- 11 Kasım 2019
- 1.484
- 1.503
- 63
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
Merhaba hanımlar şimdi bahsedeceğim kişi hakkında aylar önce konu açmıştım herkes görüşmeyi kes demişti.Kk kadınları haklı çıktı, görüşülecek biri değilmiş hakkaten. Ben normalde de hiç o yazmadan yazmazdım zaten, bi gün kendisi bana ulaşamayınca gelip kapıyı çaldı, bize gel dedi ısrarla. Bizim hemen yan binada oturuyor ön ve arka tarafta yan yana canlarımız. Açık olsa seslerimiz birbirine gidiyor, bir şey silkelerken denk geliyoruz. Bu arkadaşın garip garip huyları var ve güvenimi çok kırdı. Hiç bir zaman da ısınamamıştım. Aşırı derecede ısrarcı, emrivaki yapan biri. Durup dururken mesaj atar, şu gün sizdeyiz der. Önceden bi kez kabul ettim, hazırlık yaptım. Baktım sadece eşi gelmiş, eşime demiş ki annesine gitti. Annesi de burda yakında yani her zaman gidiyor.bana hiç haber vermedi gelemeyeceğim kusura bakma diye. Taşındığım zaman bile sana kahvaltıya gelelim filan diyordu daha evimi yerleştirmemiştim bile. Ya da çağırınca müsait olmadığımda trip atıyor, çok aşırı ısrar ediyordu ama gidince çocuğunu alıp uyutma giydirme bahanesiyle uzun süre beni kayınvalidesiyle bırakıyor, yanımda olunca da hiç doğru düzgün sohbet etmiyorduk. Garip bir insan çözemedim, umrumda da değil. Eşlerimiz birbirini çok seviyor. Bana göre onlar görüşüyor diye bizim görüşmemiz de şart değil. En son bi kaç ay önce sendeyiz diye mesaj attı, kabul etmedim. Sonra sesli mesaj göndermiş ben kimseyle arkadaşlık yapmaya meraklı değilim eşim eşini çok seviyor ona saygı duyduğum için senle arkadaşlık yapıyorum filan demiş mesajında. Ben orda ona arkadaşlık yapmayalım o zaman diye bi kaç bişey yazdım numarasını sildim. Bi kaç ay görüşmedik çok rahat ettim hiç kayıp değildi benim için. Üstelik bu şehirde kimsem yok 2 yıldır buraya geldim, hem de hemen yanımda oturuyor ama hiç istemiyorum onla arkadaşlık etmeyi. En son görüşmemizde bana yanlış anlama, yaşına göre giyinmiyorsun, eşini çok beğeniyorum çok güzel giyiniyor dedi. Ben onun eşinin hiç bir kıyafetine dikkat etmedim ama o rengine kadar söyledi, sözde kendi eşine almak istiyormuş. Bilmiyorum bunlar normal mi ama midemi bulandırdı, hiç bir arkadaşımdan duymadığım şeyler hoş değil. Şimdi bu arkadaş dün de gelmek için eşiyle eşime haber yollamış kabul etmedim. Bugün camdan seslendi yarın gelelim diye ben de çocuğu sallıyorum ben sana yazcam dedim. Numarası arama kaydında var. Mesaj atıp gelip gitmek istemiyorum, kafa yapımız farklı filan dicem de size de sormak istedim ben ona görüşmek istemediğimi çok ta kırmadan nasıl anlatmalıyım sizce?