- 10 Ekim 2014
- 32.677
- 147.024
- 798
- Konu Sahibi sevimlisanssiz94
-
Öyle olsa emin ol söylemezCogunluk pipi diyor
Belki pipisini tutamiyordur, kime utanc kimine ovuncÖyle olsa emin ol söylemez
Merhaba herkese iki hafta biriyle görüşüyorum buluştuk falan her şey güzel ama benden sakladığı bir şey varmış ve bunu bana söyleyemiyor utanıyormuş benden soğuyacağını düşündüm korkuyorum söyleyemem Sonuçta elimde olan bişey değil diyor aştıgım bir şeydi ama senden sonra depreşti takıntı gibi bir şey oldu demiş evli misin dedim hayır çocuğun mu var hayır gay mısın hayır hepsine hayır dedi söylemiyor ne olduğunu baska tahminde bulunamıyorum sizin aklınıza Birşeyler geliyor mu
Görüşmeyin. Kesin çözüm. Milletin takıntısıyla ne uğraşacaksınız. Neyse ne.. önünüzdeki maçlardaki bakın.Ayy bilmiyorum söylemiyornapıcam ya
Tutamıyorum derken? Normalde tutuluyo mu pipi?Belki pipisini tutamiyordur, kime utanc kimine ovunc
Bu görseldeki arka planı bir an anlayamadım. Fesatlık günüm mü acaba bugünMerhaba herkese iki hafta biriyle görüşüyorum buluştuk falan her şey güzel ama benden sakladığı bir şey varmış ve bunu bana söyleyemiyor utanıyormuş benden soğuyacağını düşündüm korkuyorum söyleyemem Sonuçta elimde olan bişey değil diyor aştıgım bir şeydi ama senden sonra depreşti takıntı gibi bir şey oldu demiş evli misin dedim hayır çocuğun mu var hayır gay mısın hayır hepsine hayır dedi söylemiyor ne olduğunu baska tahminde bulunamıyorum sizin aklınıza Birşeyler geliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?