum iki farkli fotonu gormus oldum cok guzel cok narin bi kızsın. Ben bu boyla kendimi çok seviyorum çok beğeniyorum
Sen de kendini beğen, goruntumden nefret ediyorum deme

Mutlu olmana sevindim canım

Pekii, tekrardan cok cooook tesekkur ederimm
Tekrar soyluyorum iki farkli fotonu gormus oldum cok guzel cok narin bi kızsın. Ben bu boyla kendimi çok seviyorum çok beğeniyorum
Sen de kendini beğen, goruntumden nefret ediyorum deme

Mutlu olmana sevindim canım
belki zananla bilmiyorum , coook tesekkur ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…