Görüş belirtirseniz sevinirim

Son yorumunuza katılıyorum gerçekten çevremde öyle var ki evliliği problemli ama sosyal medyasına baksan aşk böceği olmuşlar bence gerek yok.. Önemli olan gerçek hayatta nasıl olduğumuz ve nasıl göründüğümüz..

Bence bunu genelde kadınlar yapıyor. Bence erkekler eşi ile mutsuz ise , profil fotosuna eşininde fotoğrafını koyacagını sanmam (öyle erkek görmedim henüz) ama kadınlar tam aksine mutsuz da olsa yapıyorlar öyle şeyler.

Bence bunu genelde kadınlar yapıyor. Ben erkeklerin eşi ile mutsuz ise , profil fotosunda eşininde fotoğrafı olan erkek görmedim ama kadınlar tam aksine mutsuz da olsa yapıyorlar öyle şeyler.
Aynen sosyal medyadaki rekabet hırsı buna sebep oluyor sanırım.. hep bi yarış hali var.. Şu an sosyal medya kullanmıyorum kafam rahat..:KK76:

Bence bunu genelde kadınlar yapıyor. Bence erkekler eşi ile mutsuz ise , profil fotosunda eşininde fotoğrafı koyacagını sanmam (öyle erkek görmedim henüz) ama kadınlar tam aksine mutsuz da olsa yapıyorlar öyle şeyler.
Evet aslında bunu Kadınlar yapıyor aynı fikirdeyim, erkekler zaten bu kadar detaycı değiller

Ben artık ortak hesap açmayan ve profil fotolarında mırc mırc pozlar koymamış olan çiftlerin daha samimi, mutlu ve birbirine güvenli olduklarını düşünür hale geldim :KK70:

Genelleme bu da bence :)))ortak hesap gıcık olduğum bir şey. Ama kim ne derse desin birbirine aşık çift fotoğraflardan şak diye belli oluyor, kadının ve erkeğin birbirine bakışından belli aşık olup olmadıkları.

Genelleme bu da bence :)))ortak hesap gıcık olduğum bir şey. Ama kim ne derse desin birbirine aşık çift fotoğraflardan şak diye belli oluyor, kadının ve erkeğin birbirine bakışından belli aşık olup olmadıkları.
Evet fazla genelleme oldu ama işte o kadar sahtelikler görünce ister istemez bu şekilde düşünmeye başladım :D :D

Googleye sonbahar resmi yazıp ordan bi resim indirmiştim sarı yapraklı agaclar,benim profil fotom o:) eşimde kendi resmini koymuş.cok takılmam böyle seylere.sonuçta bir sürü erkek kayıtlı tlfnunda,dürüstünden sabıkalısına kadar

Ben bazen koyarım, kendisi de öyle. Ama hiç bir zaman birbirimizi darlamadık bu konuda. Kişinin tercihi bu, çok takılınmaması gereken bir şey

Ben koyarim suan hic bir sosyal medyayi kullanmiyorum ama ben koyarsam karsimdakide koymali resmimizi diye dusunuyorum.

Ben bozulurum çünkü eşim alıştırdı bi kere şimdi kaldırsa noluyo ki derim. Tanistigimizdan beri ben hiç bir şey demeden kendisi koymuştur her yere fotoğrafınızı arada günceller falan kaç sene sonra kaldırırsa niye derim. Ayrıca arkadaşa yüzde yüz katılıyorum, ilişkisi sıkıntılı erkek koymuyor fotoğraf kadın çok kötü de olsa koyuyor.

Ben koyarım eşim koymaz
Önemsemiyorum
Benim numaram aile ve dostlarımda yani yakınlarımda var ve gereksiz kişiler göremiyo eşim şoför ve nerdeyse 100den fazla kişide numarası var ve hergün birsürü kişiyle numara alıp vermek zorunda
Ve evet resmimizi koyarsa gerekli gereksiz herkez görür kimsenin huyunu suyunu bilmiyoruz sonuçta eşimde koymuyo bence haklı da

Biz karı-koca aldığımız bir karar sosyal medya ve whatsapta fotoğraf paylaşmıyoruz, hoş eşimin sosyal medya hesabı da yok :KK14:
Paylaşana saygı duyarım ama lüzum görmüyorum mevzu edilcek konu değil bize göre :KK14:

Gözlemlediğim bi durumu paylaşayım.
Eğer kadın eş fotoları koyup erkek koymuyorsa tuhaf gözüküyor. Sürekli beraber fotolarını paylaşanlar bana çok itici gelmiştir ama hiç evli olduğuna dair bi bilgi yoksa o doğru değil en azından kullanıyorsanız sosyal medyayı 1fotonuz olsun. İlla profil resmi beraber olmasına gerek yok. Bi de siz aman nolcak deseniz de dışardan bakan insan bu adam karısını paylaşmıyor demek ki düşkün değil diye düşünüp art niyetli olabiliyor bu yorumu çok duyuyorum.

sosyal medyayı bu kadar ciddiye almam. profil fotosu nedir ki?
sizi profil fotosu mu temsil ediyo. sevgisini o mu belirliyo? o zaman whatsapp’ı olmayanlar napsın?

Ayy benim eşim her tarafa fotoğrafımızı koyuyor. Telefonunun arka planı bile bizim fotoğrafımız. Benimkilerde ise sadece benim koca kafam var :KK45:

Facebook u bilemem de bence Watsap fotosu sadece kişi olmalı

Çocuğunu vs koyan adamlar ya da kadınlar bana çok garip geliyor

İki kişi de gereksiz yani sahibim var görüntüsüne gerek yok bence

Back
X