Merhaba hanımlar, arkadaşımın aracılığı ile tanıştığım, tanımaya çalıştığım biri var hayatımda. Kendisi bana 8-9 saat uzaklıkta mesafede, henüz yüz yüze görüşme olmadı. Telefon, görüntülü arama vs sürekli iletişim halindeyiz. Bir çok konuda uyuştuk, bir sorun yok aramızda ikimiz de ilgili, alakalıyız (ben bir tık üstü olabilir hatta)
Artık yüz yüze görüşeceğiz, herşey olumlu olursa, bir sorun çıkmazsa ilk olarak ben benim bulunduğum şehre gelir sonrasında ben de şartları zorlayarak onun bulunduğu şehre giderek iade-i ziyaret yaparım diye düşündüm. (kendisi de laf arasında böyle demişti çünkü) Fakat kendisi sonrasında ona 4 saat bana 5 saat uzaklıkta ortak bir şehirde buluşmayı teklif etti. (ikimize de aynı mesafe nede olsa diye dile getirdi bunu)
Benim bulunduğum şehre otobüsle gelmesi zor olurmuş bu ara izin alamazmış, ilerleyen zamanlarda ancak gelirmiş. Benim de ortak diye söz ettiği şehre gitme durumum sıkıntılı olacağı için ben oraya gelirken uçak bileti alana kadar buraya alayım senin için sen uçakla gel buraya diye teklif ettim, bi sustu önce sonra saatlere bakalım konuşuruz dedi. Konu tekrar açılınca evet uçakla benim aldığım biletle gelecek bulunduğum şehre gelmişken daha fazla vakit geçirelim diye kalmak da istiyor ama nerede kalacağı konusunda hiçbir şey söylemedi sanırım onu da ben ayarlayacağım, eee gelince mecburen bir yerlere gidilecek yenilecek, içilecek.
Para konusu, ne kadar harcanacağı vs. beni düşündürmüyor ama birinin senin için çaba harcayıp gelmesi başka ama benim aldığım biletle gelmesi çok başka. Yani onun için hiçbir zorluk olmayacak, sanki bana değer vermiyor gibi hissettim. Şimdi diyeceksiniz ki, eee sen teklif etmişsin ama ben teklif ederken en azından "yok canım ya öyle şey olur mu ben alırım gerekirse ya da olmadı bir şekilde otobüsle gelirim" demesini isterdim. Zaten 1-2 kez kabul etmese ben de aramızda böyle şeylerin lafı olmaz diyip yine bileti gönül rahatlığı ile alırdım. O zaman bu kadar kafama takmazdım.
Açıkcası bu konu beni düşündürüyor, sizce hiç böyle bir şeye girişmeden bitireyim mi? Normalde otobüsle gelseydi tarih net değildi ama şimdi uçakla geleceği için bu hafta görüşelim dedi kendisi. Yani bu haftaya alabilirsin bileti demeye getirdi gibi. Bu konu dışında aramızda sorun yok onu da belirteyim benim bazı soru işaretlerim konusunda aşırı anlayışlı, bana karşı çok ılımlı, ne sorsam gayet düzgünce cevap veriyor ve cevapları da güven veriyor. Herşey iyiye giderse kendisi tayinini benim bulunduğum şehre aldıracak bu arada.
Şimdi hanımlar sizce ben ne yapayım? Bitirsem ne diyeceğim adam demez mi kendin teklif ettin diye. Yanlış mı yapıyorum ne yapmalıyım hiç bilmiyorum.