Esim de bundan mi korkuyor nedir. Goze batmaktan korkuyor kesin de.Kibarca soyleyebilirsin gorusmelerden hoslanmadigini. Kimse kimseyle gorusmek zorunda degil. Ama bu mantikla yalniz da kalabilirsiniz o ayri
Yok goze batilmaz da, hakkinizda garip dusunceler olusur ister istemez. Gorusme skligini kendiniz belirler bir zaman sonra da hic gorusmezsinizEsim de bundan mi korkuyor nedir. Goze batmaktan korkuyor kesin de.
Tek gitmez esim esli toplantılara. Ben de bozulurum ama arkadaşlarıyla zaten görüşüyor gündüz her gun. Esli olarak ta sık toplanmayiverelim.Görüsmek zorunda değilsin ama esinle ilişkine de olumsuz yansiyabilir bu.
Düşünüyorum çok sevdiğim arkadaşlarımın eşleri ile eşim de anlassin en azından bir araya gelme konusunda sıkıntı cikarmasin isterim.
Çok uzatırsa tek görüşürüm onsuz giderim falan..
Bu durumlara razi mısınız?
Esim bensiz gitmez. Gitmesini de istemem ki ne isi var herkesin esiyle toplandığı yerde. Kendi gündüz zaten görüşüyor hepsiyle aksam da gormeyiversin.Tabi ki gorusmek zorunda degilsiniz. 1 gidersin 3 gitmezsin esin gider. Esinin sensiz gitmesi senin icin sorun olacaksa az da olsa gitmelisin.
Sonucta esinin arkadaslari ve ben sevmedim gorusmeyelim demek bencillik ya sizle ya sizsiz gidebilmeli.
Gunduz her gun neden gorusuyorsunuz hem muhabbet sarmadi diyorsun hem her gun birliktesiniz.Tek gitmez esim esli toplantılara. Ben de bozulurum ama arkadaşlarıyla zaten görüşüyor gündüz her gun. Esli olarak ta sık toplanmayiverelim.
Gunduz her gun neden gorusuyorsunuz hem muhabbet sarmadi diyorsun hem her gun birliktesiniz.
Esli toplantida sizi rahatsiz eden sey ne kadinlarla muhabbet iyi de esli toplaminca mi sikiliyorsun
Kafam karisti
Ben degil esim erkek arkadaşlarıyla gündüz her gun gorusuyor. Sıkılıyorum esimle basbasa vakit gecirmeyi daha cok seviyorum. Onlarla cok alakalı da degil ben basbasa olmayı daha cok seviyorum. Görüşelim yine ama 2 ayda 1 mesela.Gunduz her gun neden gorusuyorsunuz hem muhabbet sarmadi diyorsun hem her gun birliktesiniz.
Esli toplantida sizi rahatsiz eden sey ne kadinlarla muhabbet iyi de esli toplaminca mi sikiliyorsun
Kafam karisti
Biraz asosyallik var sanki...
Arayi azaltin. Onlarin plan yaptigi gune sizde onceden plan yapmis olun esinize bende basbasa film izleriz sunu yapariz vs diye dusunmustum dersin. Birinde git birinde gitme bir sure sonra arayi acarsin iyiceBen degil esim erkek arkadaşlarıyla gündüz her gun gorusuyor. Sıkılıyorum esimle basbasa vakit gecirmeyi daha cok seviyorum. Onlarla cok alakalı da degil ben basbasa olmayı daha cok seviyorum. Görüşelim yine ama 2 ayda 1 mesela.
TesekkurlerEşi görüşüyormuş her gün, konu sahibi değil.
Evet ama kendi arkadaşlarım burada olsa hergün görüşmek isterdim. Bir de bir kaçı biz evlenmeden tanışmış samimiyeti ilerletmisler falan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?