Eşinle konuşmalısın canım, onlardan önce bebeimizin geleceğini düşünmeliyiz de.
eşin kemküm ederse kayınvalideni ara söyle.
Olmaz ki böyle şey canım
Aynen ama görümceme gelince öyle işlemiyor birde kayınpeder düğüne falan gidillecekse emir verior siz yarımlık takın onlara şunu yapın gibisindenbu devirde moda oldu artık. 2 memur evleniyorsa kredi çeksinler eşyalarını kendileri alsınlar düğünü yapsınlar erkek evi azda olsa zorluğa girmesin. bu arada evlenen çift ailelerinede para göndersinler. iyiki memuruzda maaşımız var diyelim..
aaaaaaa olacak şey değil,konuş acilen eşinle,saygısızlık bu ya...
canım sen kendi paranı ayrı biriktir...Allah korusun yarın öbür gün bişey olsa acil paraya ihitiyacınız olsa millet ne der biliyomusun birde çalışıyolar nasıl paraları olmaz derler.kimse kayınpederinin aldığını söylemez..ufak ufak at kenara.sonuçta gidip orada burada harcayacak değilsin. ..kocanda cidden kızmalık adam yani...biriktir biriktir hooooooooooooop al baba... baktın olmuyor sende kısma derim ben...gönlünce harca paranı.
Anlasa keşke oldu ki bizim ihtiyacımız var acilen ne olacak bilmiyorum
peki eşin ailesinin lafından çıkmayan birimi?? ya da eşinin ailesi para isterken duygu sömürüsü yapmış olabilirler mi?
peki eşin ailesinin lafından çıkmayan birimi?? ya da eşinin ailesi para isterken duygu sömürüsü yapmış olabilirler mi?
offfffff Allah yardımcın olsun ne diim...gel de sinir olma şimdi dimi....
kubrasngr bence kocan ailesinden vazgeçmez ,,vazgeçmez derken paraları onlara göndermekten....onlarda nasıl olsa bunlar çalışıyor diye sömürmekten vazgeçmezler...kendine altın hesabı falan açtır...vadeli hesap yaptır..belli bir süre çekilmesin para..zor bir durum....hele tel le gizli konuşmalara ifrit olurum...benim eşim bi kere yaptı onu..şimdi evdeyken ne onlar arar ne de eşim konuşur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?