Görüşme mevzusu

Ne dedi cevap olarak çok merak ettim.

Direkt bu sebepten diyemedim, görüşme konusu için kendisinin çaba harcamadığını bu şekilde önemsenmediğimi düşündüğümü dile getirdim tabi cümle aralarında baya atar yaptım:) tartıştık, bitirdik ama tabi ben açık açık bilet konusunu söyleyemediğim için çok da haklı konumunda değilim ona göre.Söylediği Cumartesi görüşelim demiş o zaten, cumartesi dediği de ben bilet konusunu teklif ettiğinde günü netleştirmiştik onu diyor.

Senin teklif etmen hata ilk o gelmeliydi zaten ortak yerde bulusalim demesinden belli yani iliski baslangicinda onun caba gostermesi gerekir boyle bir mesafede kendi gelmeliydi hele senin bilet almani kabul etmesi rezillik bence bu adamdan olmaz belliki cimri hemde uzak mesafe iliskisine kalkisma zor oluyor

Aslında biraz tepkisini ölçmek istedim, otobüsle gelince günü netleştirmeyen adam bileti ben alınca günü hemen netleştirdi. Aslında benim teklifimden sonra kabul etmeseydi yine bileti ben alıp gelseydi bu kadar düşünmezdim. İlk seferde kabul edip, sonrasında hemen günü netleştirmesi irite etti beni.

Agzinizdan cikmis bir kere. Simdilik bu detaya takilmayin ama simdilik diyorum. Biraz gozlemleyip, adami takip edin. Otele asla para vermeyin. Yeme icmeyi belki odemeniz sorun olmaz, sonucta misafir.

Hayat musterek diyorsak maddi konularda da her sey ortak olmali diye dusunuyorum. Yeme icme gezme kalma. Sevgiler ortak odemeli bence. Diger konularda gozlemleyin derim.

Şaka mı bu? Kalacak yer kısmından sonra okumadım. İstemeye de gidecek misin
Başlık parası mehir falan istiyor mu
Bu Nasıl bi yokluk da bu kadar vericisin:işsiz:

Çok rahatsız edici bir durum. Normalde para mevzularına takılmam ilişkide ama daha 2 aydır yeni yeni görüştüğünüz ve ilk kez yüzyüze görüşeceğiniZ bir adamın böyle bir teklifi kabul etmesi çok itici.

Direkt bu sebepten diyemedim, görüşme konusu için kendisinin çaba harcamadığını bu şekilde önemsenmediğimi düşündüğümü dile getirdim tabi cümle aralarında baya atar yaptım:) tartıştık, bitirdik ama tabi ben açık açık bilet konusunu söyleyemediğim için çok da haklı konumunda değilim ona göre.Söylediği Cumartesi görüşelim demiş o zaten, cumartesi dediği de ben bilet konusunu teklif ettiğinde günü netleştirmiştik onu diyor.
şu an eminim yaptığınıza anlam veremiyordur kapris falan yaptığınızı düşünüyordur. direkt sebebi kendisine söyleyebilseydiniz iyiydi ama sizi de anlayabiliyorum böyle şeyleri insanların yüzüne vurmak bizleri utandırıyor rencide etmek istemiyoruz ama onlar isterken veya kabul ederken hiç utanmıyorlar! bunları sizi tanıştıran arkadaşınıza söyleseniz kulağına gider mutlaka en azından içiniz soğur.

Back
X