- 13 Ağustos 2022
- 2.265
- 7.397
- 88
- Konu Sahibi sananeeem12212
-
ne şaka mı bu :)Aaa siz su sevgilisinin babasi 5 bin tl borc isteyip, para vermedi diye, 5 bin lirasi olmayan da ölsün denilen uyesiniz.
Ben o olaydan sonra, aileden buz gibi soguyup sevdiceginizi terkettiginizi dusunmustum. Saskinim, cok mu asiksiniz?
ne şaka mı bu :)
hatırladım o konuyu ama üye bu muydu
5 bin lirası olmadığı için elalemin kızından borç isteyen, borç verilmeyince de 5 bini olmayan ölsün diyorsa
kendisi neden yaşıyormuş ?
hani kendisinin de 5 bini yok ya :)
daha da anlamadığım şeyne şaka mı bu :)
hatırladım o konuyu ama üye bu muydu
5 bin lirası olmadığı için elalemin kızından borç isteyen, borç verilmeyince de 5 bini olmayan ölsün diyorsa
kendisi neden yaşıyormuş ?
hani kendisinin de 5 bini yok ya :)
Çünkü aynı evde yaşayan henüz bekar insanların katkısı o eve oluyor. Yani o araba babasının. Evlense de orada kalacak.Böyle yapanların sonun çoğu hüsran beş sene boyunca araç yok diye heryere topluma taşıma ile gittim ama şimdi araba varken babasından alamıyor olması beni rahatsız ediyor neden araba kapıda dururken ehliyeti varken ben yine toplu taşımayla gideyim herkes burda bana saydırmış ama kendileri de hayatlarında öyle mi yapıyorlar acaba
milletin arabası dediğin yedi senedir konuştuğum adamın bir yerden dönerken bile gelip beni alamıyor çünkü babası arabayı vermiyor
Beş bin gibi ufak kazalar için kaskoyu kırmıyorlar ki tramerde kaza çıkmasın satarken değeri düşmesin diye. Çoğunluk böyle durumda elden yapıyordaha da anlamadığım şey
kasko ödemiyor mu arkadaş?
eski konuyu bilmiyorum.
Sevgililik dönemimizde ailesi icralık olduğu için toplu taşımaya binebilecek parayı bile denklestiremeyen adamla şu an evliyim ve bir oğlumuz var. Sevdiğim için bir gün bile sorun etmedim sabrimin da meyvelerini yiyorum. İlk zamanlar o da babasının işi için gerekiyor diye babasına araba alması konusunda destek çıkmıştı. Bir gün olsun seninde hakkın var al o arabayı gezelim demedim. Hatta arabaya 2-3 kere falan binmisimdir. Sonra evlendik kendi arabamızı aldık rahatça geziyoruz. Gerçek sevginin olduğu yerde sizin ki gibi bu tarz hesapları insan istese de yapamaz. Çok maddiyatci ve bencilsiniz bence. Adam ultra sabırlı bi tip degilse evlenseniz bile boşanırsınız. Ahanda buraya yazıyorum.Böyle yapanların sonun çoğu hüsran beş sene boyunca araç yok diye heryere topluma taşıma ile gittim ama şimdi araba varken babasından alamıyor olması beni rahatsız ediyor neden araba kapıda dururken ehliyeti varken ben yine toplu taşımayla gideyim herkes burda bana saydırmış ama kendileri de hayatlarında öyle mi yapıyorlar acaba
evet, fakat 5 bin paranın yetişmeyen kısmıymış, diye okudum.Beş bin gibi ufak kazalar için kaskoyu kırmıyorlar ki tramerde kaza çıkmasın satarken değeri düşmesin diye. Çoğunluk böyle durumda elden yapıyor
Oo o zaman en başta arabayı vermek istememe sebepleri bu belki de. Büyük kaza yaptı arabayı haşat etti diye düşünüyordur belki deevet, fakat 5 bin paranın yetişmeyen kısmıymış, diye okudum.
valla benim de aklıma o geldiOo o zaman en başta arabayı vermek istememe sebepleri bu belki de. Büyük kaza yaptı arabayı haşat etti diye düşünüyordur belki de
evetOo o zaman en başta arabayı vermek istememe sebepleri bu belki de. Büyük kaza yaptı arabayı haşat etti diye düşünüyordur belki de
evet öyleymişvalla benim de aklıma o geldi
kızla gezmesi için vermiyor değiller sanırım, tepkisel olarak fazla vermek istemiyorlar sanki. çocuk kötü kullanıyorsa belki.
tabi her neyse ne, vermez vermez. buna 2 sevgili kendileri bir çözüm bulacaklar.
Dolayısıyla ailenin kendi aracı hakkında tasarrufu buysa yapacak bir şey yok
Senin de canına kastın var heralde.evet öyleymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?