Görüştüğüm çoçuk benimle ileriye dönük konuşmuyor...

kız sıkılmıyor musunuz?havadan sudan konuşarak. ay ben olsam neler neler konuşurdum.

Ağzına, parmaklarına sağlık. Evet 28 yaşındayım işim gücüm de var ben de sevdiğim adamla yuva kurmak istiyorum tabi..

Başlıkta çocuk deyince sonuna kadar yaşı 21-22 falan diye düşündüm meğer 34’müş yani koskoca adammış.
Siz üstü kapalı niyetinizi belli edin. Yani mesela bi konu içinde işte evlilik yaşı en fazla 35’tir erkekte vs gibi

Ağzına, parmaklarına sağlık. Evet 28 yaşındayım işim gücüm de var ben de sevdiğim adamla yuva kurmak istiyorum tabi..
Seni kaybetme korkusu olursa paçaları tutuşmuş gibi peşinden koşar yeterki onunla gerektiği gibi konuşmasını bil seviyorsa evlenmek için o koşar yani rolleriniz degişir

Aynen..ortak arkadaşımız evlendi ve bununla bağlı niyetimi ne istediğimi belli ettim ..

valla üstü kapalı degil canım erkekler düz mantık biz kadınlar gibi kafasında 3-4 tane plan kurmazlar. adama açık açık sor benim niyetim bu sen evlilik konusunda ne düşünüyorsun diye.sanki adama evlilik konusunu actıgın gibi ertesi gün soluğu nikah dairesinde alacak haliniz yok ya ben bu erkeklerin bu evlilik korkusunu anlamıyorum. seninde beklentiye girmen dogal adam 34 yasında ailenle tanısmıs her kadın beklentiye girer ee seninde yaşın 28 gayet makul bir yaş.işin gücünde varmış ee diyorum ya vakit kaybetmek istemezsin ama bunu kendi kafanda kuruntu yapman işe yaramaz adama açık açık konuş hiç vakit kaybetme.ben anlamıyorum bu erkekleri valla yine adam dese şimdi nişanlanalım seneye evlenelim hadi o da kabul.ee çeyizdir evlilik hazırlığı bunlar iki günde olmuyor evlensen çocuk vs seninde yaşın 30'u bulur. en hayırlısı olsun hakkında

Hayır hevessiz gibi ne yazık ki...
Benim bi tanıdığım kızda teklif alamamış sonunda Annemler birisi varmış beni beğenmişler çok istiyorlar sen bir kere adamla görüş artık yaşında
geldi evlenmek için diye söylenip duruyorlar hatta bi hafta sonu organize edeceklermiş tanışalım o malum kişiyle diye konuş belki işe yarar

Yok artık :)

Aileler tanıştı diye hemem her konuşmanızda evlilik söz nişam lafı geçecek hali yok.
Biraz birbirinize gidin gelin,ailelerinin anlaşmasını uyumunu görün. Hemen tanıştırdınız diye söz nişan tarihi konuşulmayacak ya.

Annen baban da sıkıştırır seni, tanıştırdın ee ne olacak diye. O mu istedi ailelerle tanışmayı? Bu acelesi nedendi o zaman? Ne düşüncesiz
şöyle özetleyeyim:
Esasında tanışmadan bir hafta önce akrabasına rastladık gezerken. Ve bana “seni normal kız arkadaşım olarak tanıştırsam bi mahsuru olur mu” diye sorunca üzüldüm.. ve zaman istediğmi söyledim bu sefer de telafi etme adına annemi babamı tanımak istedi. Böyle gelişti...

Evlenmek maksadı ile tanışma olmamış yani. Ilişkiye ciddi gözle bakıyordu ama daha evlilik için erken olduğunu düşünüyor demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…