görüştüğüm erkeğim evli olup olmadığını nasıl anlarım :/

Bı bahana ıle nufus cüzdanına bakabılırsın tabı guncelse dogrudur. Bakmakta yarar var
Mesela dogum tarıhhı ıle ılgılı ınanmıyrm bence sen daha kucuksun yasını gostermıyorsun bakacamda bakacam modunda :)

Çiftler birbirine karşı açık olmadığı sürece,yaşadıkları sağlıklı bir ilişki değildir.

Bir senedir tanıyorsun.Beş aylık flört dönemi var.Ayrılık sonrası yine bir birliktelik ihtimali varsa açık ol ve sor.

Kimlikle,nüfus müdürlüğüyle,sosyal medyayla uğraşmana gerek yok.Bu kadar şüphe duyuyorsan sormalısın.Ona göre yol alırsın.Zaten şu an ayrısın.Kaybedecek bir şeyin yok.

Kaç ay ilişki yaşadın seni evine götürmedi mi?
Evli olsa senle cinsel ilişki yaşamaya çalışır valla bence evli adam eşini cinsellik için aldatıyor cafelerde buluşmak için değil
Bence evli değil ama boşanmış olabilir sordun mu bunu?

Yalan söyleyebilir ama

bunu öğrenmek çok kolay bi arkadaşım var yazılımcı bi ricada bulunmuştum küçük bir ücret karşılığında erkek arkadaşımın gerçek yaşını adresini evli olup olmadığını çocuğu var mı yok mu herşeyini öğrenmiştim şok olmuştum

Eskiden Seda Sayan demişti ki nüfus müdürlüğünden öğrenin diye.☺.nüfus müdürlüğü bu bilgiyi vermez bence..akşam saatlerinde rahatça konuşabiliyor mu sizinle?ama bazıları ayrı ama evli...bi de bi adam profiline niye yeğeninin resmini koysun ki..şüpheli bence..fırsat bulursanız kimliğine bakacaksınız artık

E devlet bilgilerinden bakın kimlik numarasıni öğrenin nüfusa gidin çıkar herşey

E devletine bakabilir miyim güven benim için çok önemli sonuçta bir yola çıkacağız diyebilir konu sahibi

Nüfus kayıt örneği isteyin,bu zamanda böyle

Offff hortlatilmis konu

2017 ne de masum şimdiki aşklar yalan olmuş şu an herkesin sosyal medyası wp si manita ve yedeklerle dolu evliliğe gelene kadar

Kiz kardesi de karısı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…