- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.505
- 108
- 32
- Konu Sahibi Vesulat Refra
-
Ağzına, parmaklarına sağlık. Evet 28 yaşındayım işim gücüm de var ben de sevdiğim adamla yuva kurmak istiyorum tabi..bunun evlilik merakıyla alakası yokki konu sahibini eleştirmeyin bence hemen. bazı kadınlar zamanında bir cok ilişkide kırılıp yıpranıyor.ee haklı olarak vakit kaybına ugramak istemiyorlar bir süre sonra valla bencede adam dedigin birbirinizi detaylı tanıdıktan sonra baştan amacını belli etmeli konu sahibi belliki evlenme niyetin ama adam evlenmeye niyeti yoksa kızcagıza söylesin acık acık oyalamasın bence.en azından kırılsa bile konu sahibi herkes kendi yoluna gider.
Seni kaybetme korkusu olursa paçaları tutuşmuş gibi peşinden koşar yeterki onunla gerektiği gibi konuşmasını bil seviyorsa evlenmek için o koşar yani rolleriniz degişirAğzına, parmaklarına sağlık. Evet 28 yaşındayım işim gücüm de var ben de sevdiğim adamla yuva kurmak istiyorum tabi..
Aynen..ortak arkadaşımız evlendi ve bununla bağlı niyetimi ne istediğimi belli ettim ..Başlıkta çocuk deyince sonuna kadar yaşı 21-22 falan diye düşündüm meğer 34’müş yani koskoca adammış.
Siz üstü kapalı niyetinizi belli edin. Yani mesela bi konu içinde işte evlilik yaşı en fazla 35’tir erkekte vs gibi
E hiç mi birşey demiyor?Aynen..ortak arkadaşımız evlendi ve bununla bağlı niyetimi ne istediğimi belli ettim ..
Hayır hevessiz gibi ne yazık ki...E hiç mi birşey demiyor?
Maalesef diyorum o zaman. Erkek 1 senede karar verir ve vermiş zaten. Görmek isteyip istememek size kalmış.Hayır hevessiz gibi ne yazık ki...
Benim bi tanıdığım kızda teklif alamamış sonunda Annemler birisi varmış beni beğenmişler çok istiyorlar sen bir kere adamla görüş artık yaşındaHayır hevessiz gibi ne yazık ki...
Yok artık :)Benim bi tanıdığım kızda teklif alamamış sonunda Annemler birisi var çok istiyorlar seni bir görüş tanışın diye artık taşın geldi evlenmek için diye söylenip duruyorlar hatta bi hafta sonu organize edeceklermiş tanışalım o malum kişiyle diye konuş belki işe yarar
Ehh başlamak lazım bir yerdenYok artık :)
Yada onun ailesi istemiyor?Annen baban da sıkıştırır seni, tanıştırdın ee ne olacak diye. O mu istedi ailelerle tanışmayı? Bu acelesi nedendi o zaman? Ne düşüncesiz
şöyle özetleyeyim:Annen baban da sıkıştırır seni, tanıştırdın ee ne olacak diye. O mu istedi ailelerle tanışmayı? Bu acelesi nedendi o zaman? Ne düşüncesiz
Evlenmek maksadı ile tanışma olmamış yani. Ilişkiye ciddi gözle bakıyordu ama daha evlilik için erken olduğunu düşünüyor demek ki.şöyle özetleyeyim:
Esasında tanışmadan bir hafta önce akrabasına rastladık gezerken. Ve bana “seni normal kız arkadaşım olarak tanıştırsam bi mahsuru olur mu” diye sorunca üzüldüm.. ve zaman istediğmi söyledim bu sefer de telafi etme adına annemi babamı tanımak istedi. Böyle gelişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?