- 24 Ocak 2021
- 417
- 600
- 23
- 28
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
yazmasın arkadaşınız adam etkilenmedi demek kiArkadaşlar merhaba benim arkadaşım internetten bir çocuk ile görüştü yaklaşık 2 saat görüşmüşler el ele tutuşma yakın davranışlar olmuş ama çocuk buna o görüşme üzerinden 6 gün geçmiş olmasına rağmen yazmamış.Çocuk başka ilden ve kız gitmeden önce ona tekrar görüşelim demiş ama çocuk arkadaşa yemek sözüm var kusura bakma sen gelirsin artık yanıma demiş.Şimdi asıl soru kız nasıl tavır takınmalı ben yazma dedim sizce ne yapmalı ?
Ben eşimle ilk görüştüğümde. Beni eve ne kadar istemiyorum desemde o bıraktı, sonrasında eve gider gitmez kendisi benden yana hersey olumlu sende onaylıyorsan birbirimizi tanıyalım demiştiArkadaşlar merhaba benim arkadaşım internetten bir çocuk ile görüştü yaklaşık 2 saat görüşmüşler el ele tutuşma yakın davranışlar olmuş ama çocuk buna o görüşme üzerinden 6 gün geçmiş olmasına rağmen yazmamış.Çocuk başka ilden ve kız gitmeden önce ona tekrar görüşelim demiş ama çocuk arkadaşa yemek sözüm var kusura bakma sen gelirsin artık yanıma demiş.Şimdi asıl soru kız nasıl tavır takınmalı ben yazma dedim sizce ne yapmalı ?
Ne yapacağını bilmiyor mu gerçekten?
Eminim ki o kisi sadece arkadasinizla gorusmuyordur.
6 gun olmus, aramamis sormamissa aramasini beklemenin bir anlami var mi? Ben engellerdim direk.
Gorusuyorum diyecek hali yok ya.Hayatını anlatırken görüşmüyormuş gibi kimseyle anlatmış
Hadi yaa, nasıl olur? Halbuki başkalarıyla görüşen erkekler görüştükleri her kıza diğer kızları anlatırlar hep.Hayatını anlatırken görüşmüyormuş gibi kimseyle anlatmış
yok ya benim ki eve bırakmayı beklemeyi sevmezdi bizim de iki çocuğumuz varBen eşimle ilk görüştüğümde. Beni eve ne kadar istemiyorum desemde o bıraktı, sonrasında eve gider gitmez kendisi benden yana hersey olumlu sende onaylıyorsan birbirimizi tanıyalım demiştisimdi 2 cocuğumuz var, hoşlanan erkek değil 6 gun 6 saat bırakmaz.
Cocuk istemiyorArkadaşlar merhaba benim arkadaşım internetten bir çocuk ile görüştü yaklaşık 2 saat görüşmüşler el ele tutuşma yakın davranışlar olmuş ama çocuk buna o görüşme üzerinden 6 gün geçmiş olmasına rağmen yazmamış.Çocuk başka ilden ve kız gitmeden önce ona tekrar görüşelim demiş ama çocuk arkadaşa yemek sözüm var kusura bakma sen gelirsin artık yanıma demiş.Şimdi asıl soru kız nasıl tavır takınmalı ben yazma dedim sizce ne yapmalı ?
6 gündür yazmayıp aramayanı hiçte aramamArkadaşlar merhaba benim arkadaşım internetten bir çocuk ile görüştü yaklaşık 2 saat görüşmüşler el ele tutuşma yakın davranışlar olmuş ama çocuk buna o görüşme üzerinden 6 gün geçmiş olmasına rağmen yazmamış.Çocuk başka ilden ve kız gitmeden önce ona tekrar görüşelim demiş ama çocuk arkadaşa yemek sözüm var kusura bakma sen gelirsin artık yanıma demiş.Şimdi asıl soru kız nasıl tavır takınmalı ben yazma dedim sizce ne yapmalı ?
benim başıma bir keresinde böyle bir şey geldi. biz de bütün günü geçirmiştik, el ele tutma gibi saçma sapan daha ilk günden aşırı anlamsız şeyler yoktu tabii ama çok keyifli geçmişti ve bana nerdeyse bütün özelini anlatmıştı. bayağı kafa dengi hoş biriydi. sonra eve geldik sadece vardın mı vs gibisinden bir iki mesaj attı arkası yok. birkaç gün hiç ses çıkmadı ben yazmıştım hatta şimdiki aklım olsa yazmam tabii. kısa kısa cevaplar vs. bir sonraki görüşme ile alakalı hiçbir şey yok tabii ondan yana. ben buluşmamızın çok olumlu geçmesine dayanarak biraz umut beslemiştim ne alaka isesalaklık yani. aradım bir keresinde, gayet normal konuştu ses tonu vs gayet normaldi de kısa konuştuk. hep işini bahane ediyordu. çok stresli, çok yoğun vs diyordu bilemedim belki gerçekten öyleydi belki de değildi. ben de sinir olurum yani böyle ilgisiz şeylere. engeli basmadan önce son bir şans vereyim dedim ve açıkça yazdım. ben seni tanımak isterim falan dedim ama bu şekilde de olmaz resmen iletişim kuramıyoruz sanırım sen benim gibi düşünmüyorsun. bundan sonra seni rahatsız etmeyeceğim kendine iyi bak vs dedim cevap yazdı neymiş efendim o da beni tanımak istiyormuş sadece işleri yoğun olduğu için fazla ilgilenememiş benimle iletişim kurmakla. peki o zaman sana kolay gelsin, haberleşiriz dedim tamam dedi. haber yok tabii 1 hafta sonrasında bastım engeli.
ama bugün olsa, bugün olsa... hayatta böyle yapmam. hoşlanan insan her türlü peşine düşüyor tıpkı benim bu örnekteki şahsın peşine düştüğüm gibi. ben o zamanlar hoşlanmadı beğenmedi tarzında değil gerçekten onunla empati yaptım, işi hakikaten yoğundu az çok biliyorum yakın sektörlerdeyiz. ben de zamanında işimde ciddi sorunlar yaşadım ve gözüm bişey görmezdi. ama anladım ki bu bahane olamaz, olmaz. insan doğasına aykırı. o yüzden yazmıyorsa, irtibata geçmiyorsa o iş olmamış demektir. benim 2 sene önce sadece 1 kere görüştüğüm, beğenmediğim için irtibatı kestiğim adam yok yılbaşıydı yok kadınlar günüydü bahane edip hala yazıyor mesela. hoşlandığını da defalarca dile getirmişti, bende tık yoktu. kendisine de söylemiştim.
bir keresinde de uzuuun mesajlaşmaların sonucu buluşmak için de gerçekten uğraşan bir çocukla 1 saat zaman geçirmiştim bişeyler içmiştik sahilde, her şey iyi hoştu bu kalktı ertesi gün için evine davet etti. ben de öyle tanımadan etmeden kimsenin evinde kimseyle yalnız kalmam, geri kafalılık falan değil bu tarzım değil sadece. neler neler okuyoruz sonuçta. ben de kibarca reddettim, olmaz dedim. bir daha ne aradı ne sordu. ay bir de çok hoşlanmışmış öyle demişti. işine gelmedim diye aramadı sormadı işte bu kadar basit. ben de onu engellemiştim 1 hafta sonra falan. niçin engelledim? erkekler arandıkları dönemlerde böyle ara ara yazıp yokluyorlar. yoklamaya tabii olmak istemedim
aramasın, yazmasın, engellesin.
Uctu kuşum olmus o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?