Görüştüğüm çoçuk benimle ileriye dönük konuşmuyor...

Sanki normal arkadaş miş gibi ama onay alırsa ailesinden bir isteme olacak değilse normalde kalacaksınız bunu çıkardım sözlerinden ama çok üzücü bence

Sanki normal arkadaş miş gibi ama onay alırsa ailesinden bir isteme olacak değilse normalde kalacaksınız bunu çıkardım sözlerinden ama çok üzücü bence
Ailesiyle iyi anlaşıyorum aslında... beni de seviyo gibiler ... üff bilemiyorum. Kendine mi güvenemiyor sorunu mu var bilemedim. E bende babamlardan söz yapılsın demelerini istemiyorum sonuçta erkek arkadaşımın ailesi açmalı konuyu... yoksa yanlış mı düşünüyorum?

Baban söylersede haklı kız babası sonuçta bir isim konmalı sen söyle bu işin gidişatı nereye gidecek diye sor ayıp onun yaptığı bunca zamandır susması için sebeb ne ?

Bu lafından sonra birde aileylemi tanistirdiniz eee pess diyorum, Güle güle diyeceğiniz adama hosgeldin demişsiniz hayırlı olsun Dipnot: yani böyle diyen bir adamdan evlilik konusu açmasını beklemem hata zaten kuzum

Sen bence bir süre daha ses çıkmazsa, ailene yada en azından babana, artık görüşmüyoruz de, ne olacak diye sıkıştırmasınlar seni. Onlar da haklı çünkü.

Sanırım seni daha iyi tanımak istiyor olabilir emin olmak vs her konuda az çok anlaşıyorsanız beğeniniz varsada birbirinizden beklemek niye ?

Görüştüğüm çocuk deyince 20lerin ortasında sandım. Bayağı adam bu arkadaş. Bu yaşta ben olsam açık açık sorarım niyetini.

üzüldüğünüze değmez. kendinizi geri çekin ararsa açın günlük olaylar hakkında konuşup kapatın. her görüşmek estediğinde gitmeyin. hali tavrı değişmiyosa da yol verin... hayat kısa.

Neyin cekingesi ki bu?
Bence cok cok garip.
Bence ileri donuk dusunmuyor.

Valla erkekler öyle ima dan Kaş göz üstü kapalı hiçbir b*k anlamıyor açık açık konuşacaksın ben eşimle tanıştığımda o istekliydi benim gönlüm yoktu ilişkiye dedim flört sevmiyorum biraz bakarım duruma olmayacak olursa anlaşamAzsak ısınamazsak ayrılırız çünkü yıllarca flört dönemi istemiyorum zira 2 yıllık ilişkiden sonra çöp olan yıllarımdan sonra bu kararı almıştım eşimde bende öyle düşünüyorum dedi içimize sinmeyen bişey olsaydı baştan konuştuk ayrılacaktık şaşırtıcı bi şekilde bende onu sevdim içim ısındı anlaştık evlendik. Başta kartları açık oynamak lazım bazende

Al karşına konuş niyeti ciddi değilse yol ver gitsin vaktini heba etme aileler de tanışmış neyi bekliyor?

demek ki henüz kafasında bazı şeyler oturmamış. Neden buna taktınız anlamadım . Her şeyimiz şeffaf demişsiniz ama demek ki yeterince çok şeffaf değil. Unutmayın erkekler kadınlar gibi her düşüncesini dile getirmez sabırla dinler ve sonradan ağzını açık bırakırlar. Her kadın karşısındaki erkek için çok iyi biri şeffaf biri diyerek evleniyor. Evlendikten sonraaa ????

aileleri neden tanıştırdınız ki? bence çiftler ciddi bi adım atmak istedikleri aileleri tanıştırmalı. onun dışında gereksiz geliyor. sizin beklentileriniz farklı bence.

34 yaşında çocuk değildir artık bence o :) kesin ve net bir dille konuş. Hayattan beklentileriniz farklı olabilir. Belki adamın evlilik gibi bir hayali yok ki olmak da zorunda değil. O yüzden ille ben evlenmek istiyorum diyorsan kafanda netleştir olayı en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…