- 9 Temmuz 2017
- 260
- 141
- 33
- 35
- Konu Sahibi beutyandbeast
-
aslında biz swarm (biliyormusunuz bilmiyorum) diye bir aplikasyon da tanışarak başladık konuşmaya. Whatsapta konuşmaya başladığımızda profilinde bir kız çocuğuyla fotosu vardı, bende sen evli falan değilsin dimi senin kızın mı? demiştim ve hayır tabi ki yiğenim kız kardeşimin kızı demişti.. Evli olmadığını söyledi.. Şakalaştık sonra hatta.Ben anlamadım sordunuz mu?
Bekarım dedi ama sizin içinizde ev yüzünden şüphe mi kaldı?
Daha önce evlilik yapmış mı?
yani arattım aslında ben facebook, instagram falan kullanmıyorum, ama onunkileri yinede bulup baktım tabi. Şüpheli bir durum yoktu birkaç selfie koymuş.. Az kullanıyor belli ki..Aynı şehirde iki farklı evde mi kalıyor yani? Evi eşyalı kiralamış olabilir mi? Aklıma ilk bu geldi. Ya da boşanmıştır, evliliğinden kalan evi dağıtmamıştır orda kalmaya devam ediyordur. Kışın doğalgazdan kar etmek için ailesinin yanına geçiyor olabilir ama yine de saçmaymış. İsim soyisimle internette bir aratın bakalım neler çıkacak.
aslında biz swarm (biliyormusunuz bilmiyorum) diye bir aplikasyon da tanışarak başladık konuşmaya. Whatsapta konuşmaya başladığımızda profilinde bir kız çocuğuyla fotosu vardı, bende sen evli falan değilsin dimi senin kızın mı? demiştim ve hayır tabi ki yiğenim kız kardeşimin kızı demişti.. Evli olmadığını söyledi.. Şakalaştık sonra hatta.
Ben evet evi görünce huylandım biraz. Geçmişini bilmiyorum geçmişlerimizden hiçç konuşmadık
aynen tuhaflık zaten var flörtün bir adım ötesine gidemedik 5 ayda o yüzden konuşmayı kesmek istemiştim zaten.:/İnstagram face google Twitter herseyi alt ust et tabiki ama 5 ay icinde bunlari coktan ogrenmen lazimdi ya tuhaflik var iliskinizde
Çok haklısınız aslında olması gereken o zaten :/.. Ama çekindim, çünkü zaten hep görüşüp konuştuğumuz için.. evi görene kadar aklımda öyle bir şey de yoktu yada garip kaçak bir durumu yoktu yani yanımdayken de olmadı hiç..Benim kimliğe bakmışlığım
Eğer boşanmış ise boşanma kağıdını göstermesini istediğim ilişkim oldu
Çünkü hiç bir kadının yuvasını yıkmak istemem
Evli veya ayrı yaşayan adamla görüşmem
Ben bu çareyi buldum çünkü erkeklere güven olmuyor
Bide evli olmadığını hissediyorum.. Ama o evin öyle tamtakır olması rahatsız etti beni.. Evli olduğunu hiç düşünmüyorum aslında.. O yüzden konuşuyorum. Ama işte ya çok usta ise...Benim kimliğe bakmışlığım
Eğer boşanmış ise boşanma kağıdını göstermesini istediğim ilişkim oldu
Çünkü hiç bir kadının yuvasını yıkmak istemem
Evli veya ayrı yaşayan adamla görüşmem
Ben bu çareyi buldum çünkü erkeklere güven olmuyor
Zaten sakladığı bir şey yok iseÇok haklısınız aslında olması gereken o zaten :/.. Ama çekindim, çünkü zaten hep görüşüp konuştuğumuz için.. evi görene kadar aklımda öyle bir şey de yoktu yada garip kaçak bir durumu yoktu yani yanımdayken de olmadı hiç..
Ay eğer görüşürsem (henüz yazışıyoruz ama görüşmedik 3 hafadır) kimliğini göreceğim birşekilde yada konuyu eskilere getireceğim.. Ama önce görüşüp görüşmeyeceğime karar vermeliyim
Dediğim gibi evlenip ayrılmış olabilirBide evli olmadığını hissediyorum.. Ama o evin öyle tamtakır olması rahatsız etti beni.. Evli olduğunu hiç düşünmüyorum aslında.. O yüzden konuşuyorum. Ama işte ya çok usta ise...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?