vallahı canım buyukler derkı ıkı kasıgı varsa bırını kıracaksın
valla son derece haklısın, görümcende memurmuş, kendi masraflarını kendi karşılayabilirdi, hadi asgar ücretle çalışıyodur ya da çalışmıyodur çorbada tuzunuz olur, 10 bin az parada değil sonuçta sizde memursunuz, bence ortak hesap açtırıp orda biriktirin ikinizinde imzası olmadan çekilemezsin o para
bu konularda bazı erkeklerin jeton geç düşüyor, ama düşüyor ilerde
Canım elden verilmiyor işte bana da yansıtılmıyor hep oğluyla kendi arasında. havale/ eft ile göndermiş. gizli dönüyor bu işler
tamam canım işte ortak hesap olursa seninde imzan olmadan havale yapamaz, ya da bireysel emeklilik gibi kişisel fonlara kayıt ol, aylık yatıracağın ücreti yüksek tut, böylece yine paran birikir ama senin imzan olmadan o para asla çekilmez
Valla canım yaranı kaşımayım ama böyle gelmiş böyle gider biri istemeye, diğeri vermeye alışmış. Doğal geliyor ikisinede. Ailede böyle birtane yolmalık yetiştiriyorlar ki herkese derman olsun diye. Tecrübenin sesi((
Sen de artık para biriktirme... en azından kendin için çocuğun için harcamış olursun... alışmış kayınpeder istemeye vazgeçmez
artık biriktirmicem ben yığıp yığıştırayım paranın keyfini onlar sürsün çok güzel valla... Maymun gözünü açtı artık
Öyle yapıcam artık yoksa ben geçimliyim diye koardıkça koparacaklarHastalık vs olsa yollayın diyeceğim ama bu şartlarda onlara yollamak yerine sürekli harcama çıkar eşine... ben olsam öyle yapardım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?