Siz ortama girememişsiniz belli ki. Biraz çabalasanız belki daha farklı olacak her şey.
Arkadaşınız yok, eşinizin arkadaşlarıyla bir araya gelmek istemiyorsunuz, sadece eşinizle başbaşa olmak istiyorsunuz. Nereye kadar böyle gider sizce? Zamanla sizin yalnızlıktan psikolojiniz bozulacak, eşinizi zaten hayatınızın merkezi yapmaya başlamışsınız bu durum daha da artacak, eşiniz bir yerden sonra sıkılacak, bunalacak.
Ne kadar zamandır evlisiniz bilmiyorum ama eşler birbirine ayak uydurmazsa ve bir taraf diğer tarafı dünyası yaparsa o evlilik pek yolunda gitmiyor benim gözlemlediğim kadarıyla.
Tek gitmez esim esli toplantılara. Ben de bozulurum ama arkadaşlarıyla zaten görüşüyor gündüz her gun. Esli olarak ta sık toplanmayiverelim.
Esimin is arkadaşları degil cok samimi arkadaşları. Konuşacak bir sey olmuyor zaten hep geyik muhabbeti.Ayda üç kere arkadaşlarla eşlerle toplanıp görüşmek gerçekten fazla. İnsan ailesini o kadar görmüyor. Çok gereksiz. Hem de habire bebek muhabbeti. Eşinizle konuşun. 3 veya 4 ayda bir toplansanız neyinize yetmiyor? Eşinizin iş arkadaşları sonuçta, nedir yani bu kadar görüşüp konuşacak?
Esim bensiz gitmez ki herkesin esiyle oldugu toplantilara. Yine goruselim ama seyrek olsun. Esim gündüz zaten görüşüyor dislanacagini sanmıyorum goze batar biraz sadece.Eşiniz sizden uzaklaşabilir. Yani diğer kadınları sevmiyorsanız zorla değil tabiki eşinize anlatırsınız rahatsızlığınızı ama sohbet boyunca tüm muhabbet sarmak zorunda değil bazen konu sizi açmayınca dinlemeyin. Eşinizi yalnız bırakmamış olursunuz hemde o dışlanmamış olur. Çok sık değil zaten ayda üç gün diğer 27 gün başbaşasınız zaten çok ta abartılacak bi durum göremedim
Esimin is arkadaşları degil cok samimi arkadaşları.
Esimin is arkadaşları degil cok samimi arkadaşları. Konuşacak bir sey olmuyor zaten hep geyik muhabbeti.
Ama gündüz arkadaşlarıyla görüşür ailecek samimiyet kurmaya çalışıyorlar belli.Esim bensiz gitmez ki herkesin esiyle oldugu toplantilara. Yine goruselim ama seyrek olsun. Esim gündüz zaten görüşüyor dislanacagini sanmıyorum goze batar biraz sadece.
Kızlarla bi araya gelince ya bebek ya da kocaları cekistirmece uzerinden dönüyor muhabbetler. Ben niye geyik yapıyorlar demedim ki.Arkadaş ortamında nasıl bir muhabbet bekliyorsunuz?
İnsan arkadaşlarıyla kafa dağıtmak, geyik yapmak, eğlenmek için bir araya gelir çoğu zaman zaten.
O zaman işiniz zor. Sevip kaynaşıp muhabbet edemiyorsanız çok yakın arkadaşları da olsa olmuyor. Hiç değilse ayda bir, 2 ayda bir toplanalım deyin eşinize. Çok samimi de olsalar bu kadar görüşecek vakti nereden buluyorlar? Sıraya koyun, 2 ayda bir yemekli toplanın. Fazlası gerçekten bayar. Ne yapayım yani çok samimiyse?
orta yol bulmalısın. sen yalnızlığı seviyorsun ama eşin sevmiyordur.Esim bensiz gitmez. Gitmesini de istemem ki ne isi var herkesin esiyle toplandığı yerde. Kendi gündüz zaten görüşüyor hepsiyle aksam da gormeyiversin.
Eşli toplantı ama erkekler bir odada siz mutfakta gibi bişey oluyo anladığım kadarıyla,koca çekiştirmek dediğin için bu kanıya vardım, ev ortamında yani,kafe vs degil, sevmem ben de öyle ortamları,o erkek arkadaşlarıyla iyi ama sen kızlarla kafan sarmadan ne kadar bir araya gelebilirsin
Bizde bir denedik bu habitatı, baktım kadınlar örgü yemek vs muhabbeti yapıyo bir daha gitmedim, ben suya sabuna dokunan şeyler konuşmayı severim, domestik değil feminen konular ilgimi çeker, onlar devam etti mi bilmiyorum eşim de iş ortamında ya da erkek erkeğe görüştü
Esim arkadaşlarıyla zaten görüşüyor ki gunduz. Hanfendilerle de gorusmesin esim cok mu matah bir sey ki?bence yapmayın.
sosyalleşmek güzeldir, bebek muhabbeti açarlarsa konuyu değiştiriverin siz de.
eğer kötü niyet vs yoksa o kişilerde ayda 3 kez görüşmek çok da etkilemez insanı.
siz biraz manipüle edin o zaman, mesela aktiviteli görüşme ayarlayın, sinema, tiyatro vs gibi, ya da oyun oynayın birlikte, okey bile olur.
ama eşinizin yakın arkadaşlarıyla arasına uzaklık girmesin siz hoşlanmıyorsunuz diye, sonra işler sarpa sarar ben diyeyim.
Benim de kadinsal butun konular ilgimi çekiyor bebek ve dediginiz gibi örgü muhabbeti değil. Mac izleyecekleri okey oynayacakları zaman haremlik takılıyoruz ama diger zamanlar hep bi arada. Ama benim esimin arkadasiyla ortak noktam da yok ki konusayim kadinlar da bebegine soyle yap boyle yap diyor biri ben de saf saf dinliyorum mesela. Ortak noktamız yok cidden. Siz nasil koydunuz mesafeyi?
bence yapmayın.
sosyalleşmek güzeldir, bebek muhabbeti açarlarsa konuyu değiştiriverin siz de.
eğer kötü niyet vs yoksa o kişilerde ayda 3 kez görüşmek çok da etkilemez insanı.
siz biraz manipüle edin o zaman, mesela aktiviteli görüşme ayarlayın, sinema, tiyatro vs gibi, ya da oyun oynayın birlikte, okey bile olur.
ama eşinizin yakın arkadaşlarıyla arasına uzaklık girmesin siz hoşlanmıyorsunuz diye, sonra işler sarpa sarar ben diyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?