- Konu Sahibi saadetkaya
carsamba gunu cok yakin bir arkadasimin dogum gunu, erkek arkadasimla beni yemege davet ettiler ama erkek arkadasimi goturmeye cekiniyorum. cunku aramizda gecen bir olaydan dolayi kiz arkadasima cephe almis durumda ve herhangi birsey demesinden cekiniyorum (gercekten dermi bilmiyorum daha once boyle birsey olmamisti hic). erkek arkadasim kiz arkadasim hakkindaki davranisinda tamamen haksiz orasi su goturmez bir gercek ama yasadigimiz olay hakkinda kendini hakli gordugu icin dogru duzgun konusuturmuyor bile bende size yazman istedim o yuzden.
erkek arkadasimla sik sik, uyuma konusunda tartisiriz. yani isin asli uyumak degil. birlikte dogru duzgun birsey paylasmamamiz (bu ise apayri bir dert
devamli yorgundur, hafta ici ,haftasonu farketmez, tek istedigi kumanda elinde pineklemek. bende kiziyorum bazen, tamam hadi evde oturalim yorgunsan ama arada degisik birsey yapalim, sevgiliyiz biz derim. neyse uyuma meselesi ise, ben cagirir ozledim, goruselim der, giderim, tum haftasonunda uyur. bende kizarim yani uyu ama banada vakit ayir niye cagirdi diye. o da senin yaninda uyumak bile guzel sen hicbiseyden anlamiyosun diye kizar. neyse uzatmiyim, bir gun cok kotu kavga ettik ama oyle boyle degil, uzlasmaya varamadik, ben pazar goruselim dedim o yok dedi, o pazartesi bulusalim dedi(sehir disina gidicek) bende yok gorusmeyelim biraz sakinleyelim, dusunelim, ozleyelim birbirimizi dedim. o surede suratta yapmadik birbirimize, hersey normalmis gibi konustuk. 10 gun sonra dondu, donecegi aksam aradi cok ozledim seni goruselim diye. bende hafta ici geliyorsun, yorgunsun, yarinda is var, zaten (ertelesek bile) bir gerginlik var, simdi sen hersey normalmis gibi davranir doner uyursun ya da beni sallamazsin ben kizarim, gerginlige gerek yok haftasonu rahatca bulusalim dedim. olmaz ozledim, uyusam nolucak yanimda ol iste, yanidna uyuyayyim dedi. bende baska zaman olsa olurdu ama bu gerginlikte olmaz dedim, benimle ilgilenmeni (ilgilenmek derken iste olayi konusmak vs) bekliyorum ona gore dedim. tamam dedi bu. neyse gittim, eve gititik bisiler yedik, uzandi bu dizime 1 saat uyuyayim mi dedi. ama kalkicaksin bak dedim tamam dedi. eve gittikten 45 dk sonra uyumus oldu. birakin durumu konusmayi dogru duzgun yuzunu bile gormedim. neyse bir saat sonra uyandirmaya calistim uyandi direk yataga giitti, hadi gel uyuyalim diye. gittmedim yanina seslendi , bir iki. ses etmedim. aradan 15 dk gecti tik yok. cok kizdim, asil kizdigim uyumasindan cok ozen gostermemesiydi, o kadar soylemistim halbuki, daha oncede o kadar bu tarz konuslarda tartismistik. hayir yorgun olabilir ama 8 de uyucak kadarda degil. yani sehir disina ciktiginda daha yorgun oldugu zamanlarda ailesinin yanina arkadaslarinin yanina gittiginde gece 2 lere kadar oturabiliyor, yani ondan zaten cok birsey bekelmiyordum a ma azda olsa bana zaman ayirir tam olarak konusmasakta ne bilim yani birbirimize zaman ayiririz diyordum. cok uzuldum, cok kizdim bende hazirlandim eve gitmeye karar verdim tam kapidan cikarken geldi, ama hic bisi demedi sen bilirsin dedi. ciktim otobus duragina gittim telefon etti. kipirdama geliyorum dedi, zaten arabada gelmemisti eve gittik. cok kizdi bana hemen cekip gidiyorsun diye bu kadar kolaymi diye. bu konuda hatali sayilirim biliyorum, daha oncede yaptim (o zaman bitirmek istemistim) ama bu sefer niyetim o degildi, yani beni hice saymisti o zaman o evde durmamin bir anlami yoktu. sevgilisi bile olsam misafir sayilirim o bana boyle birsey yapiyorsa bende evime giderim diye dusundum, orda kalsam daha cok uzulup kendi kendimi yicektim. o ise icerde uyucakti. neyse cok uzattim olayi kusura bakmayin buda bana bir arkadasina anlat dedi, uzlasamadik birine sor bakalim(guvendigin, fikrine saygi duydugun) yaptigin hareket dogrumu dedi. bende cok fazla anlatmam ama bu sefer anlattim arkadasim beni hakli buldu,bunu soyledim buna cok kizdi arkadasima. simdide tepkili
tamam bende de hata olabilir ama yani bu durumda suclu olan benmiyim? o kendisinde hic suc bulmuyor? sizce?
erkek arkadasimla sik sik, uyuma konusunda tartisiriz. yani isin asli uyumak degil. birlikte dogru duzgun birsey paylasmamamiz (bu ise apayri bir dert